SINUCIDERI… coincidente cu vremea și cu „drumurile noastre toate”: o tânără mamă de 22 de ani din Frumușeni și-a tăiat gâtul în baia părinților săi din Zăbrani; un bărbat din Drauț s-a spânzurat de grindă…

drum
Distribuie:

 

 

„Un fel de bețiv din Liga I a satului!” Drauţ (Târnova), localnic get-beget în vârstă de 43 de ani a fost găsit spânzurat de grinda unei anexe a casei sale luni după-masă. „Numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 a fost apelat la ora 17.21. La faţa locului se fac cercetări.” – au comunicat anchetatorii. Ulterior cercetărilor la fața locului, s-a constatat că „nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului. Cadavrul a fost preluat şi transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei” – conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio, iar gestul său pare mai degrabă spontan… rezultat al polinomului băutură multă și tare + caniculă + lipsă de motivație (privește numai drumul către / dinspre Drauț și „simte motivaționala”…).

***

„Genul de pacientă internată de mai multe ori la Psihiatrie și cu antecedente suicidale”… 22 de ani, localnică în Frumușeni, căsătorită și având un copil, și-a tăiat gâtul cu un cuțit de măcelărie în baia din casa părinților săi din Zăbrani, murind imediat după gest…

„Polițiștii din Lipova (Secția 7 Rurală) au fost sesizați marți de mama tinerei, care a telefonat la 112 să informeze că fiica sa este decedată în baia locuinței. Imediat echipaje s-au deplasat la fața locului, constatând decesul tinerei de 22 de ani.” – a informat IPJ Arad prin purtătorii de cuvânt.

Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea unor fapte penale. Cadavrul a fost transportat la SJML în vederea efectuării autopsiei” – conform acelorași surse.

Categorie: Știri
Etichete: Arad, draut, frumuseni, Lipova, stiri arad, tarnova, val de sinucideri, Zabrani
Distribuie:
Articolul anterior
Arad Open Air Festival ocupă acest weekend. SHOW-ul anului, pe Aeroportul din Arad [PROGRAM]
Articolul următor
Deputatul Eusebiu Pistru: „ALDE a votat în favoarea românilor cu credite la bănci. PNL, USR și PRO ROMÂNIA au votat împotrivă iar PMP s-a abținut, ceea ce înseamnă tot un vot împotrivă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie