Spectacolul „Rock simfonic în Cetatea Aradului”, probabil cel mai de succes produs al Filarmonicii, se ascultă gratis

49de1f7a e6ed 4199 8278 ce966e5bf753
Distribuie:

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Concertele de rock simfonic organizate de Filarmonica de Stat-Arad și găzduite în mod generos de Unitatea militară din Cetatea Aradului sunt, deja, o tradiție. Publicul arădean a venit de fiecare dată în număr mare la aceste concerte în care ineditul mixajului muzical (rock cântat de o orchestră clasică) se combină cu pitorescul locației, tocmai potrivită pentru un spectacol estival. În acest an concertul va avea loc pe data de 22. Iunie, la orele 20:30, în spațiul deja amintit. Tot intr-un mod tradițional concertul va fi condus de dirijorul italian Giuseppe Carannante, mult îndrăgit de publicul arădean. La reușita concertului vor contribui și soliștii Laura Romana (soprană), Kaszoni Annamaria (soprană), Claudia Iordache (solistă la nai). Invitați speciali sunt membrii formației Daniel’s Brothers. Întru completarea timbrală armonioasă a sonorităților se alătură Corul Academic al Filarmonicii, pregătit de maestrul Robert Daniel Rădoiaș.

Repertoriul deosebit de atractiv, va cuprinde adaptă pentru un aparat muzical clasic  a unor piese din repertoriul unor celebri interpreți și formații de gen pop-rock: Whitney Houston, Irene Cara, Ray Charles, Franck Sinatra, Gloria Gaynor, Bob Dylan, Tom Jones, 4 non Blondes, Queen, Tina Turner, The Four Seasons, Wild Cherry și mulți alții.

Accesul publicului se va face începând cu ora 18:00 pe bază de invitații și act de identitate, intrarea fiind liberă, cu respectarea regulilor de acces într-o unitate aparținând Ministerului Apărării Naționale. Copiii sub 14 ani vor fi însoțiți de părinți. La intrare nu se acceptă bagaje voluminoase.

Filarmonica de Stat-Arad mulțumește conducerii Unității militare 01249 „Cetate” pentru găzduire și, anticipat, publicului care va susține cu căldură pe muzicienii interpreți.

rock simfonic 1

 

Categorie: Știri
Etichete: Claudia Iordache (solistă la nai), Corul Academic al Filarmonicii, dirijorul italian Giuseppe Carannante, filarmonica de stat arad, Kaszoni Annamaria (soprană), Laura Romana (soprană), maestrul Robert Daniel Rădoiaș, orchestră clasică, pop-rock, rock simfonic, Unitatea militara 01249 „Cetate”, Unitatea militară din Cetatea Aradului
Distribuie:
Articolul anterior
Marius Copil a ratat calificarea pe tabloul principal la Londra
Articolul următor
Un maramureșean de 57 de ani căutat pentru tentativă de OMOR a fost găsit de polițiștii de la S.I.C. ascunzându-se în Sântana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie