„Vechile planete” ale PSD-ului s-au aliniat chiar de „Ziua cutremurului”: Doru Sinaci și Vasile Cătană sunt noii subprefecți ai Aradului

sinaci catana
Distribuie:

 

Dorel Ionel Sinaci și Vasile Valer Cătană au fost numiți miercuri subprefecți ai județului Arad, într-o ședință a Guvernului, ordinele de numire fiind publicate în Monitorul Oficial ca intrând în vigoare astăzi, 4 martie 2012.

Sinaci a fost propus de PNL pentru postul de subprefect, iar Cătană de USR.
Aproape interesant e că ambii politicieni actualmente „de dreapta” au un trecut pesedist în spate – Doru Sinaci unul mai vechi, de dinaite cu mult si îmediat după anul 2000, sub „PSD-ul lui Dorel Zăvoianu”,  iar Vasile Valer Cătată mai recent (2012 – 2015), din „perioada Flavius Măduța”.

Cei doi îi vor înlocui pe Olimpia Popa și pe Sergiu Paul. Olimpia Popa a fost numită subprefect în noiembrie 2019, în locul lui Dan Vasilică Damian, iar Sergiu Popa a ocupat funcția de subprefect din ianuarie 2020.

Până la numirea ca subprefect al județului Arad, Dorel Sinaci a fost directorul Bibliotecii Județene „A.D. Xenopol“.

Vasile Valer Cătană este licențiat în administrație publică și a activat timp de 27 de ani în mediul privat, iar la ultimele alegeri locale a obținut un mandat de consilier județean.

 

catana sinaci

 

Categorie: Politice
Etichete: Dorel Ionel Sinaci, dorel zavoianu, Flavius Maduta, subprefecti arad, Vasile Valer Cătană
Distribuie:
Articolul anterior
„Naţionalele” de aruncări lungi de pe “Gloria”, la început de aprilie
Articolul următor
Polițiștii de la SCCO Arad au reținut un PERVERS din Hunedoara care practica PORNOGRAFIA INFANTILĂ la „nivel regional”. Magistrații Tribunalului Arad l-au arestat ieri

1 comentariu. Leave new

  • avatar of a.rădeanu
    A.Rădeanu
    5 martie 2021 9:36

    Deși face pe imparțialul, Toth va susține exclusiv interesele UDMR și ale maghiarilor. Cătană este un oportunist – licențiat în administrație publică, dar care a lucrat doar în privat (!?!) – care a prins un ciolan gras. Sinaci habar n-are despre ce-i vorba la Prefectură (probabil confundă atribuțiile acesteia cu cele ale Consiliului Județean) și are impresia că se va ocupa tot cu tradițiile și cultura.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie