Târgul Primăverii și Confort Construct & Instal, primite cu entuziasm de arădeni

targul Primaverii2023 3
Distribuie:

Pe parcursul celor patru zile, vizitatorii au putut admira standurile cu flori și produse de
grădinărit, mobilier de grădină, îmbrăcăminte, încălțăminte, decorațiuni, bijuterii, cosmetice și produse beauty, produse handmade, artizanat, jucării, produse agroalimentare, dulciuri, vinuri, bere artizanală, materiale și echipamente pentru construcții, tehnologii, echipamente şi materiale pentru instalații de încălzire, climatizare, electrice şi sanitare, mobilier și decorațiuni interioare, echipamente de pază și protecție antiincendiu, energii regenerabile, imobiliare.

Târgul Primăverii şi Confort Construct & Instal organizate în perioada 20-23 aprilie la Expo Arad au înregistrat şi anul acesta un număr important de vizitatori.

Cele două evenimente au adunat peste 120 de expozanți şi au fost organizate în parteneriat cu Consiliul Județean Arad.

În cadrul evenimentului a avut loc o acțiune de plantare de copaci. Elevii clasei întâi de la Școala Gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș, conduși de doamna învățătoare Amina Miclean, au plantat arbuști pentru a încuraja promovarea mediului înconjurător.

„Chiar dacă sunt dedicate publicului larg, pentru expozanți, târgurile sunt o șansă reală de a-şi promova şi dezvolta afacerea. Camera de Comerț Arad pune accent pe dezvoltarea fiecărui târg ca o platformă pentru antreprenorii mici și mijlocii, care pot oferi servicii personalizate vizitatorilor”, declară președintele CCIA Arad, Gheorghe Seculici.

Următorul eveniment găzduit de Expo Arad este DemoMetal Vest (23-26 mai 2023), eveniment dedicat tehnologiei prelucrării metalelor.

Biroul de presă al CCIA

Articol asociat:

Târgul Primăverii și Târgul Confort Construct & Instal, la Expo Arad

Categorie: Comunicate de presă
Etichete: DemoMetal Vest, Gheorghe Seculici, târgul Confort Construct & Instal, targul primaverii
Distribuie:
Articolul anterior
Meszar îi dă papucii antrenorului împreună cu care a făcut nimic: „Mulțumim, Gyuszi Balint!” Mircea Rednic va prelua banca tehnică a echipei UTA începând de astăzi
Articolul următor
STUDENȚII DIN ARAD, ÎN VIZITĂ LA COLEGII DE LA FILIALE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

Urmăriți-ne pe