Un fost polițist, de la Serviciul Permise Auto Arad, nu poate justifica o avere de circa 76.000 de euro

agentia nationala de integritate
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE]

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 330.329,14 Lei (aprox. 76.622,37 Euro), între averea dobândită și veniturile realizate de către DRAGOȘ FLORIN ADRIAN, fost funcționar public cu statut special (agent șef de poliție) în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări a vehiculelor al județului Arad, în perioada exercitării funcției publice.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Timișoara, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către DRAGOȘ FLORIN ADRIAN.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. DRAGOȘ FLORIN ADRIAN a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.

Categorie: Știri
Etichete: agent sef de politia, Agentia Nationala de Integritate, avere nejustificata, Dragos Florin Adrian, fost politist, Serviciul Permise Auto Arad
Distribuie:
Articolul anterior
USR Arad invită arădenii să participe la Campania „ShoeBox” (Cadoul din cutia de pantofi)
Articolul următor
România – o piață atrăgătoare pentru investitorii chinezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie