Acțiune a polițiștilor, la Sântana

actiune santana4
Distribuie:

Polițiștii orașului Sântana a desfășurat o acțiune, la data de 21 aprilie a.c., împreună cu polițiștii orașului Pâncota, Serviciul Rutier și Secția 3 Rurală Chișineu-Criș.


În cadrul acțiunii, desfășurată pe parcursul a 6 ore, au fost legitimate 91 de persoane din care 31 au fost testate pentru consum de alcool și droguri, și au fost verificate 71 de vehicule, din care 9 transporturi de material lemnos.Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 63 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 26.800 de lei. Au fost reținute 4 permise de conducere, din care 1 pentru consum de alcool (valoare de până la 0,39 mg./l. alcool pur în aerul expirat), și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare. 3 persoane au fost amendate pentru nerespectarea ordinii și liniștii publice.

Aceste acțiuni au ca scop impunerea disciplinei în trafic și menținerea ordinii și liniștii publice, precum și descurajarea fenomenului infracțional.

 

Biroul de presă al IPJ Arad


 

Categorie: Știri
Etichete: Acțiune a polițiștilor, santana
Distribuie:
Articolul anterior
„POLITICIANUL ROMÂN” – O CONTRADICȚIE ÎN TERMENI SAU UN OXIMORON NAȚIONAL? (4)
Articolul următor
Concert simfonic „UN SECOL DE DOR” cu Grigore Leșe, la Sala Palatului Cultural

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

profesori almas large

Profesori almășeni în Cipru

Timp de o săptămână, la prima mobilitate, în cadrul proiectului Erasmus+, un grup de profesori de la Școala gimnazială „Lazăr Tâmpa” din Almaș au participat la workshopuri de dezvoltare și…