A murit Viorel Popină, fostul primar al orașului Lipova

popina
Distribuie:

VIOREL POPINĂ, fost comandant al UM Lipova 01191 (1979-1980), primar al orașului Lipova în perioada 2004-2008 și consilier local între 2008 și 2012 s-a stins din viață marți, 30 ianuarie, la vârsta de 85 de ani.


Anunțul privitor la oficiile funerare a fost postat pe pagina Parohiei Ortodoxe Lipova.


Dumnezeu să-l odihnească în pace – condoleanțe familiei.


Un ultim gând, în amintirea celui care a fost Col.(rez.) Viorel POPINĂ (1938-2024).

„Primăria și Consiliul Local al Orașului Lipova, prin reprezentanții conducerii și întreg colectivul angajat, sunt alături de familia îndurerată la trecerea în neființă a unui OM deosebit, de o înaltă calitate umană, un adevărat patriot, iubitor de țara și poporul său, cu o mare parte din viață petrecută prin prisma activitatății militare, inclusiv în cadrul Unității Militare din Lipova unde a îndeplinit și funcția de Comandant în perioada 1979-1980, totodată fost primar al orașului Lipova în perioada 2004- 2008 și fost membru al Consiliului Local Lipova,  un adevărat profesionist în meseria aleasă în domeniul militar, politic și nu numai, un OM al orașului Lipova, cunoscut și respectat, un OM a cărui implicare și prezență au fost unele notabile în comunitatea din care a făcut parte și care a avut o importantă contribuție la dezvoltarea și evoluția orașului în care a trăit.

Cu multă durere în suflet și părere de rău ne luăm rămas bun de la cel care a fost Col.(rez.) Viorel POPINĂ, a cărui amintire, vorbe de duh, optimism și implicare vor rămâne veșnic în memoria tuturor.

În aceste clipe de mare tristețe și grea încercare, sunt transmise întregii familii sincere condoleanțe și fie ca bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace și să aibă mereu grijă de sufletul lui în Împărăția cerurilor !

Dumnezeu să-l ierte!” – este mesajul de rămas-bun al Primăriei Lipova, postat pe pagina de facebook a instituției în această seară,


 

Categorie: In memoriam
Etichete: Lipova, primaria lipova, Viorel Popină
Distribuie:
Articolul anterior
Oferta culturală a Filarmonicii Arad pentru luna februarie 2024. VEZI PROGRAM
Articolul următor
CFR Călători adaugă două rute noi la serviciul InterCity

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

pana sentinta

[ACTUALIZARE 4] VIVAT JUSTIȚIA din „Vestul sălbatic”! Fostul polițist de la Rutieră, INCENDIATOR de mașini, TRAFICANT și TÂLHAR de țigări de contrabandă și CULTIVATOR de „iarbă” Cosmin PANĂ a primit o glumă de pedeapsă: 2 ani și 10 luni de închisoare! Sentința e DEFINITIVĂ!

    Felicitări avocatului, multe și celebre fapte penale înainte lui Pană și tovarășilor săi – respectiv și rușine Justiției pentru sentința de astăzi a Curții de Apel Timișoara în…