ȘOPÂRLA sare de unde nu te-aștepți: PSD face BLAT cu PNL „ca să iasă Sergiu viceprimar și să fie bine pentru toată lumea!”

primaria arad
Distribuie:

 

…suspect fiind nu doar că a negociat – cât și că A SEMNAT PENTRU! – consilierul local Ilie Cheșa!
Zvonul a venit – deloc „culmea” chiar din interiorul PNL… care imediat ce „s-a bătut palma” și-a pus trompetele să se laude la toată lumea care trece prin fața Palatului Cenad și pe platoul Primăriei că „ăștia mici, de la PSD, sunt ușor de cumpărat”.

Am verificat informația și la PSD… nu ni s-a confirmat, dar nici nu ni s-a infirmat: „e un subiect despre care nu știm ce să declarăm la momentul de față” – e tot ce am reușit să aflăm… și asta sec.

CLM Arad 2020 – 2024 are în componență, după cum se știe, 23 de consileri după cum urmează: PNL – 8 mandate, USR PLUS – 7 mandate, PSLC – 4 mandate, PMP – 2 și UDMR – 2 mandate. Ca să aibă un viceprimar, conform legislației are nevoie de jumătate plus unul, deci de 12 (asta nemailuând în considerare că PNL îi vrea pe amândoi viceprimarii”)…

„Plus unu-le ăla-i Cheșa, ca să iasă Sergiu Bîlcea viceprimar… iar ăsta nu e blat, e din convingere și interes: ar putea ieși, astfel, chiar el celălalt vice” – ne-a spus un prieten comun amândurora.

[ACTUALIZARE]

Ilie Cheșa neagă că ar fi făcut un asemenea pact și nu înțelege ce i se întâmplă: „Nu am semnat nimeni nimic… nimeni nu poate să îmi arate vreo dovadă care să ateste așa ceva!” – a jurat consilierul local Ilie Cheșa.

Categorie: Politice
Etichete: blat pnl psd, Ilie Chesa, PNL Arad, politica arad, primaria arad, PSD Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Râdeți voi, râdeți… dar o să avem FACULTATE de CUMPĂNAȘOLOGIE la INEU!
Articolul următor
Halterofilul Cosmin Krupla – NOU RECORD şi triplu vicecampion naţional la tineret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

predare cf halmagiu2 1 large

Comuna Hălmagiu este cadastrată integral

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Arad a finalizat lucrările de înregistrare sistematică pe întreg teritoriul comunei Hălmagiu. Au fost predate administrației locale 13 000 de cărți funciare și…
cionca charlie ottley ghioroc1 1 large

Cionca, acum și pe Netflix!

Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru celebrul serial „Flavours of Romania”, a filmat miercuri în județul Arad, pentru sezonul trei al producției difuzate de Netflix. În baza prevederilor Legii 544…