Vama Nădlac: SUTE DE OAMENI așteptând la cozi infernale, făcând SCHIMB DE VIRUȘI… Fără servietă, Gheorghe Stoian crede „că «condițiile de transport s-a înbunătățit» MULT” [GALERIE FOTO/ VIDEO]

stoian nadlac
Distribuie:

 

„Ce se-ntâmplă în Vama Nădlac?” este o ÎNTREBARE ENERVANTĂ, pe buzele tuturor de când a-nceput pandemia, cu restricțiile ei de circulație în toate sensurile posibile.

După episoadele „Aeroportul Cluj” și „Stoian cu Ursu”, prin care prefectul Aradului și-a dezvăluit în fața întregii țări incompetența în funcția publică pe care o ocupă de a gestiona ferm situația din vamă,  dar și calitățile intelectuale submediocre și pentru că nici acum, după două luni de interdicții, nu înțelegem de ce unii au voie să circule și alții (majoritatea) nu, este suficient să urmărim imaginile de azi, 09 Mai, din Vama Nădlac și să ne-ntrebăm, suplimentar, de ce măsurile sunt stricte dar numai pentru fraieri?!
De ce autoritățile, nici până azi, NU au fost capabile să adopte o poziție fermă în ceea ce privește intrarea în țară a cetățenilor români?
De ce românii care pleacă din țară la muncă în Austria sau Germania au voie să iasă din țară și cei care vor să meargă în excursie sau vizită la rude și prieteni, nu?

Acum au găsit și soluția: au trimis în Vama Nădlac niște „oficiali” , printre care și pe Ovidiu Burdușa, Secretar de Stat pentru Românii de Pretutindeni care să… habar nu avem să ce… Se pare ca să „facă o campanie de informare cu pliante” pentru cetățenii care revin în România din zone roșii și pentru cei care pleacă din țară „să le ureze drum bun”. Așa, și? Pozele din galerie și video  nu mai au nevoie de comentarii…

NOTĂ – cacofonia agramată din titlul acestui articol este proprietatea intelectuală a prefectului interimar  Gheorghe Stoian – vezi VIDEO principal.

 

Categorie: Știri
Etichete: coronavirus, frontiera, transport spre carantină, vama nadlac
Distribuie:
Articolul anterior
Se așteaptă amănunte privind condițiile de reluare a activității sportive
Articolul următor
Recomandări de sănătate publică pentru măsuri specifice ce vor fi dispuse de instituțiile competente privind reluarea activității în domenii specifice după încetarea stării de urgență

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie