A plecat dintre noi jurnalistul Ioan Weisl…

ioan weisl
Distribuie:

Jurnalistul arădean Ioan Weisl (Nelu, pentru toți cei care au avut o cât-de-mică legătură cu el) a murit vineri, 5 august, la vârsta de 69 de ani.

parte din Uniunea Jurnaliștilor Profesioniști din România.

A scris pentru „Tribuna de Arad”, „Renașterea bănățeană”, „Adevărul” central și a fost colaboratorul BBC timp de 2 ani. Din 2001 a devenit ziarist cu normă întreagă, ca și corespondent  pentru agenția de știri Agerpres, fiind nelipsit de la orice conferință de presă și relatând despre toate subiectele mai mult sau mai puțin „fierbinți” din acest județ.
Ioan Weisl s-a pensionat în decembrie 2018, după 27 de ani de presă, iar ultima oară când ne-am auzit (anul trecut) ne-a mărturisit că suferă de o boală incurabilă.
Dumnezeu să-l odihnească în pace pe cel care ne-a fost bun amic și colaborator la o mulțime de subiecte.
Transmitem condoleanțe familiei îndurerate!
Andreea Weisl-Shaw, fiica sa care, de asemenea, ne-a fost o perioadă colegă de redacție, a transmis aseară  următorul mesaj pe facebook:
„Dragi prieteni și membri de familie de acasă și nu numai,
Cu durere în suflet trebuie să vă anunțăm că, după o scurtă dar grea suferință, tata (Ioan Weisl) a pierdut lupta cu boala și a plecat dintre noi astăzi, 5 august.
Slujba de priveghi va avea loc mâine, 6 august și duminică, 7 august, la orele 19:30, la casa mortuară Silentium Aeternum (de peste drum de cimitirul Pomenirea).
Înmormântarea va fi luni, 8 august, după-masa, la cimitirul Pomenirea (voi reveni să confirm ora exactă).
Fie-i memoria binecuvântată.”

 

Categorie: In memoriam
Etichete: AGERPRES, ANDREEA WEISL-SHAW, BBC, Jurnalistul arădean Ioan Weisl, „Adevărul”, „Renașterea bănățeană”, „Tribuna de Arad”
Distribuie:
Articolul anterior
De ce nu avem o ECHIPĂ MARE compusă din ARĂDENI și de ce nu vrea Meszar să lase UTA să evolueze? Din cauză că fotbaliștii sunt TERORIZAȚI și BĂTUȚI de mici, a șpăgilor constând în mașini, purcei, lemne, ceasuri și sex, iar interesele celor care „păpușează” clubul sunt exclusiv POLITICO-FINANCIARE! [Episodul 2]
Articolul următor
Asociația Profesională a Sudorilor și Școala de sudură din Arad au finalizat un nou proiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…