Spitalul TBC devine galben-albastru în toată splendoarea lui. „Renumita Ana Bot” va ocupa funcția de director peste asistentele așezământului. Vezi CE O RECOMANDĂ

ana bot
Distribuie:

 

„Astăzi, directoarea Otilia Popa a completat dispoziția de schimbare din funcție a directorului Spitalului TBC cu renumita Ana Bot” – ne-au informat aseară sursele noastre din interiorul PNL despre știrea care, probabil, va apărea mâine (sau chiar azi… depinde de cât durează ședința de machiaj), îmbrăcată frumos în „cuvinte de partid”. Știrea este parțial adevărată, pentru că asistenta-șefă, studentă deocamdată, va fi „doar” șefă peste asistentele de la TBC și va activa nu la spitalul din Grădiște, ci la sediul de pe „Victoriei” – de unde va coordona… ce va coordona ea, conform organigramei de partid.

As. med. lic. Popa Otilia este directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad și, așa cum ne dezvăluie  cei care lucrează efectiv cu bolnavii, „sub conducerea directoarei de îngrijirii la terapia din Grădiște,  asistentele sunt praf… lucrează una pe tură la 12 paturi cu 8 pacienți, fără infirmier,  fără brancardieri; doctorul anestezist ține legătura telefonic cu ele (niciun doctor nu intră la pacienți ) și mor pe capete! Și cei care nu sunt de terapie sunt ținuți numai pentru efectiv, să dea bine la managera! Materiale nu avem deloc! Doctorița Albu știe tot…dar se scuză că «așa ordonă Otilia»…” – de unde deducem că SCHIMBAREA SE IMPUNEA.

„Celebra Ana Bot”, cum îi spune colega ei, era, pentru noi, până ieri când i-am admirat profilul de facebook, exclusiv nora lui Vali Bot, primarul comunei Șiria, ca soție a fiului său, Denis Bot, consilier al primarului Călin Bibarț… o gossip-girl, cum se autorecomandă cu ajutorul fotografiilor sale, din toamnă în anul III ca studentă a  UVVG la „Medicină Generală”… profilul „tu, fato!” de pe terasele Aradului, care frecventează mediile politice și visează o carieră de succes. De astăzi, ea este aistenta-șefă a pneumologilor dr. Dana Olar și dr. Gheorghe Nini printre alții, cel puțin pe „linie politică” și, suntem convinși, va face treabă bună… mai ales că, din ce putem (re)citi în dreptul la replică înaintat redacției noastre după ce am criticat  (în articolul din 2 iulie, 2020: Autoritățile Consiliului Județean Arad au făcut din Spitalul TBC un FOCAR DE INFECȚII, comasând CINCI SECȚII într-o clădire destinată altei activități și trasformând-o într-o antecameră a CIMITIRULUI. Un MEMORIU redactat și semnat de ZECI DE CADRE MEDICALE acum o lună și jumătate a ajuns, în sfârșit, și la presă!”) , acolo „lucrurile au intrat pe un făgaș normal” și „nu dorim decât să ne vedem în liniște de pacienții noștri, fără a mai fi implicați în polemici.”

POZIȚIA OFICIALĂ SPITALULUI JUDEȚEAN FAȚĂ DE ACEST SUBIECT:

Informare de presă SCJU Arad

“Aducem la cunoștința opiniei publice că doamna Ana Bot este numită, pe o perioadă de două luni, asistent medical șef al Dispensarului TBC, care își desfășoară activitatea pe Calea Victoriei, nr. 39-41 și nu asistent medical șef al secțiilor de pneumologie din strada Stephan Ludwig Roth!
Schimbarea asistentului șef din cadrul Dispensarului TBC s-a realizat în urma unei analize, efectuată de către Directorul de Îngriiri al SCJU Arad, în subordinea căruia se află asistenții medicali, analiză care a avut la bază o adresă semnată de majoritatea medicilor și asistenților medicali din cadrul Dispensarului TBC.
Ne aflăm în plină pandemie de COVID-19 la nivelul județului și nu considerăm că este momentul să facem politică sau să numim medici sau asistenți șefi în funcție de partidele din care fac parte.
După cum bine știți, în cadrul instituției avem angajați care fac parte din diferite partide însă, la nivelul spitalului preocuparea angajaților trebuie să fie calitatea actului medical și grija față de pacient – indiferent de partidul din care provin!”

– prin Simina Roz, ofițerul de presă al SCJUA

Articol asociat:

[ACTUALIZARE] Avem un DREPT LA REPLICĂ de la conducătorii Secției din Grădiște a Spitalului Județean… pe care îl tratăm cu atât de mult RESPECT încât ne propunem să îi verificăm optimismul!

 

Categorie: Știri
Etichete: ana bot, boli infecțioase, otilia popa, spitalul tbc gradiste
Distribuie:
Articolul anterior
Voi, cei care priviți drepturile și libertățile propriilor cetățeni ca pe un moft, ar trebui să vă întrebați ce mai face statul vostru de drept
Articolul următor
UTA nu a avut noroc aseară de rezultate indirecte favorabile

3 comentarii. Leave new

 • daca e asa cum zice in comunicat , sa inteleg ca in tot judetul nu exista o alta persoana competenta care sa preia functia ? care este experienta dansei ? sau chiar nu conteaza ? acum isi face experienta ? chiar ne miram ca pleaca doctorii din tara ? cu asemenea metehne, ne ducem dracului cu totii . cei care au propus-o au curajul sa se lase tratati de dansa ?

  Răspunde
 • Sa fii „student” anul 3 la goldis, te recomanda eventual ca imbalsamator sef la kuki. Pe langa ca e slaba medicina de acolo, e doar anul 3. Si stim cu totii , ca dupa ce termini o scoala, iti trebuie ani de peactica…dar nu…dansa direct sefa…cum va lasati umiliti cei care chiar sunteti profesionisti?

  Răspunde
 • Ana trandafir,pe numele de fata,vanatoare de barbati cu bani,vine din „satul” Santana sa se faca mare derectoare la arad,dupa ce absolvise ects la vlaicu si lucrase ca dama de companie la laser sistem unde si a facut toate operatiile negesare pt a rezista pe piata devoratorilor de senzatii tari!!!
  Felicitari domnisoara Trandafir!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie