[ACTUALIZARE 2] Un panou radiant amplasat pe tavanul încăperii care s-a desprins și a căzut pe un corp de mobilă din lemn a fost cauza incendiului

incendiu
Distribuie:

[ACTUALIZARE 2] 

„Incendiul a fost stins în limitele găsite, la ora 22:30, iar cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic, generat de modificare poziției normale a mijloacelor de încălzire.

În speță, un panou radiant amplasat pe tavanul încăperii, s-a desprins, căzând pe un corp de mobilă din lemn, generând astfel incendiul.” – a transmis ISU miercuri dimineața.


[ACTUALIZARE 1] (16 decembrie 2024, ora 22.20): Incendiul de la „Casa Albă” a fost localizat

Incendiu în incinta unei clădiri de birouri de pe Calea Aurel Vlaicu. 40 de persoane s-au autoevacuat și nu sunt înregistrate victime. Conform informațiilor noastre, este vorba de sediul (un corp de clădire) Greenbrier Astra Rail.

ISU Arad: „Incendiul a fost localizat. Se acționează în continuare pentru ventilarea corpului de clădire și evacuarea fumului.

„Angajații societății, 40 de persoane care se aflau în corpul de clădire unde s-a produs incendiul, s-au autoevacuat în condiții de siguranță. De asemenea, alți 13 angajați care se aflau în alt corp al clădirii, au părăsit incinta. Nu sunt persoane care să necesite îngrijiri medicale. Intervenția este în dinamică.”


ISU Arad a anunțat în această seară, în jurul orei 21.27, o intervenție la un incendiu izbucnit în incinta unei societăți comerciale din municipiul Arad, Calea Aurel Vlaicu.


„Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifestă în incinta unei clădiri de birouri. Din primele informații, nu sunt înregistrate victime. Intervenția este în dinamică.”


Ulterior ISU a revenit cu informații:

Incendiul se manifestă la nivelul vestiarului clădirii, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, cu degajări de fum.
Concomitent cu acțiunea de stingere se acționează pentru ventilarea încăperii.

Nu sunt înregistrate victime, personalul societății comerciale s-a autoevacuat în condiții de siguranță. Intervenția este în dinamică.”


 

Categorie: Știri
Etichete: calea aurel vlaicu, clădire de birouri, Greenbrier Astra Rail, incendiu, ISU Arad, Pompieri
Distribuie:
Articolul anterior
CĂDEREA POATE FI ȘI PE ORIZONTALĂ!… (4)
Articolul următor
Trupa Vunk va concerta la Arad, în luna februarie. Cât costă biletele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie