Un pescar nu și-a asigurat mașina și aceasta a alunecat în balta de la Ghioroc. De la asta s-a ajuns la „se pare că cele două persoane din autoturism au abandonat mașina și au fugit”… deși n-a fugit nimeni!

masina ghioroc
Distribuie:

 

Azi-noapte, puțin după ora 20.00, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Arad a transmis următorul mesaj însoțit de fotografiile din galeria atașată: „Detașamentul de pompieri Arad intervine cu autospecială descarcerare grea, SMURD Vladimirescu, o barcă și o autospecială de teren la Ghioroc pentru scoaterea unui autoturism din lac. Solicitarea de ajutor a venit din partea unui coleg de la poliție care a văzut mașina. În mașină nu se află nici o persoană. Din primele informații se pare că cele două persoane din autoturism au abandonat mașina și au fugit”.” – este declarația responsabililor cu presa de la ISU Arad.

După scoaterea mașinii din lac (vezi video), lucrătorii ISU Arad au concluzionat că „În autoturism nu a fost găsită nici o persoană.”

„Săpând” puțin în această aparent misterioasă știre (curioși fiind CINE-S ĂIA DOI?… Dacă-s ceva urmăriți general fugăriți de poliție? Dacă-s doi bezmetici care fug cu coronavirușii după ei?), am reușit să aflăm că cei de la ISU… s-au grăbit în a număra oamenii lipsă din mașina căzută-n baltă – un Renault din 2005 – și nu ne dăm seama cum de le-a ieșit doi, întrucât, conform informațiilor noastre (primite de foarte aproape de „miezul faptei”), „posesorul mașinii s-a prezentat dimineață la poliție și a declarat că a lăsat-o cu frâna de mână netrasă… sau a alunecat… în niciun caz nu discutăm despre două persoane care au fugit”.

În contextul dat… chiar ne bucurăm că sunat spre a ne dumeri asupra nocturnei enigme… altfel cine știe ce interpretări ar putea fi născut un titlu gen „Două persoane sunt căutate după ce și-au abandonat mașina în Lacul Ghioroc și au fugit!” și ne-am fi trezit amendați pentru fake-news.

 

 

 

Categorie: Știri
Etichete: ghioroc, ISU Arad, masina, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
În plină Pandemie de „NOUL CORONAVIRUS”, Casa de Asigurări de Sănătate Arad se pregătește să LICHIDEZE FARMACIILE „incomode” din Județul Arad… prin VECHEA „METODĂ Domșa”
Articolul următor
Becali nu a plătit banii pentru Adrian Petre

2 comentarii. Leave new

 • avatar of a.rădeanu
  A.Rădeanu
  20 martie 2020 9:23

  Nu știu cum se face, dar cei mai mulți purtătorii de cuvânt ai instituțiilor publice sunt taaaare slăbuți la comunicare. Cel puțin Pleșca ăsta de la ISU e habarnist rău de tot. Face niște comunicate de tot râsul, pline de aproximări hilare, de greșeli gramaticale și de dezacorduri. Altul mai bun n-au pe-acolo?

  Răspunde
  • Pai de crezi ca e in functia asta..?? NU e clar..?? E pila cuiva ,clar ca nu e pus acolo pe criterii de competenta,il vad de multe ori la Tv, cand deschide gura,schimb postul ….

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

agromalim 1

AGROMAILIM și-a deschis porţile [GALERIE FOTO]

  Este sărbătoarea AGRICULTURII la EXPO ARAD. A XXIX-a ediție a Târgului internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje s-a deschis astăzi, în prezența oficialităților Aradului și cu participarea unor…