Un român i-a atacat ca-n filme pe polițiști, într-o gară din Germania: „Părea că suferă și zăcea nemișcat la pământ”

roman gara germania
Distribuie:

Un echipaj de polițiști germani care credeau că ajută un om aflat în suferință s-a trezit atacat de bărbat exact ca-n filme, în Gara Centrală din Munchen, relatează site-ul Poliției Germane.


Marți dimineață, 12 septembrie, un bărbat de 33 de ani părea că are mari probleme și e neputincios, la Gara Centrală din München, unde zăcea nemișcat pe pământ. Când o patrulă a poliției federale l-a verificat, crezând că are nevoie urgentă de ajutor, acesta a declanșat un atac surprinzător.Bărbatul zăcea întins la ieșirea de sud a gării, când doi polițiști l-au observat în jurul orei 10 dimineața. Românul nu a răspuns inițial când i s-a vorbit. Când s-au aplecat asupra lui, s-a mișcat, s-a ridicat și a întins brusc mâna spre un cuțit pe care îl avea într-un toc, pe pantaloni, încercând să-i lovească pe agenți.

Ofițerii l-au reținut pe bărbat și au confiscat cuțitul. Bărbatul a devenit din ce în ce mai agresiv, așa că poliția federală l-a încătușat și l-a dus la secție, pentru i se stabili identitatea. Acolo, în repetate rânduri, i-a insultat pe ofițeri. În timpul efectuării amprentării de către polițiști, românul a rănit la mână un ofițer de 33 de ani.

Un test voluntar de respirație pentru alcool a arătat un nivel de 2,8 la mie. Ulterior a fost dispusă și recoltarea unei probe de sânge, iar românul a fost eliberat. El este cercetat pentru agresiune, insultă, rezistență la reținere și atac asupra polițiștilor.


Sursa: LIBERTATEA


 

Categorie: Externe
Etichete: roman
Distribuie:
Articolul anterior
Administratorul unei biserici penticostale a abuzat sexual două fetițe și le-a pus să jure cu mâna pe Biblie că nu vor spune nimănui
Articolul următor
Un român a agresat o reporteră spaniolă care transmitea în direct. Totul s-a văzut la TV și a fost imediat arestat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie