Un arădean trage încă un semnal de alarmă legat de animalele abandonate

Collage 20230610 163316 1 scaled
Distribuie:

Un cititor al ziarului nostru ( M. C.), cu mai mult simț civic decât majoritatea, ne-a contactat în legătură cu o situație pe care a întâmpinat-o recent, însă este un refren îngrijorător în Arad.

Sute de animale sunt abandonate ori pe străzi, ori în diverse locuri neoportune de către oamenii care, conform spuselor lui M. C., nu pot fi numiți stăpâni, deoarece nu-și asumă o responsabilitate pe care teoretic și-au asumat-o inițial.

„Sunt profund indignat de atitudinea unor oameni care aleg să își abandoneze propriile animale, inconștienți sau nepăsători de anumite repercursiunii ale proprilor lor fapte”, ne-a declarat indignat cititorul.

„Am întâlnit doi pui de pisică lăsați în voia sorții la Ceala, un alt frățior de-al lor fiind din păcate călcat pe șosea, în apropiere. Cu toate acestea, cazul de față a avut un deznodământ favorabil cu ajutorul unei familii care locuiește în Călugăreni, care a dat mai mult decât o mână de ajutor, căutând puiuții inclusiv în toiul nopții pentru a-i ști în siguranță. 
Pentru cine dorește să adopte unul dintre aceste suflete abandonate, vă rog să luați legătură cu personalul abilitat din cadrul Parcului Natural Lunca Mureșului, dânșii cunoscând unele dintre cazuri și îngrijindu-le în limita posibilităților”, a mai explicat M.C.

Din păcate, cazurile de genul sunt din ce în ce mai dese, iar sufletul oamenilor devine din ce în ce mai rece în ceea ce privește animalele. Până la urmă să nu uităm, comportamentul față de animale denotă ce fel de persoană ești.

 

Categorie: Știri
Distribuie:
Articolul anterior
Un autoturism a fost lovit de tren la bariera dinspre Pecica
Articolul următor
Preotul Cătălin Siladi, de la Parohia Ortodoxă Pecica 2, a fost găsit fără suflare în casă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

hot bicicleta

Se mai și prind hoți de biciclete…

Bănuit de furt calificat, identificat În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Chișineu-Criș a fost identificat un bărbat de 36 de ani, din localitate, care, la data de 23 septembrie…

UTA Official App

UTA Official App
DOWNLOAD