Tinerii ALDE strâng semnături pentru semaforizarea trecerii de pietoni de pe Calea Iuliu Maniu

1
Distribuie:

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

 

Marți, 19 iunie, tinerii ALDE s-au mobilizat în vederea organizării unei petiții prin intermediul căreia să solicite autorităților locale semaforizarea trecerii pentru pietoni de pe Calea Iuliu Maniu.

„Trebuie să fim realiști și să conștientizăm o dată pentru totdeauna că indiferența ucide. Din păcate numai în ultimele trei luni pe această trecere de pietoni au murit două persoane. Ce se mai așteaptă? Câți oameni trebuie să mai moară?

Astăzi am întâlnit oameni cărora le pasă, oameni care doresc montarea semafoarelor și a unor semnale luminoase mai vizibile.

Începândde azi, îi așteptăm zilnic pe arădeni la cortul ALDE Arad (în imediata apropiere a trecerii pentru pietoni, pe sensul de mers Podgoria – Micălaca) pentru a semna petiția.” – a declarat Ucu Dima Virgil Silviu –  Președintele Organizației pentru Tineret ALDE Arad.

„Am văzut benzile rezonante realizate de către cei care administrează acea zonă a trecerii, să știți că nu sunt suficiente. Primul și singurul semn de circulație care anunță trecerea pentru pietoni se află la 120m distanță față de trecerea propriu zisă, iar acest semn este între copaci (tei), practic conducătorilor auto le este aproape imposibil să îl observe.

Am discutat cu locatarii blocurilor din imediata apropiere a acestei zone și toți au spus același lucru, vor semafoare pentru că sunt practice și vor stopa astfel de tragedii. Aceștia mi-au confesat și faptul că nu pot dormi pe timpul nopții din cauza zgomotului produs în urma contactului dintre cauciucurile mașinilor și benzile rezonante. Sunt convins că în cel mai scurt timp ALDE Arad prin intermediul celor care semnează petiția va reuși accelerarea demersurilor pentru semaforizarea acestei treceri pentru pietoni.” – a declarat Deputat Eusebiu Pistru – Președintele Organizatiei Alde Arad

“Semnează și salvează” face parte din proiectul “Impreună pentru o faptă bună” și este susținut de Alde Arad.

 

Petiția poate fi semnată și Online aici -> https://www.petitieonline.com/semneaza_si_salveaza_semneaza_pentru_semaforizarea_trecerilor_pentru_pietoni_aflate_la_intersectia_dintre_b-dul_iuliu_maniu_si_str_ioan_alexandru_din_municipiul_arad

 

Categorie: Știri
Etichete: accidente, ALDE Arad, Calea Iuliu Maniu, trecere de pietoni, Ucu Dima Virgil Silviu – Președintele Organizației pentru Tineret ALDE Arad., “Semnează și salvează”, „Împreună pentru o faptă bună”
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Săptămâna preselecției Miss Arad 2018. Vezi PROGRAMUL și REGULAMENTUL
Articolul următor
[ANUNȚ] Titularii drepturilor de folosință a locurilor de veci au OBLIGAȚIA de a ÎNTREȚINE mormintele. Pentru cei care n-au timp, Gosodărirea Comunală oferă acest tip de servicii la tarife rezonabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…