Spitalul Orășenesc Ineu a primit Certificat de Acreditare de nivel II

spitalul orasenesc ineu
Distribuie:
„Primul spital public din județul Arad acreditat nivel II.
Spitalul Orășenesc Ineu a primit certificat de acreditare nivel II la începutul lunii iulie, deși a fost emis în 06.02.2023”
Autortiatea Națională de Management al Calității în Sănătate este instituția care a evaluat clădirea, serviciile și personalul, urmând procedurile specifice.

Pe cât de mândră de realizarea ei, pe atât de obligată să facă față cerințelor acestei responsabilități
„Poate mulți nu înțeleg ce înseamnă, este rezultatul muncii noastre, a unei echipe din spital, o onoare pentru noi dar în același timp o imensă responsabilitate.
Mulțumesc echipei din cadrul Spitalului Orășenesc Ineu, care au muncit pentru acest rezultat .
Dragi cetățeni în primul rând vă mulțumesc pentru înțelegere , vă garantăm că vom fi alături de dumneavoastră, că vom face tot ce ne este în putință să vă vindecăm sau dacă nu, cel puțin să vă alinăm durerea.
Îndemn cetățenii care au nevoie de servicii medicale oferite de Spitalul Orășenesc Ineu să se adreseze cu încredere, iar dacă sunt unele nemulțumiri să încercăm împreună să le depășim.
Doamne ajută!”… ei bine, asta înseamnă, implicit, asumarea prevederilor legale care derivă din onoarea acreditării: „Acreditarea confirmă că o unitate dispune de resursele și de competențele profesionale necesare pentru a acorda îngrijiri medicale în specialitățile pe care le are în structură, respectând siguranța pacientului și a angajaților săi. Prin acreditare, se validează conformitatea caracteristicilor serviciilor de sănătate, efectuate de către unitățile sanitare, ceea ce înseamnă că o unitate medicală face eforturi să acorde îngrijiri medicale care să satisfacă așteptările pacienților, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât și din punct de vedere al condițiilor în care se acordă acestea”.
Site-ul propriu  este, de asemenea, bine configurat și redactat 
spitalul ineu
…iar asta obligă o dată în plus conducerea la oferirea serviciilor promise… astfel încât să nu mai fie taxată de „cârcotași” drept „de hârtie” (știe toată lumea interesată despre ce vorbim).

Categorie: Știri
Etichete: certificat de Acreditare de nivel II, Ineu, monica mang, spitalul orasenesc ineu
Distribuie:
Articolul anterior
[AI de puii mei] ChatGPT a compus O MANEA pentru viceprimarul Lazăr Faur
Articolul următor
Ziua 6 de controale în centrele de bătrâni și copii s-a încheiat tot cu avertismente și amenzi în sumă totală de 77.500 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie