[ACTUALIZARE 2] Doi din cei patru polițiști implicați în accidentul de la Sântana se află internați la Spitalul Județean. Unul este pe secția Chirurgie, celălalt la Ortopedie. Un al treilea polițist prezenta doar escoriații și a fost lăsat la domiciliu după investigații

accident politisti1 scaled
Distribuie:

Unul dintre echipaje se afla în misiune, pe raza orașului Pâncota, și a urmărit un alt autoturism care nu a oprit la semnale, deplasându-se în viteză spre Sântana. IPJ a declanșat o cercetare internă, pentru clarificarea stării de fapt, modalitatea de intervenție a polițiștilor și luarea măsurilor care se impun. Polițiștii au fost testați cu aparatele alcooltest și DrugTest din dotare, rezultatele fiind negative în toate cazurile.A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Patru tineri se aflau în mașina urmărită de polițiști, toți din Pâncota, iar la volan se afla un tânăr de 18 ani. Aceștia au abandonat mașina pe o stradă din localitatea Olari. În această dimineață au fost depistați cei 4 tineri, 2 la domiciliu și 2 într-o pădure din proximitatea orașului Pâncota.

Doi din cei patru polițiști implicați în accidentul de la Sântana se află internați la Spitalul Județean. Unul este pe secția Chirurgie, celălalt la Ortopedie. Un al treilea polițist prezenta doar escoriații și a fost lăsat la domiciliu după investigații. Cel de al patrulea polițist, se pare, nu a mai fost dus la spital pentru investigații.


[ACTUALIZARE 2] (ora 10.43): Doi din cei patru polițiști implicați în accidentul de la Sântana se află internați la Spitalul Județean. Unul este pe secția Chirurgie, celălalt la Ortopedie. Un al treilea polițist prezenta doar escoriații și a fost lăsat la domiciliu după investigații

La solicitarea presei, SCJUA a făcut următoarele precizări cu privire la starea pacienților (polițiști) care au fost duși azi-noapte la UPU în urma accidentului de la Sântana:

„Un bărbat de 24 de ani, care a suferit politraumatisme la nivel toracic, fracturi costale se află internat pe Secția Chirurgie. Un alt bărbat, în vârstă de 23 de ani, se află internat pe Secția Ortopedie, cu fractură humerus drept. Cel de-al treilea, un bărbat în vârstă de 35 de ani, a plecat acasă după investigații, prezentând doar escoriații”.


[ACTUALIZARE 1] (ora 09.43): Patru tineri se aflau în mașina urmărită de polițiști. Aceștia au fost depistați și mașina a fost găsită abandonată pe o stradă din Olari

„Urmare a evenimentului din noaptea de 28/29 octombrie a.c., în jurul orei 3:00, a fost depistat autoturismul urmărit, abandonat pe o stradă din localitatea Olari, la aproximativ 10 km de locul producerii accidentului.

În această dimineață, au fost depistați 4 tineri, 2 la domiciliu și 2 într-o pădure din proximitatea orașului Pâncota, toți din localitatea Pâncota, care s-ar fi aflat în autoturism.

Din primele verificări, autoturismul ar fi fost condus de un tânăr de 18 ani, care a fost testat cu aparatele alcooltest și DrugTest, cu rezultat negativ.” – a transmis IPJ Arad duminică, 29 octombrie.


[TITLUL INIȚIAL] (ora 07.59): PATRU POLIȚIȘTI au ajuns la spital după ce mașinile în care se aflau au intrat în coliziune, în centrul Sântanei

IPJ Arad:

În seara zilei de 28 octombrie a.c., în jurul orei 23:00, în cadrul unei acțiuni desfășurate pe raza orașului Pâncota, un echipaj de poliție a pornit în urmărirea unui autoturism.

Autoturismul urmărit și-a continuat deplasarea, iar în orașul Sântana, autospeciala de poliție, aflată în urmărire, a intrat în coliziune cu o altă autospecială.

4 polițiști au fost transportați la spital în vederea evaluării stării lor și acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au fost testați cu aparatele alcooltest și DrugTest din dotare, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

A fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș, urmând a fi continuate cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Concomitent, comanda IPJ a declanșat o cercetare internă, pentru clarificarea stării de fapt, modalitatea de intervenție a polițiștilor și luarea măsurilor care se impun.


Biroul de presă al IPJ Arad 

Categorie: Știri
Etichete: accident, polițiști accidentați, santana
Distribuie:
Articolul anterior
Accident la Zimandu Nou. Victime: o femeie și un copil
Articolul următor
Aiurea-n tramvai (2) | Tutorial de șoricioaică la „Casa Albă”, jucăria zornăitoare și mignona buclucașă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie