Trei români în marșarier, pe contrasens, într-un SUV… către involuție

roman italia
Distribuie:

Românii nu sunt doar inventivi, ci și inconștienți

O știre din Napoli ne demonstrează inconștiența pe care suntem obișnuiți să o ignorăm nu numai la noi acasă, în România, dar și oriunde ne-ar duce drumurile prin întreaga lume, crezând cineva o s-o rezolve, exact cum își bagă unii problemele sub preș. Pe cât de amuzant e răspunsul acestor români iresponsabili în momentul în care au fost prinși, pe atât de tragic ar fi putut să se sfârșească totul.

Pe scurt, trei români într-un SUV au creat panică  pe șoseaua de centură a orașului Napoli, mergând pe contrasens, pe prima bandă, în marșarier. Și-au justificat gestul în fața carabinierilor spunând că au „ rămas fără benzină”.


Binențeles, acest incident a fost un alt prilej pentru oficiali italieni dar și pentru cei care au comentat la postările lor să redeschidă cutia Pandorei: „Străzile se umplu de delincvenți, criminali, nebuni și iresponsabili…” – cu referire la români.

De exemplu, senatorul italian Francesco Emilio Borrelli a făcut următoarea postare în online:

„Incredibil, fără arestări și nici măcar confiscarea vehiculului. Această permisivitate ne duce la catastrofă. Ne așteptam ca plângerea să se termine într-un mod complet diferit. Dacă ar fi provocat un accident, ar fi ucis pe cineva, ar fi provocat un masacru? Acest climat de permisivitate ne duce la catastrofă, străzile se umplu de delincvenți, criminali, nebuni și iresponsabili care oricum scapă mereu. Nici de această dată, fără arestări sau confiscări ale vehiculului. Este o glumă?”

Postarea făcută de Francesco Emilio Borelli a strâns 12.000 de vizualizări și sute de comentarii, majoritatea critice la adresa polițiștilor care n-au luat nicio măsură împotriva șoferului român


 

Categorie: Evenimente din trafic
Etichete: contrasens, într-un SUV, marșarier, Napoli
Distribuie:
Articolul anterior
Eroarea generației Z
Articolul următor
LIGA 4 ARAD – REZUMATELE etapei a IV-a pe înțelesul tuturor [REZULTATE, MARCATORI, CLASAMENT]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie