Sunteți gurmanzi? Vă place vinul? Atunci n-aveți voie să ratați VICII & DELICII – un TÂRG de proporții (g)astronomice [GALERIE FOTO]

viciidelicii
Distribuie:

 

VICII & DELICII și-a făcut upgrade la această a II-a ediție – iar acest fapt se observă (arhitectonic, estetic și olfactiv) de la intrarea în EXPO și până la ultimul pavilion – C -, dedicat vinului și care este cel mai suprinzător – spre impecabil. Amfitrionul târgului, Gheorghe Seculici, mărturisește că „celor de la Selgros” li se datorează această evidență care i-a încântat pe toți oaspeții – remarcabil că pe cei străini chiar i-a uimit.
Din punct de vedere organizatoric și al ofertelor papilo-gustative (cel puțin), VICII & DELICII prezintă… tot ce poate un târg gastronomic: mâncare și băutură în (pro)porții astronomice – plus ceva frumos. Chefii Antonio Passarelli și Victor Melian sunt invitații speciali ai evenimentului și vor face demonstrații de gătit pe toată perioada târgului – iar în Pavilionul A găsiți acel gen de restaurant „împinge tava” old school, dar la un alt nivel… gen „cantină studențească de State”… nu mai pomenim de dulciuri!

E genul de eveniment la care dacă pleci de acasă cu 200 de lei, cheltuiești 300…

 

vicii delicii

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Vicii & Delicii – 80 de expozanți, o gamă variată și selectă de vinuri, gastronomie, bere artizanală, deserturi și alte surprize

Vicii și Delicii revine anul acesta la Expo Arad în perioada 19-21 octombrie. Prima ediție s-a dovedit a fi un real succes, publicul fiind încântat să participe la un eveniment diferit – un salon de vinuri elegant, îmbinat cu un salon gastronomic select și de bun gust.

În deschiderea primei ediții, Adi Hădean a făcut un spectacol culinar  de excepție, continuat apoi de unii dintre cei mai buni bucătari arădeni. Anul acesta vom avea ca invitați doi chefi renumiți, ambii consacrați prin emisiunile lor televizate: Antonio Passarelli și Victor Melian.Ei ne vor face demonstrații de gătit pe toată perioada târgului, astfel încât să vă puteți bucura de prezentările lor, indiferent de ziua în care alegeți să vizitați evenimentul.

Totodată, numărul de expozanți ai salonului de vinuri a crescut comparativ cu anul trecut, de la 31 la 43, din dorința de a oferi o selecție mai largă și mai sofisticată a celor mai bune vinuri românești și de import.

În total vor fi peste 80 de expozanți, care vor prezenta, pe lângă o gamă variată și selectă de vinuri, produse gastronomice de cea mai bună calitate, bere artizanală, deserturi și alte surprize. Ca prezență, dacă anul trecut ne-am bucurat să avem un număr de peste 3200
de persoane, anul acesta ne așteptăm ca numărul vizitatorilor să depășească 5000.

Vicii și Delicii, prin numărul expozanților, reușește să devină cel mai mare eveniment regional de acest gen, o oportunitate unică atât pentru producători și antreprenori din domeniu, cât și pentru publicul larg, dornic să se delecteze cu cele mai rafinate produse.

Vicii și Delicii este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, care deține o experiență de peste 20 de ani în organizarea de târguri, atrăgând la evenimentele sale mii de vizitatori, în parteneriat cu Selgros.

Programul evenimentului:

V 14:00 – 20:00

S 11:00 – 20:00

D 11:00 – 18:00

Program transport în comun:

VINERI, 19 octombrie

PLECARE PODGORIA: orele 15, 17, 19

PLECARE EXPO: orele 16, 18, 20
SÂMBĂTĂ, 20 octombrie

PLECARE PODGORIA: orele 11, 13, 15, 17, 19

PLECARE EXPO: orele 12, 14, 16, 18, 20
DUMINICĂ, 21 octombrie

PLECARE PODGORIA: orele 11, 13, 15, 17

PLECARE EXPO: orele 12, 14, 16, 18.

 

Categorie: Știri
Etichete: CCIA, stiri arad, targuri arad, vicii&delicii
Distribuie:
Articolul anterior
„E vorba de implicare, de dorința de a propune un proiect viabil pentru tânăra generație”. Interviu cu Alexandru Șipoș, TLDE Arad
Articolul următor
Elevii de la Liceul de Construcții si Protecția Mediului au ecologizat zona împădurită de lângă Podul „Traian”

1 comentariu. Leave new

  • avatar of aradeanul derutat
    aradeanul derutat
    20 octombrie 2018 11:03

    ce ma surprinde cum s-a intors lumea asta cu fundul in sus.Pe vremea mea ( i „m fifty) vedete (detesc cuvantul asta ), personalitati erau mari nume din sport , cultura , profesori universitari , elevi olimpici si chiar vecinul meu – banalul strungar fotografiat pe panoul” Cu ei ne mandrim ‘ adica oameni inzestrati cu niste calitati deosebite care chiar prin ceea ce faceau zi de zi chiar aduceau o plus-valoare societatii in care traiam .Acum am ajuns sa cerem autografe la bucatari .Care mai sunt si chefi pe deasupra.CHEFI atentie cum pronuntati.Oh Jesuse ce timpuri de rahat traim , cum spunea recent celebrul Alain Delon.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie