Un deponeu, ilegal, nefuncţional, lăsat de izbelişte chiar la ieşirea din Arad – cu asta s-au ales locuitorii din Sânicolau și Fântânele de pe urma promisiunilor electorale ale lui Gheorghe Falcă!

fantanele
Distribuie:

 

Războiul politico-dministrativ, dar mai ales cu o miză de larg interes cetățenesc, a pornit în 2017 de la amplasarea depozitului de deșeuri inerte la granița dintre cartierul arădean Sânnicolaul Mic și comuna Fântânele… Ideea de a plasa pe marginea DJ 682, la periferia sudică a municipiului, o„bombă ecologică”, inestetică și periculoasă, a fost a  edilului-șef al Aradului de la acea vreme, eternul Gheorghe Falcă: „realizarea unui depozit pentru deşeuri din construcţii şi demolări pe o suprafaţă de 6,5 hectare (suprafață a cărei folosință ar urma să fie modificată din teren arabil în extravilan în zonă de depozitare deșeuri inerte).”

„Dacă liderii CJA voiau să facă într-adevăr ceva consistent pentru cetăţenii din judeţ, ar fi trebuit să se concentreze pe o investiţie cu adevărat aşteptată de locuitorii din zona Fântânele, Sânicolau, Vladimirescu. Mă refer evident la centura de Sud-Est, proiect pe care administraţiile PD-PNL l-au fluturat doar ca mobil electoral, încă din 2006. Când colo, cu toate insistenţele noastre şi o mulțime de proiecte de hotărâre, totul a rămas doar pe hârtie. Mă întreb şi eu, în mod legitim, de ce trebuie Cionca să îi pedepsească pe locuitorii din zonă pentru că s-au opus, pe drept cuvânt, la amplasarea unui deponeu, o adevărată bombă ecologică, între Fântânele şi Sânicolau. A fost un veritabil scandal în 2017, oamenii au ieşit în stradă (foto / video de atunci – n.red.), s-a organizat un miting de protest. Spuneam atunci că este într-adevăr nevoie la nivelul judeţului Arad de un un depozit pentru deşeuri din construcţii şi demolări, dar nu în acel areal nepotrivit pe care îl vizează liberalii. Nu e lipsit de interes să menţionez că PNL a reuşit să ne încalţe cu un deponeu, ilegal, nefuncţional, lăsat de izbelişte chiar la ieşirea din Sânicolau. Aşadar dorinţele arădenilor sunt ignorate de către conducerea CJA, în timp ce proiectele absurde, speculative şi nedorite sunt promovate în regim forţat. A devenit deja o cutumă în PNL, inidferent că vorbim despre judeţ sau municipiu.” – comentează situația consilierul județean Marius Sulincean.

 

Articole asociate:

Sute de cetățeni din Sânnicolaul Mic și Fântânele au protestat față de amplasarea unei BOMBE ECOLOGICE la periferia sudică a Aradului [FOTO / VIDEO / ACTE]

Degeaba se opun localnicii! Documentația pentru Depozitul de MOLOZ dintre Sânnicolaul Mic și Fântânele a fost VOTATĂ în CLM de „YESMAN”-ii lui Falcă

Categorie: Politice
Etichete: deponeu ecologic, fantanele, Gheorghe Falca, Marius Sulincean, sanicolaul mic
Distribuie:
Articolul anterior
Cursurile organizate de Camera de Comerţ Arad se mută în online
Articolul următor
CS Național Sebiș a fost dezafiliată oficial din cadrul FRF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie