Eveniment inedit în Arad: Symphonic Experience, pe stadionul „Francisc Neuman”

symphonic experience
Distribuie:
[COMUNICAT DE PRESĂ]
Un eveniment inedit în Arad- Symphonic Experience!

Într-o conferință de presă primarul Călin Bibarț, împreună cu organizatorii Symphonic Experience au anunțat detaliile evenimentului care va avea loc în perioada 19 – 21 august pe stadionul „Francisc Neuman”.

„Aradul continuă seria de evenimente culturale de anvergură şi apreciez că în fiecare an municipiul nostru se poziționează tot mai aproape de topul național în ceea ce privește divertismentul de calitate.

Felicit organizatorii Symphonic Experience pentru inițiativa şi curajul de a organiza o serie de concerte extraordinare, care au ca protagoniști maeștri ai muzicii românești și nu numai.
Sunt convins că acest eveniment se adresează tuturor arădenilor, dar și invitaților din regiune, din restul țării.” –  a declarat Călin Bibarț, primarul municipiului Arad.

La conferința de presă au participat şi organizatorii Symphonic Experience: Marius
Simion, Florin Galiş, Cătălin Lapuşcă şi Bruno Biringer:

„Ne dorim sa fie un eveniment reușit, chiar un eveniment pilot, să schimbăm și să ridicăm şi mai mult nivelul cultural în Arad, oraș pe care îl iubim și pe care ne dorim să îl transformăm într-un pol de entertainment.

Considerăm că prin line up-urile din acest eveniment am adus tot ce se putea pentru toate categoriile de preferințe muzicale, transformând acest weekend în câte o experiență.

Seara de sâmbătă va fi pentru melomani și cei care apreciază foarte mult naiul maestrului Gheorghe Zamfir, vineri vor fi în atenția scenei legendele vii sub chitara lui Nicu Covaci, trupa Phoenix.

Duminică ne vor îmbia cu mult mai multe voci, de tenor, de soprane, cum ar fi Laura Bretan, pe care o cunoaștem cu toții, Marcel Pavel, Ioan Miriță, Iordache Pasalic; toate aceste trei concerte având în spate orchestra Filarmonicii Arad, sub bagheta maestrului Daniel Jinga, care este și directorul Operei București.

Vă invităm la proiect și sperăm să veniți în număr cât mai mare! Noi chiar am numit acest eveniment o sărbătoare a comunității”. – a declarat Marius Simion, organizator Symphonic Experience.

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Calin Bibart, Gheorghe Zamfir, Ioan Miriță, Iordache Pasalic, Laura Bretan, maestrul Daniel Jinga, Marcel Pavel, Marius Simion - organizator Symphonic Experience, Nicu Covaci, primarul municipiului Arad., stadionul francisc neuman, Symphonic Experience, trupa Phoenix
Distribuie:
Articolul anterior
„O șansă pentru fiecare” – un proiect implementat de Crucea Roșie din România Filiala Arad
Articolul următor
Accident mortal, marți noaptea, între Lipova și Ususău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

b-ton

Concert B-TON la Club Flex Arad

Pe data de 24 mai, la ora 21:00, Club Flex din Arad va găzdui primul concert B-TON din acest an, un eveniment mult așteptat de toți prietenii și fanii trupei.…
tendinte

Tendințe în fashion pentru 2024

Anul 2024 aduce o explozie de inovații și reinterpretări în lumea vestimentară. De la materiale transparente și tulle, la croieli retro și reinterpretări ale clasicei dantele, tendințele actuale demonstrează că…