[ACTUALIZARE 4] „Două zile magice de folk si voie bună”. FENOMENUL BULCI a adunat lângă castelul-fantomă un număr RECORD de hipioți care încă mai cred în poezie

bulci fest 2022
Distribuie:
Organizatorii au tras linie și au făcut bilanțul festivalului de folk-rock care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Bulci.

Potrivit estimărilor, numai în prima seară a fost depășită cifra de 4000 de participanți, ceea ce reprezintă recordul de până acum în ceea ce privește publicul prezent la festival într-o singură zi. În cea de a doua seară, la Bulci au fost aproximativ 3000 de persoane.

Atmosfera a fost, ca de obicei, deosebită, amintind de celebrul festival flower – power de la Woodstock, din 1969.

„În final, remarcăm cu toții amploarea pe care a luat-o acest festival, care crește de la an la an grație eforturilor unor oameni inimoși, cărora vreau să le mulțumesc pentru implicare. Este vorba în primul rând de primarul Ion Micurescu și viceprimarul Ladislau Heleport, care ne-au lăsat să transformăm satul Bulci, timp de două – trei zile pe an, în cea mai mare comunitate hippie din România. Apoi, gândurile mele se îndreaptă spre Silviu Turc, datorită căruia am avut grupuri sanitare noi, tricouri și alte suveniruri, dar și nume noi și cu rezonanță pe scenă.

Vreau să-i mulțumesc, de asemenea, lui Filip Miuțescu, care ne susține «nebunia» an de an. De asemenea, lui Ciprian Suărășan, lui Marian Melinte, oameni care ne sunt alături de multă vreme, ajutându-ne total dezinteresat să construim «fenomenul Bulci». Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc artiștilor pentru nivelul ridicat al spectacolului oferit și, bineînțeles, celor aflați la pupitrul tehnic, Cosmin Harbei și Luci Chîrlan, care fac, la fiecare ediție, o muncă deosebită, având o contribuție majoră la reușita festivalului. Și lui Bela Vekas vreau să-i mulțumesc, pentru că a devenit parte din acest fenomen, grație ei munca de prezentare a evenimentului fiind dusă la un alt nivel”, a spus jurnalistul Orlando Toader, unul dintre organizatori.

Pe canalul de YouTube al utilizatorului „sageverd” am găsit acest colaj video care e descris de autor ca: „2 zile magice de folk și voie bună. Nu am putut din păcate să înregistrez totul și nu e cea mai grozavă editare si filmare, dar sper sa va placă.”

Mai multe despre BULCI-FEST 2022 – pe pagina și grupul BULCI FEST https://www.facebook.com/groups/525792495331932

[COMUNICAT DE PRESĂ]
Vineri și sâmbătă, toate drumurile duc la Bulci

Încă mai aveți timp să vă faceți bagajele pentru cel mai colorat festival din țară: Bulci Fest 2022.

Pe scena de lângă Castelul Mocioni vor urca vineri și sâmbătă, 5 și 6 august, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Adrian Ivanițchi, Mircea Bodolan, Dorin Andone, Teo Boar și Vlady Cnejevici, Claudia Șerdan, Raul Silaghi, Florin Săsărman, Romeo Mocanu, Daniel Julean & Nicoleta Brola, Corso, Ale & Fly, Monica Cojocaru, Florian Jianu, Oliver Goilean, Felix Bejan, Anastasia Maria Solomie, Raul Nica, Miruna, Medena, Ambra și Iulia Nemeș.

Iată, deci, suficiente motive să nu ratați singurul festival flower power din țară – așa cum l-a caracterizat Mircea Vintilă.

Potrivit organizatorilor, intrarea la festival este gratuită, la fel și camparea cu corturi sau rulote.

De remarcat, că încă sunt disponibile tricouri, pentru obținerea cărora doritorii trebuie doar să intre pe pagina de Facebook și să distribuie evenimentul, menționând mărimea în postarea de pe rețeaua de socializare.

………………………………………………….

[ACTUALIZARE 2] (13 iulie, 2022)  AFIȘUL festivalului hippie-folk de la BULCI a fost definitivat

bulci fest 2022

Ediția a XVI-a a festivalului hippie-folk de la Bulci se va desfășura în datele de 5 și 6 august, iar afișul acestuia a fost definitivat de către organizatori.
Pe scenă vor urca:
Nicu Alifantis, Mircea Baniciu & Band (Teo Boar & Vladi Cnejevici), Corso, Monica Cojocaru, Ale & Fly, Oliver Goilean, Felix Bejan, Raul Nica, Anastasia Maria Solomie, Miruna și Medena (vineri, 5 august), respectiv Dorin Andone, Teo Boar & Vlady Cnejevici, Adrian Invanițchi, Mircea Bodolan, Claudia Șerdan, Raul Silaghi, Florin Săsărman, Daniel Julean & Nicoleta Brola, Romeo Mocanu, Florin Jianu, Ambra și Iulia Nemeș (sâmbătă, 6 august). After show – Old Lady`s Band.

Prezentatoare va fi cunoscuta jurnalistă de televiziune Izabela Vekas.

………………………………………………
[ACTUALIZARE 1] (27 aprilie, 2022) Nicu Alifantis vine la BULCI-FEST, 2022
„Dragi colegi, mă bucur să vă anunț că anul acesta pe scena de la Bulci va urca încă un nume emblematic pentru folk-ul românesc.” – a anunțat organizatorul principal al BULCI-FEST, Orlando Toader.
Este vorba despre Nicu Alifantis, care a confirmat că va fi alături de noi la ediția din acest an.
Aducerea lui Nicu Alifantis a fost posibilă grație implicării lui Silviu Turc, de la Laura Flowers, care este unul dintre organizatorii evenimentului.
Nicu Alifantis se adaugă deja anunțatului trio format din Dorin Andone, Teo Boar și Vlady Cnejevici care va susține un program special dedicat celui care a fost Florian Pittiș.
Festivalul de la Bulci se va desfășu

………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (14 aprilie, 2022) BULCI-FEST va avea loc în zilele de 5 și 6 august, iar programul schițat deja SUNĂ BINE

Organizatorii festivalului de la Bulci au anunțat prima trupă care a confirmat participarea la eveniment, precum și detalii legate de organizare.

„Bulci Fest” va avea loc în 5 – 6 august 2022, în binecunoscuta locație de lângă Castelul Mocioni

Ca și noutate, organizatorii au anunțat că scena va fi reconstruită, redimensionată și mutată mai în spate, pentru a câștiga spațiu pentru publicul care s-a dovedit tot mai numeros de la an la an. În continuare, accesul la festival, parcarea și camparea rămân gratuite.

„Seara lui Pitiș”

În prezent, eforturile tuturor se îndreaptă spre definitivarea listei cu artiștii care vor urca pe scenă. Din acest punct de vedere, aflăm că vineri va fi o seară specială, dedicată memoriei celui care a fost regretatul Florian Pittiș. Astfel, Teo Boar, Vlady Cnejevici și Dorin Andone vor susține spectacolul de muzică și poezie „Sunt un frate tânăr”.

Festivalul de la Bulci este organizat, ca de fiecare dată, cu sprijinul Primăria Bata și a unor investitori privați.

Sursa: www.newsar.ro

Articol asociat:

„Flower-power de la tata lor”! Festivalul de la BULCI adună, la a ZECEA ediție, cele mai grele nume ale FOLK-ului românesc

Categorie: Lifestyle
Etichete: Adrian Ivanitchi, Ale & Fly, Ambra, Anastasia Maria Solomie, bulci fest, Claudia Șerdan, Corso, Daniel Julean & Nicoleta Brola, Dorin Andone, Felix Bejan, Florian Jianu, Florian Pittiș, Florin Săsărman, Iulia Nemeș., Medena, Mircea Baniciu, Mircea Bodolan, Miruna, Monica Cojocaru, Nicu Alifantis, Oliver Goilean, orlando toader, Primăria Bata, Raul Nica., Raul Silaghi, Romeo Mocanu, Teo Boar, Teo Boar și Vlady Cnejevici, Vlady Cnejevici
Distribuie:
Articolul anterior
Amintiri dintr-o țară bananieră (11)   
Articolul următor
Un hunedorean de 80 de ani cu „alcool la bord” și-a omorât din culpă pasagera de 67 de ani după ce a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr la intersecția străzii Miorița cu Calea Radnei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

julia fox large

Julia Fox se declară oficial lesbiană

Julia Fox și-a cerut scuze în glumă foștilor ei iubiți: ,,Îmi pare rău, băieți”. Vedeta a recunoscut că este lesbiană pe 8 iulie. Ea s-a amuzat puțin, răspunzând la videoclipul…