A DOUA SCRISOARE DE INTENȚIE prin care potențialii INVESTITORI își reafirmă angajamentul și viziunea față de clubul UTA

investitori uta
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]

Pentru o corectă informare a suporterilor interesați de stadiul actual al negocierilor pentru UTA și pentru că transparența face parte din valorile noastre importante, vă aducem la cunoșțintă următoarele:

  1. În cursul zilei de 4 iulie 2022 am transmis o a doua scrisoare de intenție prin care am reafirmat angajamentul și viziunea noastră față de clubul UTA. Această scrisoare de intenție o aveți atașată.
  2. Negocierile dintre noi, cei care dorim să ne implicam în viața echipei UTA și actualii asociați nu au intrat încă în etapa de fond, în care așteptăm să aflăm concret cerințele lor. Deși am așteptat mai bine de o săptămână mandatarea avocaților dupăîntâlnirea de la Primărie, am răspuns prompt solicitărilor venite din partea a trei dintre actualii asociați – Meszar Alexandru, Voinea Florian și Lucaci Alexandra, pentru că un al patrulea – SCU, prin președintele Dan Proca, nu a fost inclus în această discuție.
  3. Procesul de negociere presupune și încheierea unui Acord de confidențialitate, cerut de casa de avocatură Lanevschi&Lanevschi, prin care se protejează caracterul confidențial al informațiilor legate de tranzacție. Acest acord nu a fost încheiat, astfel încât discuțiile de fond nu sunt începute.
  4. Dorim să vă asigurăm în continuare de buna-credință, transparența, onestitatea și dorința de a deschide clubul către comunitatea arădeana și de a clădi UTA-NextGen, un club pentru generațiile următoare. Ne reafirmăm disponibilitatea vis-a-vis de implicarea în viața clubului și asteptăm de la cei trei asociați- persoane fizice aceeași celeritate șibună-credință în desfășurarea acestor discuții. Menționăm că așteptăm cu interes să vedem care sunt pretențiile celor trei persoane fizice pentru a-și înceta mandatul în conducerea UTA.

Pentru noi doar UTA contează!     

Arad,8.07.2022

Simion Apreutese
Catalin Juncan
Rudolf Vizental
Marius Grada

***

A DOUA SCRISOARE DE INTENȚIE prin care potențialii INVESTITORI își reafirmă angajamentul și viziunea față de clubul UTA:

 

A DOUA SCRISOARE DE INTENȚI… by www.criticarad.ro

 

CLICK AICI PENTRU MAI MULTE ARTICOLE ASOCIATE SUBIECTULUI

Categorie: Sport
Etichete: A DOUA SCRISOARE DE INTENȚIE, CATALIN JUNCAN, investitori UTA, Marius Grada, RUDOLF VIZENTAL, Simion Apreutese
Distribuie:
Articolul anterior
Alte două incendii de vegetație: unul la Mocrea, altul la Horia. S-au făcut scrum 21 de hectare de miriște
Articolul următor
PS Siluan – de 15 ani episcop al Eparhiei Ortodoxe Române din Ungaria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie