67 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii rutieri și 6 permise reținute, în ultimele 24 de ore

politia rutiera
Distribuie:

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente cu consecințe grave, precum și pentru conștientizarea, de către participanții la trafic, a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.


Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 67 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 29.000 de lei, din care 41 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. 35 de persoane au fost testate pentru consum de alcool și droguri.

Au fost reținute 6 permise de conducere.

În cadrul acțiunilor desfășurate, șoferilor le-au fost aduse la cunoștință modificările legislative intrate în vigoare la data de 7 iulie 2023, conform cărora, săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, de către un șofer care a condus fără permis, sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, se pedepsește cu închisoarea, fără posibilitatea ca instanța să dispună suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.

Recomandăm tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări.

 

Biroul de presă al IPJ Arad


 

Categorie: Evenimente din trafic
Etichete: polițiștii rutieri, sanctiuni contraventionale, soferi, trafic Arad
Distribuie:
Articolul anterior
Doi bărbați au fost reținuți de polițiștii din Ineu. Unul pentru furt dintr-o fermă, altul pentru lovirea unui octogenar și distrugere
Articolul următor
S-ar putea ca (și) Bibi să-și piardă contul de TikTok – aplicația reprezintă o problemă de siguranță națională

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie