Un om din Cuvin avea acasă un respectabil depozit de ȚIGĂRI și RUJURI de contrabandă. Până ieri…

tigari1
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

ȚIGARETE, ARME ȘI RUJURI DEPISTATE ÎNTR-O LOCUINȚĂ ÎN URMA UNEI PERCHEZIȚII DOMICILIARE

La data de 15 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, sprijiniți de lucrătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, în baza unui mandat emis de Judecătoria Lipova, au efectuat o percheziție domiciliară în localitatea Cuvin.

Polițiștii au efectuat o percheziție în Cuvin, la domiciliul unui bărbat de 45 de ani, din Iași, în urma căreia au fost depistate două arme tip airsoft, 102.400 fire țigarete timbrate necorespunzator și 2.325 rujuri a căror proveniență nu a putut fi justificata.

Bunurile depistate au fost indisponibilizate in vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pe baza de ordonanta de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, urmând ca la expirarea duratei măsurii sa fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Categorie: Știri
Etichete: contrabanda, Cuvin, rujuri, stiri arad, tigari
Distribuie:
Articolul anterior
„Infractorii (re)compensați” au ajuns și la GURAHONȚ: o femeie în vârstă a fost înșelată prin metoda „ajutați un azil”… după care a urmat un episod care o va bântui tot restul vieții!
Articolul următor
Replica parlamentarilor PSD Arad în problema masterplanului de deşeuri

1 comentariu. Leave new

  • Trebuia să puna arme intre ghilimele, mama lui de comunicat de presă, sau defel, airsoft… pai alea sunt cu bile de plastic 50 la un gram și unele cu resort, cumpăram de la pompieri sau din piața mică cu 30000 de lei prin 95 când eram liceeni, ce sa faci cu alea, că nu scoți nici ochiul la un șoarece, bravos poliția, de azi dormim mai liniștiți, iar de țigări fără timbru, având in vedere ca se vinde cu 16 17 lei 18 grame de tutun timbrat in pachetul de țigări(1000 de kg de frunze uscate la hectar producție aproximată), nu e de mirare ca mulți preferă să cumpere ilicit, să ocolească acest parșivi si nesătuli dealeri de droguri legale care sunt companiile producătoare de țigări si statul Roman. Pace!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie