[ACTUALIZARE 3] International Jazz Day Arad în ziua a treia

jazzarad
Distribuie:

[ACTUALIZARE 3]

S-a putut asculta live muzica din ziua a II-a a festivalului pe – http://live.djemba.ro/ – respectiv transmisia în direct a festivalui, din sala Cinematografului Arta.

………………..

[ACTUALIZARE 2] International Jazz Day Arad în ziua a doua. ASCULTĂ LIVE ACUM!

S-a putut asculta live muzica din ziua a II-a a festivalului pe – http://live.djemba.ro/
Au evoluat #Claudia Iuga & Q Band #ArcusTrio #SebastianSpanacheTrio#SarosiPeter & Azara #JazzyBit #Pankastic! – conform hashtagurilor de pe Facebook.

Foto: Iza Pal, @Facebook

……………

[ACTUALIZARE 1] – 14 aprilie: International Jazz Day Arad începe deseară

Va invitam sa dovedim impreuna tuturor ca #aradcanjazz!
#jazzday Arad, 14-16 Aprilie 2016
#Claudia Iuga & Q Band #ArcusTrio #SebastianSpanacheTrio#SarosiPeter & Azara #JazzyBit #Pankastic
Locatia: Cinematograful „Arta” Arad – sunt hashtagurile evenimentului care vă așteaptă participarea începând de deseară.

*Fiind un spatiu cu un numar limitat de locuri, va rugam sa veniti cu minim 15 minute inainte de inceperea concertelor! – este nota organizatorilor.

…………

Ttitlul inițial – 11 aprilie: De trei ori trei JAZZ la Arad – #aradcanjazz!

 Aflat la a treia ediție în tot atâția ani, International Jazz Day Arad 2016 și-a propus, timp de trei zile (14 – 16 aprilie), să dovedească tuturor că „pe Mureș” se ascultă muzică de calitate. Evenimentul are parte de o bună promovare pe Facebook sub hashtagul  #aradcanjazz .

La Cinematograful  „Arta”, joi, cu începere de la ora 19,00, vor evolua JazzyBIT și Arcus Trio, a doua zi, de la aceeași oră, urcând pe scenă Sarosi Peter&Azara și Claudia Iuga Band. Sebastian Spanache Trio și Pankastic vor fi trupele care vor încheia sâmbătă, de la 19,00, International Jazz Day Arad 2016 . Organizatorii au informat că, fiind un spațiu cu un număr limitat de locuri, iubitorii de jazz sunt rugați să ajungă la Cinematograful „Arta” cu minimum 15 minute înainte de începerea concertelor. …

CLICK PENTRU VIDEO 

JazzyBIT este un trio de jazz format din Teodor Pop (pian, chei), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe), care oferă o combinație energică de jazz și rock, împrăștiate ici și colo cu blues, latină și funk. Arcus Trio Melismatică, măsuri compuse, melodie doinită aparținând zonei de sud-est a europei, toate suprapuse pe groove-uri moderne, sunt elementele pe care le auziți in compozițiile saxofonistului Alexandru Arcuș împreună cu Adi Stoenescu (nord organ) și Marcel Moldovan (tobe). Sebastian Spanache Trio  este plasat la marginea conducătoare a noii generații de tineri muzicieni de jazz din Romania, cu un material original, premiat de către fani și critici deopotrivă. Cei trei formează un grup cu o nouă interpretare bazată pe improvizație modernă, un grup care invită publicul să împartă în navigarea propriului lor viitor muzical. Trio-ul a fost înființat în toamna anului 2011, în Timișoara, România.

Categorie: Știri
Etichete: 14-16 aprilie, 2016, aprilie, Arad, aradcanjazz, jazz
Distribuie:
Articolul anterior
[RUBRICI] PIANISTĂ LA NATO – Beethoven – de neatins și de necuprins
Articolul următor
[Proză scurtă] Rechini pe uscat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…