Un bărbat din TROAȘ s-a pregătit pentru Al Treilea Război Mondial. Polițiștii i-au găsit acasă un ARSENAL de care ar fi mândru orice SNIPER!

arme troas
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

PERCHEZIȚII LA DEȚINĂTORI ILEGALI DE ARME

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Săvârșin, Serviciului Criminalistic, luptători S.A.S. au desfașurat două percheziții domiciliare în Ilteu și Troaș./În urma activităților, au fost depistate mai multe arme și muniție, deținute ilegal.

În această dimineață, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localităților Ilteu (comuna Petriș) și Troaș (comuna Săvârșin), la persoane bănuite de deținere de arme și muniție fără respectarea normelor legale.

La domiciliul unui bărbat de 35 de ani, din Ilteu, au fost depistate elemente de muniție, respectiv alice din plumb de diferite dimensiuni, iar la domiciliul unui alt bărbat, de 47 de ani, din Troaș, au fost depistate următoarele arme, precum și muniție:

– o armă de vânătoare cu glonț calibru 8X57 mm, cu o lunetă;

– o armă de vânătoare cu două țevi, calibru 12 mm;

– o armă de vânătoare cu glonț, calibru 7X57 mm;

– un revolver neletal, de calibru 380 mm;

– un pistol neletal marca, de calibru 8 mm;

– trei lunete, dintre care una de tip militar;

– un suport prindere pe țeavă pentru dispozitive de iluminat;

– 51 cartușe și tuburi de cartus calibru 8X57 mm;

– 60 cartușe și tuburi calibru 7X57 mm;

– 44 cartușe de calibru 12 mm;

– 2 camere de supraveghere vânat;

– 1 binoclu;

– 1 proiector cu fir si acumulator.

 

Bărbatul din Troaș a fost reținut pentru 24 de ore, față amândoi fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. De asemenea, se continuă documentarea activității lor infracționale.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

COMPARTIMENTUL DE RELAȚII PUBLICE

Categorie: Știri
Etichete: Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Săvârșin, luptători S.A.S., Serviciului Arme, Serviciului Criminalistic, sniper
Distribuie:
Articolul anterior
A III-a ediție ARAD STREETBALL 2019
Articolul următor
Marius Copil și Nick Kyrgios au făcut spectacol pe arena principală la US Open și s-au calificat în turul doi de la U.S. Open

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie