„Un foarte mic grup din DSP Arad” ne-a trimis o SORCOVĂ

sorcova
Distribuie:

Pentru că, în ceea ce ne privește, perioada sărbătorilor este una mai temperată în ceea ce privește investigațiile și dezvăluirile, dar pentru că nu dorim a se înțelege că am renunțat la continuarea unor subiecte legate de „atmosfera” din cadrul DSP Arad (subiecte pe care le vom relua aplicat și detaliat), dăm curs unei scrisori primite de la un grup mic din cadrul DSP Arad concepută sub forma unui mesaj de Anul Nou… o sorcovă în alb-negru pentru toți „concetățenii, plătitori de biruri la cote maxime”.

Așadar, SORCOVA:
„Stimați
Concetățeni, plătitori de biruri la cote maxime dar serviciile deconcentratelor rezumându-se la minim-minimorum acum în Ajunul Noului an 2023!

Acum de sfârșit de an vă informăm despre starea „de nu se poate de mai bine” în grădina și așa de murdară a Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad dar nu numai, pentru că noi, cei din interiorul acestui sistem trebuie să asigurăm, necontenit, supravegherea cetățeanului acestei țări în domeniul Sănătății, atât de sofisticat și, mai ales, atât de ticăloșit care s-a produs în urma perioadei post decembriste la a cărui lovitură de stat, din păcate, am participat.

Apele la DSP s-au calmat datorită faptului că au venit Sfintele Sărbători 

și ne pregătim de noul An, care deja bate la porțile noastre, în suflete și cugetări, mai ales în ograda noastră. Toate-s bune și nimic la locul lor, la noi se „lucrează” la cote și mai minime ca de obicei, toată lumea este plecată pe la casele lor atât în municipiu cât și de la țară, fierbe necontenit o dorință arzătoare către cetățeanul de rând de a-l proteja (pe stimabilul plătitor de dări și biruri cât încape dar nu în bunul simț al trăirii de zi cu zi) de eventualele „Molii, Viruși, Vipuri, Bacterii colaterale! (că doar unii, acei mulți suntem DSP-ști consacrați, avem un singur Dumnezeu în persoana lui Cătană Constantin. Doamne, te rugăm, iartă-ne că am preluat numele tău la apostrofarea omului pentru care nu există cuvinte a-l caracteriza).

Stimați Concetățeni, noi cei care am rămas pe baricade suntem foarte „entuziasmați” dar și foarte puțini, dar tot ajungem pentru a putea face piept unei chiar fie ea Pandemie, acum la cumpăna dintre de ani!

Ne oprim aici, fiecare dintre noi pregătindu-ne pentru întâlnirea unui an cât mai bun, cât mai plin de speranță și lumină, năzuind că cineva își va stabili ca obiectiv pentru anul care vine să facă puțină ordine și în ograda noastră, a DSP Arad.

La mulți ani cu veselie și, cel mai important, cu SĂNĂTATE PE VECIE, vă dorim noi,

un foarte mic grup de la Direcția De Sănătate Publică!”

Categorie: Pamflete
Etichete: Constantin Cătană, DSP Arad, Sorcova
Distribuie:
Articolul anterior
Peste 150 de percheziții la persoane și firme, inclusiv din Arad, pentru descoperirea de ARTICOLE PIROTEHNICE DEȚINUTE ILEGAL
Articolul următor
Livia Pescar se desparte de IPJ Arad. Fostul ofițer de presă va ocupa un post important în structurile MAI la Madrid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

basil muresan

Jocuri erotico-politice actualizate

Pentru că s-a terminat prima săptămână de concediu, și probabil v-ați plictisit deja de clasicele cătușe cu bureței și outfituri de doctoriță sau școlăriță jucăușă, vă propun alte role playing,…
parada 1

CPLM avem noi aici?

Un grup de patriotarzi a pichetat sediul PSD Arad. Îmbrăcați în straie populare, cu o singură excepție (unul care a confundat parada cu mineriada), aceștia au mărșăluit prin centrul orașului.…