Ultima „ispravă” a Primăriei Arad: TRANSFORMATOARE ÎN COPACI!

transformatoare
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

USR Arad: Ne pregătim de „Zilele Aradului”

Aradul intră în sărbătoare în câteva zile, iar USR apreciază că orașul va avea activități consistente pentru a celebra această ocazie. Din păcate, arădenii nu se pot bucura pe deplin pentru că Primăria dă din nou dovada incapacității sale. Pregătirea făcută pentru acest eveniment de amploare este distructivă, după cum arată și exemplele de pe Malul Mureșului!

Lipsa de responsabilitate a administrației locale se demonstrează încă o dată. Poate intențiile sunt bune, însă absența specialiștilor se vede în cel mai mic detaliu. Acestea se văd în mai toate lucrările Primăriei, de la străzi și trotuare la poduri și monumente. Iar evenimentele organizate cu prilejul Zilelor Aradului nu puteau fi o excepție.

Cei care au amenajat spațiul pe Malul Mureșului au făcut ceva scandalos: au montat transformatoarele direct în trunchiul copacilor! La câte stricăciuni face administrația locală cu aceste manifestări, ar trebui să se continue Zilele Aradului cu Zilele Regenerării sau Ecologizării. Așa chiar ar simți arădenii că Primăria face ceva durabil pentru ei, și nu doar încearcă să le cumpere simpatia cu mâncare și concerte.

Categorie: Știri
Etichete: primaria aradului, transformatoare in copaci, usr arad, zilele Aradului
Distribuie:
Articolul anterior
Cum e să fii „tânăr și rebel” la DIECI: spargi lămpile din curtea bisericii, noaptea!…
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Edilul-șef continuă să facă Aradul, politica, administrația și istoria DE RÂS: FALCĂ și-a retras ideea amplasării „monumentului” în Piața Catedralei, dar insistă pe DEMOLARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie