Toate lucrările ce implică intervenții la nivelul trotuarelor de pe Bulevardul Revoluției trebuie finalizate până în 15 martie!

bulevardul_revolutiei_din_arad
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Conducerea Primăriei Municipiului Arad a organizat joi, 19 ianuarie 2023, în Sala Ferdinand, din cadrul Palatului Administrativ o întâlnire cu deținătorii de rețele de utilitate publică.

În perspectiva demarării lucrărilor de refacere a pavajului de pe Bulevardul Revoluției,

primarul Călin Bibarț le-a atras atenția celor prezenți că au la dispoziție mai puțin de două luni de zile pentru a încheia toate lucrările ce implică intervenții la nivelul trotuarelor aflate de o parte și de alta a bulevardului central.

„Deadline-ul este 15 martie.

După această dată, orice solicitare de avizare a unor lucrări pe Bulevardul Revoluției va primi răspuns negativ. În cazul în care se va interveni fără aprobare, riscați amenzi usturătoare. Vorbim despre o investiție de 10 milioane de lei și nu ne permitem să ne batem joc de ea.  

Numeroasele lucrări executate numai în ultimii ani în zona centrală au lăsat urme adânci la nivelul pavajului. În prezent arată groaznic, de aceea ne și dorim refacerea sa. Odată încheiată investiția noastră, nu vom mai accepta niciun fel de concesii.

În paralel, vom transmite înştiinţări către toate asociaţiile de proprietari şi agenții economici de pe bulevard ca, până în martie, să-și încheie și ei toate lucrările care ar putea afecta pavajul.“, a avertizat primarul Călin Bibarț.

Solicitarea conducerii Primăriei a fost făcută și în contextul în care este bine știut faptul că unele societăți de cablu au la dispoziție o infrastructură subterană pe care din păcate nu o folosesc.

Promisiuni de conformare din partea operatorilor

Operatorii în cauză au promis că-și vor sincroniza lucrările de introducere în subteran a cablurilor cu cele ale municipalității ce presupun refacerea pavajului din zona centrală a municipiului, tronsonul cuprins între Piața Drapelului (Podgoria) și Piața Avram Iancu.

Biroul de presă al Primăriei Arad

Categorie: Administrație
Etichete: bulevardul revolutiei, lucrările ce implică intervenții la nivelul trotuarelor, Piața Drapelului (Podgoria) și Piața Avram Iancu, Primăria Municipiului Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Bugetul municipiului pentru 2023 și repartizarea excedentului din 2022 se află publicat la transparență
Articolul următor
Parvenitul emancipat, Sergiu Bîlcea, nu ne lasă să-l uităm: vrea paranghelii pe gustul lui, dar din bani publici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie