USR PLUS ne anunță că „au reluat întâlnirile cu PNL”, că „și ei controlează” și că „vor da tot sprijinul de care este nevoie”

usr plus anghel
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Vom sprijini proiectele serioase ale Aradului

 

În ultima săptămână au fost reluate întâlnirile dintre reprezentanții USR PLUS și PNL, care au avut ca obiect modul în cere cele două formațiuni vor colabora în plan local.

Din partea USR PLUS a participat președintele USR Arad, Răzvan Anghel, iar din partea PNL au participat președintele organizației județene și conducătorii celor două autorități locale, Primăria și CJ Arad.
Răzvan Anghel, președinte USR Arad:

„În urma alegerilor, reprezentăm a doua forță politică din municipiul și județul Arad și totodată în coaliția care susține guvernul în funcție. USR PLUS controlează câteva portofolii deosebit de importante, precum cel al transporturilor, sănătății sau fondurilor europene, care pot să vină în ajutorul comunității noastre.

Este evident că vom da tot sprijinul de care este nevoie pentru acele proiecte care vor contribui la creșterea calității vieții locuitorilor din municipiul și județul Arad. Trebuie însă să fie proiecte serioase, realizate cu consultarea specialiștilor și nu în ultimul rând a cetățenilor.

Istoricul unor proiecte precum stadionul UTA ne impun să fim foarte atenți și selectivi. Vom insista cu precădere pentru implementarea proiectele pe care le-am propus alegătorilor și pentru care aceștia ne-au acordat votul: un nou spital municipal, modernizarea tuturor școlilor, revitalizarea ștrandului, aducerea cetății în circuitul civil, parcări pentru un trafic eficient și multe altele.

Am fost aleși tocmai pentru că locuitorii își doresc o nouă abordare. Oamenii au înțeles că nu se poate construi fără seriozitate și responsabilitate. În administrație avem nevoie de profesioniști, de oameni care să ofere soluții viabile și care să facă mai multă administrație și mai puțină politică.”

razvan anghel

proiecte usr

Categorie: Politice
Etichete: coalitia de guvernare, functii, PNL, USR PLUS
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Alt „COSMIN”!… Cine a câștigat și cine a pierdut din „PRĂDUIALA de la PECICA” soldată cu descinderi „ca-n filmele cu polițiști serioși”?
Articolul următor
Am ajuns la media de O INFRACȚIUNE GRAVĂ PE ZI constatată doar de JANDARMII ARĂDENI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie