Viceprimarul Ilie Cheșa este cercetat de ANI pentru incompatibilitate

ilie chesa
Distribuie:

Agenția Națională de Integritate face verificări în ceea ce-l privește pe viceprimarul Ilie Cheșa pentru o posibilă stare de incompatibilitate. Acesta deține calitatea de administrator într-o societate comercială concomitent cu funcția de viceprimar, neoperând modificările impuse de lege.

Contactat pentru un punct de vedere, Ilie Cheșa a declarat:

„Poate avea oricine plângere la ANI. Nu cred că există viceprimar sau primar în România care să nu aibă plângere la ANI la un moment dat. N-am nicio emoție. Cred că și știu de unde mi se trage dar vreau să spun că nu o să mă poată constrânge nimeni, prin asemenea metode, să semnez unele documente sau să închid ochii dacă sunt anumite probleme. ANI să verifice ce are de verificat. Organele competente să-și facă treaba.”

Totodată, viceprimarul a dat unele explicații pe acest subiect și pe pagina sa de Facebook:
„Atunci când am preluat funcția de viceprimar, am promis că nu voi reprezenta niciun alt interes, în afară de cel al arădenilor. Sunt conștient că activitatea mea din ultimul an deranjează, tulbură anumite multe interese, dar sunt hotărât să merg înainte pe același drum, al respectului față de arădeni și față de Arad.
Am aflat cu bucurie că am o plângere la Agenția Națională de Integritate. Asta e o dovadă că mi-am făcut datoria față de arădeni, că deranjez anumite cercuri, anumite personaje care nu suportă politicienii onești.
Repet ceea ce am mai spus și cu alte ocazii: Nu mi-e frică de nimeni, decât de Dumnezeu! Indiferent câte plângeri se vor face, nu voi accepta furtul din bani publici, nu voi închide ochii la nicio recepție, nu voi da niciun aviz celor care nu respectă legea, indiferent cum se cheamă acea firmă. Cu Dumnezeu înainte!”

Categorie: Știri
Etichete: ANI, incompatibilitate, viceprimarul Ilie Cheșa
Distribuie:
Articolul anterior
Legea plafonării prețului la energie electrică, în forma sa actuală, induce confuzie și pune românii pe drum sau îi pune la plată. Ce se întâmplă dacă nu trimiți declarația la furnizorul de energie electrică până la 31 decembrie 2022
Articolul următor
POȘTA MOȘULUI – un eveniment al Asociației „Gai, Cartierul Nostru” dedicat copiilor – la a III-a ediție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

jandarmi covid

S-a ajuns la faza în care, dacă părăsești domiciliul în timpul IZOLĂRII fie și-n ultima zi, te dă mă-ta-n primire și se consideră EVADARE + Zădărnicirea combaterii bolilor!

  [BULETIN INFORMATIV]                                                                                               Un arădean, infectat cu virusul SARS Cov-2, nu a respectat măsura izolării la domiciliu. Acum va răspunde în fața legii   Marți, 1 decembrie 2020, în…