Zvon TARE: Ovidiu Palcu intră în politică, via ALDE!

ovidiu palcu
Distribuie:

 

„Mutare șahistică” cel puțin interesantă pe eșichierul politic arădean… de altfel plin de previzibilitate: Ovidiu Palcu, proprietarul și administratorul societății INTECO HOLDING, este tentat să intre în politică via ALDE Arad – o organizație care, de la preluarea ei de către deputatul Eusebiu Pistru surprinde prin „mișcări de trupe” ce până mai ieri păreau… ficțiuni.

Știrea nu e „definitivă și irevocabilă” însă, conform surselor noastre, șansele ca acest fapt să se producă depășesc procentul care face trecerea de la zvon la realitate – adică peste 75%.

Ovidiu Palcu cochetează de ceva vreme cu ideea de a intra în politică „pe ușa din față”, una dintre opțiunile sale fiind PSD, partid cu care, tot „pe surse”, și-a negociat poziția și cu conducerea căruia nu a ajuns la un consens favorabil ambelor părți.

 

Categorie: Știri
Etichete: ALDE, Eusebiu Pistru, Inteco Holding, Ovidiu Palcu, politica arad
Distribuie:
Articolul anterior
Cică „nu cereți să facem un ștrand de elită!”
Articolul următor
Şobolanizarea Aradului – sau STAREA DE CIUMĂ sărbătorită non-stop

6 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

catedralei1 1

[ACTUALIZARE] ZI DE FOC azi, în CLM: SRL-ul „Falcă & co.” vrea să-și impună proiectul de desființare a Pieței Catedralei cu „majoritate simplă”. Miile de oameni care au semnat pentru menținerea actualei destinații sunt așteptați în fața Primăriei [FOTO]

  [ACTUALIZARE] Peste 8000 de semnături s-au depus de către cetățeni ai Aradului la secretariatul Primăriei Municipiului Arad în cauza privind Proiectul de Hotărâre înaintat de primarul Gheorghe Falcă ce…