A pus o „capcană pentru bani” la un bancomat din Chișineu Criș, dar a dispărut fără urmă. Poliția vă solicită sprijinul în identificarea lui

cris2
Distribuie:

 

COMUNICAT IPJ Arad

Polițiștii orașului Chișineu Criș solicită sprijinul tuturor persoanelor care dețin informații care să conducă la depistarea celui care apare în fotografii, să sune de îndată la nr. de telefon 0257/350.955 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție. Cel în cauză este bănuit de comiterea unei tentative de furt dintr-un bancomat al unei unități bancare situate pe raza localității Chișineu Criș.

Tentativa de furt despre care e vorba în comunicat s-a petrecut pe 2 septembrie, dar nici până acum polițiștii nu au reușit să dea de urma „șmenarului”. Discutăm despre o metodă cunoscută în lumea intractorilor, care se numește „capcană pentru bani”. Aceasta se traduce prin aceea că hoțul… virtual (căci, în fapt, nu a reușit să-și pună tactica în aplicare) a pus o bandă dublu adezivă în dimensiune de 25 x 2 cm pe fanta de citirea a banilor.

Metoda „capcană pentru bani“

constă în montarea unui dispozitiv cu bandă dublu-adezivă în fanta de eliberare a banilor.  Când o persoană încearcă să scoată bani, bancnotele rămân lipite pe banda adezivă a dispozitivului „plantat“. Clientul crede că bancomatul nu mai are bani sau este defect, îşi ia cardul şi pleacă, după care hoţii vin şi recuperează dispozitivul cu tot cu bancnotele rămase lipite pe el. Ulterior, păgubitul descoperă că, de fapt, banii i-au fost retraşi din cont.

Categorie: Știri
Etichete: bancomat chisineu cris, capcana pentru bani, comunicat, IPJ Arad, video
Distribuie:
Articolul anterior
5 Octombrie – Ziua Mondială a Educației
Articolul următor
Greva lucrătorilor din penitenciare, adevărurile sumbre din spatele ei și câteva recomandări pentru doamna Prună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…