Sergiu Bîlcea (PNL): „5000 de arădeni au semnat deja pentru construirea parcării subterane din Piața Avram Iancu”. ÎN FAPT… NICI 200!

parcare avram iancu
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Sergiu Bîlcea (PNL): „5000 de arădeni au semnat deja pentru construirea parcării subterane din Piața Avram Iancu”

La doar o săptămână de la începerea campaniei inițiate de către PNL Arad privind construirea parcării subterane în Piața Avram Iancu, peste 5000 de arădeni s-au alăturat acestui proiect și au semnat petiția atât în format fizic, cât și electronic:

Voința arădenilor privind proiectul parcării subterane este un semnal clar, care trebuie respectat atât de partidele politice care se opun, mă refer aici la PSD-ALDE, cât și la politicienii social-democrați care încearcă din răsputeri să blocheze acest proiect.

Suntem convinși că pe parcursul campaniei, care va continua și în săptămânile viitoare, se vor alătura tot mai mulți arădeni care își doresc să sprijine proiectul de construire al acestei parcări.

Din nefericire, cei din PSD continuă să demonstreze că nu sunt capabili să lase deoparte interesele și ordinele politice pentru binele întregii comunități. Au votat de patru ori împotriva acestui proiect în ședințele Consiliului Local Municipal și au lansat numeroase declarații defăimătoare, mincinoase în spațiul public într-o încercare disperată de a stopa realizarea acestei construcții.

Pe această cale îi invit, din nou, pe arădenii care consideră oportun acest proiect să semneze petiția online, accesând link-ul https://www.petitieonline.com/  declară Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale a PNL Arad.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

N.RED: Accesând linkul indicat de Bîlcea, observăm că până la această oră sunt exact 183… deci nici vorbă de 5000:

10c280f8 8e07 4e81 bfb5 b5fb8f4d7ffc

Categorie: Știri
Etichete: minciuni, parcare avram iancu, semnaturi, Sergiu Bilcea
Distribuie:
Articolul anterior
ALTĂ LIGĂ: Grupul BARAKA, din care fac parte trei artiști arădeni, a deschis prima galerie de artă contemporană FĂRĂ PEREȚI, pe ruinele vechii cazarme din Timișoara [FOTO]
Articolul următor
Victorie categorică, „de vacanță”, a fetelor de la FCC ICIM Arad: 71 – 47 cu CCSU Alba Iulia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…