[ACTUALIZARE 6] Odiseea corupției din Justiția arădeană în cazul jafului imobiliar continuă: SCRISOARE DESCHISĂ adresată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara în cazul Viorica Ichim vs fostul judecător Ioana Popescu & întregul grup infracțional organizat

dosare
Distribuie:

N. RED: și ACTUALIZAREA nr.6 a acestui articol reprezintă exclusiv TEXTUL AUTOAREI – Viorica Ichim. Oricine dintre cei vizați de acuzațiile cititoarei noastre dorește să își exprime opinia / poziția / dreptul la replică prevăzut de legile în vigoare o poate face scriindu-ne pe adresa de email [email protected].

[ACTUALIZARE 6] 
SCRISOARE DESCHISĂ PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL TIMIȘOARA

Ce fac parchetele, domnule procuror general al României? Cad la înțelegere cu infractorii, scuipând peste lege! Clasează dosarele fără nicio audiere! Cel puțin la ARAD și TIMIȘOARA!

Avem un grup infracțional organizat în justiția arădeană. Până unde trebuie să mergem ca să luați în seamă cazul VIORICA ICHIM?
Știți care e porecla Tribunalului Arad?  – Kocsis/Popescu SRL!

Sunt Ichim Viorica din Arad, cetățean al României. Istoria jafului imobiliar  prin care am trecut –

realizat de un grup infracțional organizat din care o parte se află în sistemul judiciar Arad-Timișoara – am relatat-o pe larg pe site-ul www.criticarad.ro în perioada septembrie 2021 – ianuarie 2022.

Oricine este interesat poate lectura materialele apărute pe acest site. Mai puțin organele judiciare care s-au făcut că plouă.

M-am adresat – prin această lungă relatare în detaliu a faptelor – tuturor organelor judiciare corupte din Arad care au contribuit din plin și decisiv la clasarea tuturor plângerilor, sesizărilor, dosarelor pe care le-am deschis, încercând cu eforturi supraomenești să-mi câștig dreptatea și, totodată – răspunderea penală  exemplară a vinovaților.

Azi, mă adresez Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara
În anul 2018 am depus o Plângere penală , Dos.347/P/2018 , procuror de caz Fakelmann Mihaela.
Partea juridică, formată din avocați care ”PĂREAU” că o reprezintă pe fosta mea MANDANTĂ, Hackel Ilse Karin (av. Trifa Corina, av. Popescu Ioana – Baroul Arad), (av. Doandeș Cristian și Asociații – Baroul Timiș) – a fost CLASATĂ iar partea persoanelor fizice (Wagner Androne Dana, Hackel Ilse Karin cu domiciliul în Germania) a fost disjunsă Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, procuror de caz Macașoiu  și Biroului de investigații criminale din cadrul IPJ Arad, polițist de caz, Cotta Alexandru  cu Dos. 1188/P/2019.
Nu intru în amănunte, acestea vor face obiectul unui material general alăturat unei tone de acte pe care îl voi depune Parchetului General, Procurorului general al României, tuturor organelor de justiție naționale și internaționale, mass-media. Nu mai am nimic de pierdut.
Pentru audierea persoanele fizice din menționatul dosar, CONFORM LEGII, am solicitat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad – să instituie o COMISIE ROGATORIE, singura persoană care domiciliază pe teritoriul României, respectiv, Arad – fiind numita SĂLCIANU ANDRADA, fost secretară a av. POPESCU IOANA.
Nu am primit niciun răspuns, NICIO persoană menționată în Plângere nu a fost audiată, nici măcar Sălcianu Andrada din Arad, dosarul 1188/P/2019 fiind CLASAT FĂRĂ NICIO AUDIERE.

 

Dos. nr. 193/P/2021 – La indigo se prezintă și dosarul actual care se află la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, respectiv, Dos. 193/P/2021.
Acesta face obiectul unei Plângeri penale ample îndreptate împotriva av. POPESCU IOANA, WAGNER ANDRONE DANA, WAGNER ANDRONE LUCIAN, NEIDENBACH GUNTER, MORODAN DOREL și fostul notar SAVIN NĂSTASE.
Dosarul a fost înregistrat cu nr. 193/P/2021 și este instrumentat de procuror de caz Povăliceanu Cristina.
Timp de UN AN de zile s-au întâmplat următoarele lucruri:

– subsemnata am fost audiată în cursul anului trecut
– av. Popescu Ioana s-a prezentat în urmă cu aproximativ două luni la parchetul timișorean alături de ”apărătorul” av. Kocsis Josan Ioan dar NU A VRUT SĂ DEA NICIO DECLARAȚIE. A plecat cum a venit, la braț cu ”apărătorul ales”…
Și atât. Timp de un an de zile am fost audiată doar subsemnata în timp ce av. Popescu Ioana a refuzat să dea vreo declarație, susținând în continuare că nu mă cunoaște…

Wagner Androne Dana s-a sustras de fiecare dată urmăririi penale afirmând că este bolnavă de cancer. Nici vorbă!

De luni de zile face naveta Germania (Cadolzburg, domiciliul unde s-a mutat cu noul iubit după despărțirea de strămoșul Wagner, alias Androne Lucian)Arad, pentru încasarea ultimilor bani furați din munca mea privind apartamentele imobilului de pe str. Cibinului nr. 1-3, averea familială a lui Hackel…

Evident, nimeni dintre cei care trebuiau să verifice acest lucru nu și-a făcut datoria. Au lăsat-o în pace pe dna Wagner să se despartă în trombă de Matusalem (aproape 40 de ani diferența de vârstă) și să-și găsească însfârșit iubirea actuală a vieții  la Cadolzburg, prin apropiere de Nurnberg.
Încă mai mult, a venit de mai multe ori în România, Arad și a vândut tot ce se mai putea din imobilul FURAT de la mandanta mea, Hackel Ilse Karin și de la mine, rodul muncii mele de ani întregi, subsemnata fiind cea care s-a ocupat de ambele imobile, succesiune, plăți impozite neplătite cu anii, expertize topo, ridicări topo, relevee, contraexpertize, procese, onorarii avocați, ani întregi! Sute de milioane de lei cheltuiți pentru doi hoți și un sistem judiciar arădean corupt care și-a primit partea fiecare!

 

Wagner Androne Lucian este un infractor de la A la Z cunoscut în lumea murdară a faptelor penale dosite după colțul bancnotelor euro.
Ultimele acțiuni vizează VIOLAREA ÎNTREGII CORESPONDENȚE a subsemnatei (falsifică semnături, ștampile, acte, etc.) pe care am trimis-o în Germania la Judecătoria Oberkirch, Curtea Districtuală Offenburg – mi-a răspuns în locul președintelui Curții mituind două persoane din cadrul instituției, a răspuns în locul Tribunalului Superior de la Karlsruhe… E scrisul lui peste tot, un ochi atent și o ureche familiarizată cu lumea juridică își dă seama de ”făcătura” acestui infractor în colaborare cu Poșta Arad și Poșta Română care amețea fetele cu droguri, nu mai departe de nepoata mea, Wagner Androne Dana pe care a luat-o de la domiciliul meu aproape minoră, el având vreo 55 de ani, atunci…
Aflând de la mine de problema proceselor de revendicare a celor două imobile aparținând familiei Hackel , venind împreună de câteva ori în vizită la Hackel – hoțului i-a încolțit ideea că ar putea pune mâna pe ele dându-mă deoparte, evident, cu ajutorul unui avocat: Popescu Ioana, ”prietena mea” de peste 25 de ani…

A ținut strâns legătura cu av. Popescu Ioana, fiind ”finanțistul” acesteia, persoana care i-a propus ”afacerea”, devalizându-mă atât pe mine cât și pe Hackel, în timp ce av. Popescu Ioana a trecut de partea lui Wagner – construind întreg eșafodajul proceselor în perioada 2010-2018 – ascunzându-și demersurile sub numele lui Hackel, apoi Wagner Androne Dana ca mandatară a lui Hackel – evident pentru grasele onorarii încasate.

Zeci de acte false, procese – fantomă despre care Hackel nu a fost încunoștiințată niciodată , așa cum avea să recunoască în convorbirile telefonice pe care le-am avut ulterior! Am pus la dispoziția organelor judiciare stikul și listarea convorbirii cu Hackel dar nimeni nu a luat în seamă proba, mai mult, au făcut-o pierdută!

Martorii mincinoși de care s-au folosit Wagnerii de-a lungul proceselor cu subsemnata, Neidenbach Gunter (nu a putut veni la audiere ”având soția bolnavă de cancer” (alta!) – nu s-a verificat nimic în acest sens;
Morodan Dorel s-a prezentat la camera preliminară în dosarul clasat la parchetul de pe lângă Judecătoria Arad dar nu a fost lăsat să vorbească ci a fost trimis de unde a venit. Mi-a spus doar atât la ieșirea din sala de judecată: „Vezi că te-a vândut și avocatul!”

 

Fostul notar SAVIN NĂSTASE a întocmit CONTRACTUL DE VÂNZARE FALS nr. 1825/15 oct. 2012
prin care Wagner Androne Dana a FURAT 5 apartamente din imobilul de pe str. Cibinului nr. 1-3. Fără procură din partea lui Hackel în acest sens.
Am publicat un material amplu doar pe acest aspect pe site-ul www.criticarad. ro.
Nimeni nu a fost prezent în fața notarului la întocmirea ”contractului” înafara soților Wagner și a fostului notar Savin Năstase.
Wagner Androne Dana nu poate prezenta niciun act ORIGINAL al procurii care îi mandata vânzarea/cumpărarea celor 5 apartamente.
Hackel i-a făcut o singură procură, pe 26.09.2012 în sensul continuării proceselor de revendicare imobiliară, nicidecum de vânzare a apartamentelor.
În contractul de vânzare întocmit la fostul notar Savin Năstase se specifică prețul apartamentelor, cota de 1/2 la suma de 25.000 euro, bani care s-ar fi achitat LA MOMENTUL SEMNĂRII ANTECONTRACTULUI.
Antecontractul este semnat la cumpărător de … Wagner Androne Lucian, nicidecum de mandatara lui Hackel, Wagner Androne Dana.
Antecontractul NU ESTE DATAT.
În Antecontract se specifică ALTCEVA:  faptul că întreaga avere imobiliară a lui Hackel se va achita cu prețul negociat de părți (Wagner Androne Dana și Hackel Ilse Karin) la suma de 50.000 euro NUMAI după clarificarea în întregime a situației juridice a imobilelor.
Păi atunci cum s-au dat banii din contractul de vânzare la momentul semnării antecontractului nedatat, în timp ce situația juridică a imobilelor era total neclară??!!
Am stat personal de vorbă cu Savin Năstase și a recunoscut pe loc că acest contract este nelegal de la A la Z.
A recunoscut că Hackel Ilse Karin, „vânzătoarea” nu era de față la întocmirea contractului de vânzare, nu era de față nici fiul ei, Mailat Remus, NU S-AU DAT BANI NIMĂNUI!
ANTECONTRACTUL este un fals, NEDATAT, cu semnătura îndoielnică a lui Hackel și a fiului ei în calitate de martor… Când s-a semnat acel antecontract în care la rubrica ”cumpărător” apare  Wagner Androne Lucian?!
Doamna procuror de caz, Povăliceanu Cristina, de ce nu vă faceți datoria pentru care sunteți plătită de statul român??
De ce nu-l audiați pe fostul notar Năstase (studiați-l pe portalul instanțelor și veți vedea cu cine aveți de-a face!). În același an, 2012, când parchetul s-a autosesizat în privința fostului notar cu privire la infracțiunile grave săvârșite în biroul său notarial, tot în același an, dar în octombrie – m-a nenorocit și pe mine cu acest contract FALS – în care i-a dat posibilitatea lui Wagner Androne Dana să fure 5 apartamete din munca mea și din averea lui Hackel, la câteva zile după ce biata bătrână îi dăduse O UNICĂ PROCURĂ de a CONTINUA procesele de revendicare imobiliară și pentru cealaltă cotă, NICIDECUM SĂ-I FURE IMOBILUL, așa cum s-a întâmplat!

Doamna procuror de caz – când aveți de gând să continuați audierile, una pe an – după cum se vede?!
De ce av. Popescu Ioana are dreptul să nu dea nicio declarație?
De ce nu luați în seamă niciun document depus?
De ce nu dispuneți comisia rogatorie pentru Hackel?De ce NIMENI din justiția arădeană și parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara nu este INTERESAT să AUDĂ ce declară HACKEL ILSE KARIN,
o persoană al cărei nume este târât de 9 ani prin sălile de judecată fără să aibă habar de acest lucru și fără să existe vreo semnătură ORIGINALĂ a acesteia ??
Voi continua demersul meu pe toate căile posibile.
Dacă nu pot să-mi câștig dreptatea, măcar să vă pierdeți TOȚI SCAUNELE pe care le ocupați degeaba, clasând dosare fără audieri, fără nicio cercetare penală reală, acordând privilegii totale infractorilor!
(Ichim Viorica)

 

***

[ACTUALIZARE 5] (21.01.2022): TREI DOSARE FALSE au făcut ca un grup de „șmecheri ai dreptului” să se îmbogățească cu DOUĂ IMOBILE VALOROASE DIN ARADUL NOU: Str. Cibinului nr. 1-3, Calea Timișorii nr. 39 și Centrul de vârstnici

N. RED: și ACTUALIZAREA nr.5 a acestui articol reprezintă exclusiv TEXTUL AUTOAREI – Viorica Ichim. Oricine dintre cei vizați de acuzațiile cititoarei noastre dorește să își exprime opinia / poziția / dreptul la replică prevăzut de legile în vigoare o poate face scriindu-ne pe adresa de email [email protected].

Ce are lăcomia cu omenia sau legea cu fărădelegea?!

Continui seria dezvăluirilor mega înșelătoriei și corupției justiției și organelor de cercetare penală privitor la acțiunile civile și penale în care am fost târâtă de persoane străine acordului dintre subsemnata și Hackel Ilse Karin referitor la retrocedarea prin procese cu Statul Român a bunurilor imobile ale familiei sale.

Lăcomia incomensurabilă a acestui grup infracțional organizat pe care-l voi demasca la sfârșitul episoadelor a înlănțuit strâns actele false, uzul de fals, mărturiile mincinoase, corupția bine plătită, obiectul acțiunilor, persoana RECLAMANTĂ, Hackel – fiind expusă de fațadă ca inițiatoare a tuturor dosarelor în care am fost acționată în judecată.

În REALITATE – grupul infracțional organizat cu al său plan întins pe perioada 2010-2018 a împins în față pe WAGNER ANDRONE DANA, eterna „mandatară” a lui Hackel (real, sept.2012-sept.2015): un nimeni (înafară de faptul că este nepoata mea) adusă în Germania prin 2007 de către WAGNER ANDRONE LUCIAN (plecat din România de vreo 40 ani) cu care s-a căsătorit la 21 de ani, acesta având aproape 60 de ani…

Au cunoscut îndeaproape problema imobilelor lui Hackel de care mă ocupam, Wagner A. Lucian mă însoțea mereu (fiind deja soț al nepoatei mele) în drumurile mele în Germania la Hackel când îi duceam cadouri și bani.

Cunoscător al limbii germane, acesta s-a împrietenit cu bătrâna Hackel, într-atât de mult încât – chiar în timpul procesului cu primăria Arad privind retrocedarea imobilelor lui Hackel (faza de Apel) Hackel… mi-a „revocat” mandatul, obiecțiunea ținând de sinistrul comic: „pierderea încrederii în subsemnata”! „1Pierderea încrederii” după ce am deschis succesiunea după toți decedații familiei Hackel, am plătit impozite neachitate de ani întregi, evaluări topo, expertize, apartamentări, relevee, am întabulat-o pe Hackel în anul 2007 pe cota de 1/2 a imobilului cu 10 apartamente plus bar – str. Cibinului nr. 1-3, am deschis și susținut peste 4 ani procesul cu Statul Român pentru imobilul proprietatea mamei lui Hackel – C-lea Timișorii 39, am câștigat cota de 1/2 iar rezultatul a fost… acționarea mea în judecată, „revocarea mandatului” , pierderea încrederii în subsemnata?!

Nu crede nici câinele de pripas, darămite un om cu scaun la cap sau oricare instanță. Înafara celei din Arad!

Dos. 10855/55/2013, acte false, martori mincinoși, capcana biroului de mediere

Și totuși, caruselul cu fapte penale grave a continuat să se învârtă aducându-mi alte și alte pagube materiale uriașe.

După Dos. 15708/55/2010, prima făcătură de dosar în care av. Popescu Ioana s-a așezat la CÂRMA INFRACȚIUNILOR și a pornit pe din dos acțiunea civilă prin care Hackel ar fi cerut nulitatea cesiunilor de drept litigios, iată, sunt din nou acționată în judecată în Dos. 10855/55/2013 – de data aceasta având ca obiect „nulitate contract de împrumut”.

Nu voi intra în amănunte, totul se află bine burdușit într-un tom uriaș, sigilat și gata de zbor la DNA București pe care străjuiește suma finală a devalizării subsemnatei… Dureroasă foarte!

Ideea e că în martie 2011 am făcut un împrumut cu garanție imobiliară – tot pentru susținerea proceselor de retrocedare – în virtutea procurii judiciare nerevocate de Hackel, conform dovezii prezentate și în instanță. M-am trezit cu un alt dosar de judecată, reclamantă, aceeași Hackel, de data aceasta nu mai era sub acoperire, șobolanul pervers ieșise la suprafață sub numele germanizat al nepoatei, dna Wagner Androne Dana, în calitate de mandatară pentru Hackel.

Am mai menționat, după numeroase minciuni și denigrări continue la adresa subsemnatei, totul pus la cale de infractorul Wagner Androne Lucian în colaborare cu creierul gri (sau cenușiu?!) al av. Popescu Ioana, bătrâna Hackel se lasă înduplecată și semnează o Procură Judiciară pentru mandatarea nepoatei. (26 sept. 2012, valabilă 3 ani!).

Cu această procură, am arătat într-unul din episoadele precedente, Wagner Androne Dana nu a procedat la continuarea proceselor de retrocedare – așa cum specifica procura – ci și-a tras urgent, la câteva zile după primirea procurii, 5 apartamente pe GRATIS din imobilul de pe str. Cibinului nr. 1-3, PENALUL Contract de vânzare fiind întocmit de fostul notar pușcăriabil, Savin Năstase (15 oct. 2012!).

– Astfel, contractul pe care-l făcusem în virtutea procurii judiciare nerevocate și care-mi conferea dreptul de administrare după propria voință a imobilelor lui Hackel, acțiunea civilă făcută DIN NOU! – în numele neștiutoarei Hackel – țintea nulitatea contractului de împrumut cu argumente de clasa a II a ajutătoare.

Degeaba am arătat instanței că procura judiciară primită de la mandanta Hackel nu era revocată. GIF-ul, (grupul infracțional organizat) și-a pregătit alte arme:
  1. Declarație de REVOCARE
  2. Notificare
  3. Declarații martori mincinoși, instruiți înainte de intrarea la proces de av. Popescu Ioana cum să mintă credibil ”în interesul tuturor”, inclusiv al subsemnatei care am fost sfătuită ” să stau acasă” ca să fie totul bine.
Am stat acasă, s-au prezentat documentele FALSE întocmite tot de către av. cârmuitor Popescu Ioana – REVOCARE și NOTIFICARE iar MARTORII au MINȚIT frumos, conform indicațiilor avocatei capo del tuti capi.

Declarația de revocare pe care o redau în întregime citirii internautice este o prostie mâzgălită pentru proști cu bonusul de orbi, justiția fiind oarbă, cică.

Luați orice model de revocare de la orice birou notarial/consulat din România sau Germania și veți vedea diferența dintre foaia de clasa a II a handicapați și modelul oficial al unei revocări întocmite CONFORM legii.

Într-unul din paragrafele acțiunii civile din acest dosar, av. Popescu Ioana afirmă că subsemnata am fost revocată, act autentificat cu UR 2068/2010 apostilat, tradus (aceeași traducătoare a Wagnerilor, Nagy Anna care nu-și amintește nimic, nu deține niciun act) și autentificat la BNP Pușcu Mihaela Nicoleta din Arad.

M-am deplasat la dna notar  Pușcu punându-i în față prostia revocării. Aceasta a spus din prima că hârtia este fără valoare, nu este un act autentic și că doar s-a făcut de către BNP Pușcu legalizarea traducerii și nimic altceva.

De asemenea, nici RNPR (Registrul Național al Procurilor Revocate) nu recunoaște acest act, conform răspunsului primit – motivând că actul nu este autentic, neputând intra din acest motiv în registrul de procuri revocate.

Mai mult, același avocat aflat la cârma devalizării subsemnatei și al lui Hackel, madam Popescu Ioana afirmă (în numele lui Hackel) scriptic în acțiunea de chemare a subsemnatei în judecată în acest dosar:

„La data de 19.08.2010 am revocat contractul de mandat încheiat cu pârâta Șofrag Viorica (actualmente Ichim, nota subsemnatei) și materializat în procura judiciară 2511/2009 conform declarației de revocare autentificată la Notariatul Oberkirch Heller și apostilată.” (halal exprimare d-nă av. Popescu Ioana): „notariatul Oberkirch Heller??!!”

Erați grăbită rău când ați scris acțiunea, pesemne imobilele lui Hackel vă făceau din ce în ce mai mult cu ochiul din perspectiva buzunarelor wagnerilor.

Continui textul. „Această împrejurare reiese din declarația de revocare semnată de notarul Oberkirch Heller (Jesus Christ, «notarul Oberkirch Heller»??!!) la data de 19.08.2010 apostilată.” ( 19.08.2010, corectațnafara exprimării extrajuridice, chestiunea e înafara legii.

Declarația de revocare, așa cum se poate vedea e o prostie scrisă în 10 (zece) minute de „reprezentanta” reclamantei… Hackel” prin mandatara Wagner. Actul NU este semnat/ștampilat de notarul JORG HELLER, nicidecum ”Oberkirch Heller”(localitatea Oberkirch nu poartă numele notarului, dnă avocat!) – nu este autentificat și nici apostilat.

Nu se menționează niciun număr de act al vreunei procuri juridice încheiate la acest notar, înafara uneia care a fost întocmită la un alt birou notarial. De când un notar poate revoca o procură întocmită de către un alt notar din altă localitate?

Deci este un act NUL JURIDIC. Cum se face că instanța nu a luat în considerare acest lucru?

Actul numit Notificare este de asemenea o hârtie ZERO ca valoare – în sensul că a fost scrisă cu aceeași repezeală de către aceeași persoană, hârtia fiind antedatată. Notificarea este datată cu data de 10.09.2010 semnată de… „împuternicita” Wagner Androne Dana. Eroare. Dna Wagner nu avea nicio împuternicire la acea dată iar notificarea a fost prezentată instanței prin decembrie 2011!! – nimeni nu a văzut actul original! – în ”varianta netradusă”…

Unde s-a tradus acest act și când?! O altă minciună crasă prezentată unei instanțe OARBE – care nu a fost curioasă să intre cu adevărat în acest dosar contrafăcut, fără nicio semnătură originală a lui Hackel, fără niciun act original care să ateste efectiv actul revocării mandatului meu și al notificării. Nu se poate face dovada notificării pentru că nu există vreo urmă notarială, judecătorească, poștală a înștiințării subsemnatei despre această hârtie de care – subliniez – Hackel nu are habar!

Evident, cu aceste acte false, cu procura judiciară valabilă și nerevocată, am pierdut și acest proces.

Menționez că în luna august 2013 am fost chemată la biroul de mediere Anișoara Crainic (același imobil în care își are sediul av. Popescu Ioana) de către Wagner Androne Dana, sfătuită de avocata cârmuitor. Mi s-a propus, înainte de a veni la mediere, să renunț la orice pretenție privind imobilele lui Hackel, astfel, voi fi despăgubită de către nepoata mea cu suma de 80.000 euro – banii pe care se estimează că i-am cheltuit cu procesele de revendicare pentru Hackel.

Atunci mi s-a pus în față și Notificarea, cerându-mi-se să semnez „luat la cunoștință”. Am semnat de bună credință, așteptând ca încrederea mea să fie răsplătită cu respectarea cuvântului dat. Aiurea.

Abia târziu am aflat că eram deja acționată în judecată din luna iulie 2013, fiind trasă pe sfoară de sforăriile fostei mele prietene av. Popescu Ioana. De-abia în acest dosar s-au folosit actele false revocare și notificare, acesta din urmă fiind semnat în luna august 2013! – nicidecum pe 10.09.2010!

Cu privire la declarațiile martorilor mincinoși, există o declarație la IPJ Arad a martorului Teiceanu Constantin Dan O. care recunoaște în totalitate că atât el cât și alt martor au fost chemați la biroul av. Popescu Ioana înainte de a depune declarații în instanță și instruiți cum să mintă cu privire la ptul că subsemnata știam că am fost revocată și totuși am încheiat contract de împrumut cu garanție imobiliară – deși ambii martori nu au fost de față la momentul discuției dintre subsemnata și persoana împrumutătoare, actul fiind încheiat în anul 2011 luna mai.

Martorii au dat declarații mincinoase în instanță, așa cum li s-a cerut, așa cum mi s-a spus și mie de către av. Popescu că „e bine așa – totul se va sfârși cu bine”… Instanța a luat în considerare mărturii despre o împrejurare care s-a desfășurat cu 2-3 ani în urmă. Cine ar mai putea să-și amintească ce s-a întâmplat „într-o zi din luna mai a anului 2011” – în anul 2013/2014?!

Dos. 8143/55/2016 , fals, înșelătorie la indigo

Este ultimul dosar FALS , contrafăcut în ceea ce privește acționarea mea în judecată de către … „Hackel” fiind tras la indigo cu precedentul, Dos. 10855/55/2013.

Concis, falsurile curg unul după altul.

„Mandatara” Wagner Androne Dana nu mai era mandatară în anul 2016 pentru Hackel – dar a deschis acțiune civilă împotriva mea – după cinci (5 ) ani de la împrumutul ( al doilea) pe care l-am făcut în luna martie 2011 – tot pentru susținerea proceselor de revendicare – împrumut pe termen scurt, la fel ca și cel din dosarul precedent.

Procura judiciară semnată de Hackel mi-a conferit acest drept și nu era lovită de revocare!

Acțiunea civilă este înregistrată pe 27.05.2016, dată la care Wagner nu mai avea mandat valabil pentru a o reprezenta pe Hackel. Avocat, aceeași Popescu Ioana care neagă că ar fi reprezentat-o pe Wagner/Hackel în primă instanță ci doar în Apel.

Minciună. Acțiunea civilă, conform afirmațiilor fostei secretare, S.A. a fost redactată chiar de către aceasta, fiind ultima ei lucrare înainte de a se muta cu serviciul în altă parte. Există înregistrarea și listarea convorbirii în care recunoaște că a redactat acțiunea civilă din Dos. 8143/55/2016 apoi actul redactat a fost luat de către av. Popescu Ioana și dus în cabinetul acesteia. Persoana care a fost văzută extrem de des vizitând acest cabinet este Wagner Androne Lucian. Am cerut ulterior, prin Plângere penală expertiza semnăturilor de pe toate actele dosarului unde apare semnătura lui Hackel, inclusiv am depus Plângere penală împotriva fostei secretare, suspectând-o și pe aceasta de semnare în fals în numele lui Hackel. Dosarul a fost clasat fără nicio cercetare iar aceasta – nu a fost chemată niciodată la poliția Arad/parchet. Sforăriile dnei avocat în tandem au dat rezultatul obișnuit.

Semnăturile lui Hackel sunt executate de către altcineva, fiind false:

act1

https://criticarad.ro/wp-content/uploads/2021/11/act1.jpg

Actele de procedură în perioada primei instanțe – 27.05.2016 (când a fost înregistrată acțiunea) și până pe 15 februarie 2017 – au fost trimise la „cererea” lui… Hackel pe adresa de domiciliu a fostei secretare a av. Popescu Ioana. Există și declarația acesteia înregistrată în care spune clar că dna avocat i-a cerut acest lucru, apoi, după ce actele soseau la domiciliul fostei secretare, dna avocat se deplasa la domiciliul acesteia și le lua. Nu-i așa, dnă av. Popescu Ioana?

Să nu uităm că av. Popescu s-a prezentat pe data de 05.10.2016 la proces, apoi, pe data de 02.11.2016 nu s-a mai prezentat, de fapt nu s-a prezentat nimeni din partea .. „reclamantei” Hackel, dna Wagner fiind bine mersi în Germania soțului.

Am pierdut în primă instanță și am depus Apel. De-abia după data de 15.febr. 2017 actele de procedură, la „cererea” reclamantei… Hackel revin la adresa de cabinet a dnei av. Popescu Ioana.

De ce tot acest circuit? Simplu, pentru a nu se afla cine a semnat acțiunea civilă de dare în judecată a subsemnatei. Deja era al 3-lea proces FALS, CONTRAFĂCUT – în numele lui Hackel împotriva subsemnatei.

S-au folosit de asemenea actele false ale revocării și notificării și sentințele proceselor pe care le-am pierdut, respectiv din Dos.15708/55/2010 și Dos.10855/55/2013 – făcături murdare prin care am fost înlăturată din mandatul VALABIL pe care l-am avut de la Hackel, cheltuind enorm cu procesele de revendicare.

Prin aceste procese FALSE cu acte false, martori mincinoși, justiție orbită de corupție, fără vreun original valabil, două imobile – unul cu 10 apartamente și bar, altul în care se află Centrul de vârstnici (în care cota de 1/2 a lui Hackel a dispărut!) – s-a nivelat terenul pentru ca aceste bunuri ale familiei Hackel pentru care am muncit din greu și am depus eforturi financiare greu de imaginat la acea vreme – să intre senin și definitiv, prin FALSUL Contract de vânzare făcut de pușcăriabilul fost notar Savin Năstase în patrimoniul infracțional Wagner – cu beneficii serioase pentru cea care  a contribuit decisiv la devalizarea subsemnatei și a bătrânei Hackel.

Episoadele acestui JAF al Grupului Infracțional Organizat nu s-au încheiat

Rețineți faptul că toate aceste dosare și procese au fost deschise în FALS în numele lui Hackel Ilse Karin împotriva mea, fără acordul și încunoștiințarea  acesteia. Falsurile dosarelor sunt punctul 2 al mega înșelătoriei și devalizării noastre la care au contribuit persoane juridice, traducători, notari, organe de cercetare penală, instanțe de judecată care au dat dovadă de lipsă crasă de profesionalism: dosare fără acte originale, fără semnături/ștampile/autentificări și apostilări notariale, fără semnătura autentică de pe vreun Contract de asistență juridică cu această mult vehiculată Hackel care apare din anul 2010 până AZI pe rolul instanțelor de judecată din Arad dar nu a văzut-o nimeni niciodată și nici vreo semnătură a acesteia, originală.

Există înregistrarea convorbirii cu aceasta și listarea în care afirmă clar că nu m-a acționat niciodată în judecată și nu m-a revocat!

Este un adevăr dur și dureros al sistemului judiciar arădean extrem de corupt care a permis această uriașă escrocherie și înșelătorie, această rușinoasă devalizare a tot ceea ce am muncit în viață și am cheltuit, a moștenirii familiei Hackel ajunsă pe mâna unor escroci.

Voi continua să aduc în spațiul virtual tot acest gunoi juridic – gata ambalat, așa cum am spus – pregătit pentru DNA, Haga, CEDO și oriunde dreptatea face parte din lege iar oamenii legii nu au buzunare la robe sau uniforme pătate.

(Ichim Viorica)

………………………………………….

[ACTUALIZARE 4] (23 noiembrie, 2021) Contractul de vânzare-cumpărare al imobilului de pe strada Cibinului 1-3 i-ar putea transforma pe avocații și notarii care au „executat-o” pe arădeanca Viorica Ichim în INCULPAȚI

cibinului1

…cert e că, probabil și datorită apariției în presă a acestui articol-serial, Instanța de Judecată a admis cererea de intervenție în dosarul care o privește direct și personal pe Viorica Ichim, așa încât cele prezentate aici vor fi decelate de un magistrat-judecător (suntem încrezători) imparțial (n.red.).

Ce poate ieși dintr-un contract de vânzare penal?! Chestii penale fără număr. Azi, un păgubit de 420 milioane lei vechi

În materialul anterior am arătat cum Wagner Androne Dana și-a atribuit un număr de 5 (cinci) apartamente din imobilul de pe str. Cibinului nr. 1-3 printr-un „Contract de vânzare” – un act penal de la A la Z, înafara legii, operat cu „măiestria” bine-cunoscută a fostului notar SAVIN NĂSTASE – condamnat pentru abuz în serviciu la închisoare (cum altfel decât cu suspendare?!).

Concis, 5 apartamente «cumpărate» de Wagner A.D. de la «vânzătoarea» HACKEL ILSE KARIN cu ridicola sumă de 25.000 Euro – bani pe care bătrâna nemțoaică nu i-a văzut niciodată – după cum a afirmat în discuția telefonică avută cu subsemnata.

Femeia nu a vândut nimic, i-a dat doar o procură judiciară pe 26.09.2012 (după grele insistențe din partea lui Wagner Androne Lucian și împroșcări cu noroi a subsemnatei mandatară a lui Hackel, NEREVOCATĂ) să CONTINUE revendicarea la cota întreagă a imobilelor familiei.

Ce a urmat s-a văzut:

La 18 zile după intrarea în mandat, Wagner Androne Dana pune în aplicare planul demult premeditat ( de întreg grupul infracțional organizat) – acela de a-și însuși în mod penal întreaga avere imobiliară a familiei HACKEL și înlăturarea subsemnatei (Ichim Viorica) din mandat. Două imobile din care statul român a mușcat jumătate de halcă în timp ce cealaltă jumătate, în loc să ajungă la proprietarul de drept care și-a ales un mandatar de la bun început – ICHIM VIORICA – a ajuns în labele grupului menționat. La sfârșitul episoadelor voi prezenta SCHEMA acestui grup, planul infracțional pas cu pas, dosar cu dosar.

Revenind la CONTRACTUL DE VÂNZARE „născut penal” în biroul fostului notar SAVIN NĂSTASE:

Minime cunoștințe notariale spun că un contract de VÂNZARE presupune deschiderea acestuia cu „Eu, vânzătoarea… etc.”. Dimpotrivă, contractul de vânzare marca SAVIN NĂSTASE începe cu „subsemnata Wagner Androne Dana, cetățean român (date personale) în calitate de mandatară pentru vânzătoarea HACKEL ILSE KARIN (date personale) în baza procurii”(…). Procura judiciară este întocmită strâmb,   urmând modele ale altor procuri date cu ani în urmă unor alți mandatari, termenii de exercitare a mandatului fiind cu totul diferiți. Acest fapt l-am explicat în materialul anterior.

Finalmente – dacă HACKEL ar fi voit să vândă imobilul sau apartamente din imobil ar fi întocmit în Germania un contract de vânzare-CUMPĂRARE, necomplicându-se cu acest „contract” prin mandatar, „vânzarea” sprijinindu-se…  „în realizarea antecontractului de vânzare sub semnătură privată” (unde este acest antecontract, doamnă Wagner, domnule fost notar Savin Năstase?!).

Această INTRODUCERE în subiectul contractului penal de vânzare motivează materialul de față.

Iată cum arată peisajul CF după amprenta notarială marca Savin Năstase privitor la imobilul din str. Cibinului nr. 1-3 (foto principal)

Menționez că locatarii (aproape toți) celor 10 apartamente și-au cumpărat cota de 1/2 de la Statul Român pe Legea 112/1995 urmând să-și cumpere cealaltă cotă de la… noul ”proprietar”, dna Wagner Androne Dana.

Care doamnă nu a căzut la înțelegere amiabilă cu aceștia (după ce că era proprietară pe nașpa!) ci a plătit expert pentru evaluarea apartamentelor (acestea fuseseră deja evaluate de subsemnata Ichim V. prin expert!) stabilirea valorii tehnice și de circulație a imobilelor, în final, stabilirea sultei ce i se cuvine pentru fiecare apartament. În acest sens s-au deschis acțiuni în instanță (Dos. 15258/55/2020, Dos.15259/55/2020, Dos.15260/55/2020, Dos. 15261/55/2020, Dos.6616/55/2021) având ca obiect „partaj judiciar” pentru apartamentele ale căror locatari doreau să cumpere de la proprietar cealaltă cotă”. (Ichim Viorica)

Dos. 15259/55/2020 sau pățania unuia dintre locatarii imobilului de pe str. Cibinului nr. 1-3 după încheierea procesului din acest dosar – cu „proprietarul” Wagner Androne Dana.

Bayusz Tibor Ioan, exemplu pliat pe zicala „și bătută și f… și cu banii luați”!

Bayusz  Tibor:

„Am citit mai multe episoade în presă despre multele nereguli care se leagă de familia Wagner și de modul în care au achiziționat imobilele familiei Hackel din Aradul Nou. Am luat legătura cu dna Ichim Viorica și i-am relatat ceea ce mi s-a întâmplat după procesul din Dos.15259/55/2020 în urma căruia trebuia să plătesc o sultă proprietarului pe cota de 1/2 pentru a mă putea întabula în CF cu cota întreagă pe apartament”.

Fraier sau victimă a unui grup infracțional organizat?

„Locuiesc împreună cu soția în acest imobil (str. Cibinului nr. 1-3, ap.8) încă din anul 2007. Aici s-a născut și fiul nostru. Am adus multe reparații și îmbunătățiri locuinței pe parcursul acestor ani, fapt care se regăsește în calculul făcut de expert la evaluarea imobilului. Știu că au existat multe litigii între dna HACKEL ILSE KARIN și Statul Român sau cu diferite persoane dar nu m-a interesat acest lucru. Am cumpărat în anul 2007 cota de 1/2 de la Statul Român prin Leg.112/1995 urmând să cumpăr și cealaltă cotă de la proprietar. Lucrurile s-au schimbat drastic între timp, se pare că dna Hackel a schimbat mandatarul care să o reprezinte în litigii, astfel că am auzit că dna Wagner Androne Dana din Germania ar fi noul proprietar al mai multor apartamente din imobil (ap.2, 3, 4, 6, 8, 9, 10). Anul trecut, în 2020 am primit citație din partea dnei Wagner, reclamant, pentru partaj judiciar privind apartamentul nostru, nr. 8 în Dos. 15259/55/2020 al Judecătoriei Arad.

Dânsa a prezentat ca dovadă a proprietății cotei de 1/2 a apartamentelor menționate, Contractul de vânzare autentificat la BNP Savin Năstase prin care a cumpărat cota de la fostul proprietar, Hackel Ilse Karin. A dispus în cadrul procesului o expertiză cu date tehnice, evaluatorii a apartamentului, stabilirea valorii de circulație a imobilului înscris în CF 310065-C1-U10 Arad, (compus din 2 camere, bucătărie, antreu, cămară alimente, magazie, magazie lemne) valoarea impozabilă a apartamentului fiind în sumă de 63.321,00 lei iar contravaloarea sultei corespunzătoare cotei de proprietate a pârâților (adică subsemnatul și soția) fiind în cuantum de 31.660,5 lei raportat la valoarea de impozitare. Totodată, pe data de 8.02.2021, reclamanta Wagner Androne Dana a depus la dosarul cauzei note scrise prin care a solicitat atribuirea cotei părți proprietatea sa pârâților (subsemnatul și soția) cu obligarea noastră de a-i plăti sulta rezultată din raportul de expertiză efectuat în cauză, de 11.425 euro reprezentând 1/2 din valoarea de piață a imobilului stabilită de expertul judiciar la suma de 22.850 euro. Noi am prezentat documente privind investițiile aduse apartamentului, constatându-se prin expert că subsemnatul cu soția am efectuat lucrări de investiții de 5859 euro arătate în raportul de expertiză judiciară întocmit de expert (…), parte integrantă din hotărâre, raportat la modalitatea de partajare a imobilului și a caracterului de lucrări necesare și utile, obligând reclamanta Wagner să suporte jumătate din aceste cheltuieli de investiții, adică valoarea de 2929,5 euro.

Sulta finală s-a stabilit la suma de 8495,5 euro pe care trebuia să o plătim reclamantei Wagner în termen de 6 luni de la rămânerea definitivă a hotărârii instanței la care se adaugă cheltuieli de judecată în valoare de 3450 lei (1/2 taxă timbru și onorar expert)”.

acte cibinului 2

Un om credincios și de bună credință

„Suntem o familie creștină, cu frică de Dumnezeu, învățată în muncă și cinste. Suntem oameni muncitori, cinstiți și ne-am dorit din tot sufletul să avem căsuța noastră din banul nostru muncit cu greu. Am strâns bănuț cu bănuț, am muncit până la epuizare și eu și soția, adunând banii pentru sulta pe care o datoram dnei Wagner Androne Dana. La două luni de la pronunțarea sentinței, mi-am anunțat avocatul că vreau să achit sulta și cum trebuie să procedez.

Indicațiile au venit din partea avocatei reclamantei Wagner, dna av. Popescu Ioana. Dânsa a trimis un număr de cont avocatului nostru, pe numele lui WAGNER ANDRONE LUCIAN, soțul dnei Wagner, astfel că, intrând în posesia numărului de cont, m-am dus la bancă să achit sulta, de bună credință fiind.

Atunci nu mi-am pus nicio problemă de niciun fel – eram bucuros că voi deveni în sfârșit proprietar al apartamentului.

Banii i-am depus pe data de 18.05.2021 la UniCredit Bank suma fiind de 41.846,00 lei (reprezentând 8495,5 euro) conform sentinței –  beneficiar: WAGNER ANDRONE LUCIAN având cont deschis la Banca Transilvania. La rubrica ”detalii pentru plată” este specificat pe actul de plată suma de ”8495,5 eur curs bnr 4, 9256 cf com 1395/2021 din 22.03.2021”.

Totodată am achitat și cheltuielile de judecată în sumă de 3450 lei aceluiași beneficiar, WAGNER ANDRONE LUCIAN pe data de 30 martie 2021 de la aceeași bancă la doar 8 zile de la pronunțarea sentinței civile din 22.03.2021.

Am vrut să fiu de bună credință, să achit cât mai repede toată datoria și să mă întabulez ca proprietar pe cota întreagă a apartamentului.

În schimbul banilor trebuia să primesc o declarație autentificată notarial și apostilată din partea dnei Wagner Androne Dana în care aceasta certifica primirea sultei și era de acord cu radierea din CF a cotei de 1/2 ca proprietate a dânsei.

Am așteptat acea declarație luni de zile după achitarea banilor (către o persoană care nu este proprietar al imobilului, nu deține nicio cotă din niciun apartament, unica sa calitate fiind de soț al dnei Wagner). Gurile rele spun că s-ar fi despărțit, nu știu și nici nu mă interesează acest aspect. Singurul lucru important este cel legat de întabularea apartamentului. Pe timpul verii au existat motivațiile concediilor, etc. dar în ultima vreme am cerut răspicat din partea ambilor avocați – al subsemnatului și al reclamantei să se implice în primirea de către subsemnatul a acelei declarații care să-mi dea dreptul la întabulare.

Am discutat de câteva ori, telefonic cu avocata reclamantei, dna av. Popescu Ioana care mi-a spus că dna Wagner este în Munchen, apoi, după altă săptămână sau două – că ar fi în America. Avocatul meu a dat termen de două săptămâni pentru ca dna Wagner să-mi trimită acea declarație. Pe data de 27.10.2021 după 5 luni de la achitarea sultei am primit pe telefon niște documente, apoi după o săptămână am primit de la dna av. Popescu Ioana aceleași hârtii dar venite cu Pletl Tour din Germania, Nurnberg. Le-am citit dar Declarația făcută de dna Wagner nu este autentificată și apostilată, neavând valoare juridică pentru întabularea la cadastru. 

DECLARAȚIA este scrisă pe o coală A4 așa cum se poate observa – cu inexactități și lipsuri care exclud posibilitatea întabulării.”

„Subsemnata WAGNER – ANDRONE DANA (date personale) cu Domiciliul în localitatea Nurnberg, Str. (…), Germania, prin Prezenta declar că mi s-a achitat suma de 8.495,50 euro (cifra corectă este de 8.495,5 euro) cu titlul de sulta prin virament bancar în Contul: (…) deschis la Banca Transilvania S.A. de către numiții BAYUSZ TIBOR IOAN si BAYUSZ EVA Ambii având domiciliul în Loc. Arad, jud. Arad (…), astfel cum s-a dispus prin sentința civilă nr. 1395/2021 pronunțată de către Judecătoria Arad la data de 22.03.2021 în dosarul civil nr. 15259/55/2020, Întreg imobilul înscris în CF nr. 310065-C1-U10 Arad, nr. Top (…)Aradul Nou fiind atribuit susnumiților.

Totodată declar că nu mai am nici o pretenție față de numiții Bayusz Tibor Ioan și Bayusz Eva.

Nurnberg Data: 19.10.2021”.(dată tăiată) apoi adăugat cu ștampila data de  27 OKT 2021” – am redat exact și integral textul declarației cu toate greșelile.

Observații

„Dna Wagner în mod eronat a declarat că „mi s-a achitat suma de (…) cu titlul de sultă prin virament bancar în contul (…) deschis la Banca Transilvania de către numiții Bayusz Tibor Ioan și Bayusz Eva”.

Doar subsemnatul am achitat această sumă lui Wagner Androne Lucian, soțul dnei Wagner. Nu am primit nicio dovadă că dânsa i-ar fi dat vreo Împuternicire în acest sens. Banii au fost achitați de subsemnatul de pe contul personal, nicidecum nu au fost achitați și de soție, așa cum se exprimă în Declarație dna Wagner”.

 Text în limba germană fără legătură cu Declarația

„Un al doilea document pe care l-am primit din partea av. reclamantei Wagner este un text în limba germană care nu are nicio legătură cu declarația, o simplă foaie față de care am toate rezervele că dna Wagner ar avea cunoștință despre demersurile subsemnatului.

Textul german aparține unui birou notarial după cum se poate vedea în foto dar se referă la achitarea unei sume de bani din partea dnei Wagner «într-unul din conturile de mai jos» (din Germania) – se arată în textul notarial deci pare a fi un debit al acesteia, cu atât mai mult cu cât notarul specifică faptul că aceasta (Wagner) se poate adresa pentru nemulțumiri privind calculul sumei Tribunalului Nurnberg.

Nu există nicio tangență între declarația care trebuia să certifice primirea sultei de către dna Wagner în contul ACESTEIA,( nu al soțului care nu are nicio calitate în proces și nici de a încasa sulta) și textul notarial străin de textul declarației. Nu există nicio Împuternicire din partea dnei Wagner pentru soț privind încasarea banilor.

acte cibinului 3

Mai mult, Declarația dată în numele dnei Wagner specifică adresa de domiciliu în Nurnberg, pe când adresa notarului o citează pe Wagner Androne Dana la un alt domiciliu, în Cadolzburg, demonstrând clar că soții sunt despărțiți, nu mai locuiesc împreună la același domiciliu și nici în același oraș!”

Cui am achitat, de fapt, sulta?

„Nu pot lua legătura cu dna Wagner, nu-i cunosc datele de contact, au trecut 6 luni de la achitarea sultei, conform sentinței, iar noi, familia Bayusz Tibor Ioan și Bayusz Eva nu ne putem întabula ca proprietari pe întreaga cotă a apartamentului.

Informațiile primite telefonic de la Oficiul de Cadastru din Arad înlătură orice dubiu:

«Declarația de confirmare a primirii sultei în urma unei sentințe judecătorești trebuie scrisă și semnată de proprietar cu toate datele personale ale acestuia. Dacă actul nu este prezentat la un birou notarial, atunci persoana trebuie să se prezinte la Consulatul Român din Germania pentru a autentifica și apostila documentul. Proprietarul trebuie să specifice foarte clar banca și contul PERSONAL în care a primit banii reprezentând sulta și numărul/data sentinței judecătorești, arătând că este de acord cu radierea din cartea funciară a cotei care i-a aparținut, în vederea întabulării noului proprietar.»

Întrebare retorică și disperată

„Domnilor avocați care ați susținut cauza acestui dosar – am respectat întocmai sentința judecătorească prin care mi s-a indicat să plătesc sulta proprietarului pentru a mă putea întabula.

Au trecut 6 luni… De-abia pe 27 octombrie 2021 , după multe insistențe telefonice –

am primit pe WhatsApp cele două documente, Declarația (fără valoare juridică) și o hârtie scrisă în limba germană care se referă la costuri notariale privind-o pe dna Wagner, neavând legătură cu primirea sultei și întabularea noastră pe apartament. Mă adresez, înainte de a face alte demersuri oficiale – domnilor avocați care au susținut cauza (pentru pârât/subsemnatul și soția – și reclamant, dna Wagner Androne Dana) – să rezolvați problema. Am nevoie de o DECLARAȚIE dată PERSONAL de dna WAGNER ANDRONE DANA la CONSULATUL României din Germania pentru a mă putea întabula, în sfârșit. Dnă Wagner, pe verso-ul declarației există o ștampilă a notarului care menționează că se află în fața unui text scris în limbă străină (lb. română) limbă pe care nu o vorbește.

Deci, vedeți ce faceți – ori se rezolvă problema întabulării în două zile, ori cer toți banii înapoi de la persoana care nu avea nicio calitate să încaseze acești bani fără a avea o procură din partea soției – de care să fiu încunoștiințat și care să aibă valoare juridică la OCPI Arad , act autentificat, apostilat și semnat PERSONAL de către Wagner Androne Dana. Este un ultimatum pe care îl dau avocaților și familiei Wagner, chiar despărțită fiind.

În pregătire, urmează altă victimă a sultei ce trebuie achitată proprietarului, adică alt locatar al imobilului.

Apropo, dacă Contractul de vânzare întocmit de fostul notar Savin Năstase este fals – cine este adevăratul proprietar al imobilului?! ”

………………………………………………………………………

[ACTUALIZARE 3] (28 octombrie, 2021) Despre cum și-a tras 5 apartamente pe gratis Wagner Androne Dana prin Contractul de Vânzare întocmit de pușcăriabilul fost notar Savin Năstase

imobile ichim 640x360 1

N. RED: și ACTUALIZAREA nr.3 a acestui articol reprezintă exclusiv TEXTUL AUTOAREI – Viorica Ichim.
Oricine dintre cei vizați de acuzațiile cititoarei noastre dorește să își exprime opinia / poziția / dreptul la replică prevăzut de legile în vigoare o poate face scriindu-ne pe adresa de email [email protected].

Despre cum și-a tras 5 apartamente pe gratis Wagner Androne Dana prin Contractul de Vânzare întocmit de pușcăriabilul fost notar Savin Năstase!

Așa cum am menționat în materialul anterior, textul de față se referă strict la FALSUL actului „CONTRACT DE VÂNZARE” întocmit de BNP SAVIN NĂSTASE cu data de 15 octombrie 2012.

Părți:

WAGNER ANDRONE DANA

Calitate: – mandatară pentru vânzătoarea HACKEL ILSE KARIN și cumpărătoare

WAGNER ANDRONE LUCIAN

Calitate: – declarant, ia la cunoștință faptul că soția sa (ȘI-)a dobândit cele 5 imobile , proprietatea lui Hackel, cota de 1/2 din” banii proprii, obținuți dinaintea căsătoriei”.

VÂNZĂTOAREA HACKEL ILSE KARIN, absentă în act, lipsă semnătură – argumentul fiind ”mandatul” dat de Hackel lui Wagner Androne Dana în urmă cu trei săptămâni….

Concis, iată cum s-a redactat primul fragment al ”contractului”:

„Subsemnata WAGNER ANDRONE DANA, cetățean român, (urmează date personale), în calitate de mandatară pentru vânzătoarea HACKEL ILSE KARIN, cetățean german (urmează date personale), în baza procurii specială și judiciară – nerevocată- cu apostilă în traducere legalizată sub nr. 102/11.10.2012 de acest birou notarial în baza actelor anexate care fac parte integrantă din prezentul act și în realizarea antecontractului de vânzare sub semnătură privată – act anexat, v â n d (respectiv transmit deplinul drept de proprietate al mandantei mele) cumpărătoarei WAGNER ANDRONE DANA, următoarele: ” (urmează apartamentele în număr de 5 cinci) de pe str. Cibinului nr. 1-3”.

Observație 1 (de bun simț):

cum este posibil, chiar și pentru un prost cu 3 clase și un sfert să crezi că acest act este legal: ”subsemnata Wagner în calitate de mandatară pentru vânzătoarea Hackel vând cumpărătoarei Wagner….”. Deci Wagner vinde lui Wagner.

Păi dacă era un contract legal – contractul ar fi fost unul DIRECT între vânzător, HACKEL și cumpărător, WAGNER.

Ce sens mai are procura judiciară care nu se referă decât la continuarea proceselor de revendicare imobiliară, nicidecum la vânzarea vreunui apartament!

Observație 2

Analizând Procura Judiciară din data de 26.09.2012 prin care HACKEL ILSE KARIN o împuternicește pe WAGNER ANDRONE DANA observăm că mandanta își exprimă dorința ca mandatara Wagner „în numele meu și pentru mine să ia toate măsurile necesare în același fel și mod în care am dispus prin procurile de mai jos, de care voi ține cont în mod expres:

Procura specială autentificată cu nr. 506.20.02.2007 la biroul notarial Fărcuțiu Petru Ioan;

Procura specială autentificată cu nr. 510/20.02.2007 la biroul notarial Fărcuțiu Petru Ioan;

Procura specială autentificată în Germania la data de 26.05.2010 în varianta tradusă.

În acest sens, mandatara mea mă va reprezenta la organele administrației de stat și administrative, la orice fel de organizații, față de persoane fizice și juridice și îmi va reprezenta și susține interesele”, etc. (…).

„Dacă va fi necesar, va parcurge proceduri judiciare cu scopul de a mi se recunoaște drepturi, respectiv va putea primi bani care mi se datorează și totodată mă va putea apăra în cereri și proceduri care se îndreaptă împotriva mea”.

procura

Urmează o înșiruire de drepturi pe linie juridică pe care mandatara trebuia să le aplice în virtutea mandatului primit. Acest lucru nu s-a întâmplat. Singurul efort pe care l-a făcut WAGNER ANDRONE DANA după primirea procurii juridice a fost să-și tragă 5 apartamente pe numele său, întocmind un CONTRACT DE VÂNZARE la pușcăriabilul fost notar Savin Năstase, fără a da vreun ban lui Hackel, conform înregistrării audio în care bătrâna neagă primirea banilor sau acordul dat pentru vânzarea apartamentelor.

Actele de „bază” ce susțin contractul de vânzare sunt o foaie A4 – Procură Judiciară (vezi foto 1) și o Procură Specială și Judiciară (vezi foto 2).

În definiție notarială,  Procura Specială investește mandatarul în sensul acordării unei singure operații juridice sau pentru anumite operații determinate. În acest sens, art. 2016 alin.2 din NCPC prevede că pentru a încheia acte de ÎNSTRĂINARE (VÂNZARE, DONAȚIE) sau grevare, tranzacții ori compromisuri, pentru a se obliga, prin cambii sau bilete la ordin ori pentru a intenta acțiuni în justiție, precum și pentru a încheia orice alte acte de dispoziție, mandatarul trebuie să fie împuternicit în MOD EXPRES.

Ori, unde este ÎMPUTERNICIREA ÎN MOD EXPRES prin care HACKEL îi dă ok-ul lui WAGNER ANDRONE DANA să VÂNDĂ, adică să-și CUMPERE apartamentele proprietatea lui Hackel?

Concluzii:

1.Procura Judiciară, foaia A4 pe care HACKEL i-a dat-o lui WAGNER ANDRONE DANA obligă mandatarul de a continua procesele de revendicare în cotă integrală de la statul român a imobilelor aparținând familiei Hackel.

2. Nicio procură legală nu specifică în conținut ”modelul altor procuri” care au fost date altui mandatar!

În consecință, procura nu este valabilă și nu poate fi pusă în aplicare. Evident, acest lucru a fost posibil pentru că foaia A4 a procurii judiciare a fost semnată de Hackel fără a-i citi sau înțelege conținutul – la ea acasă. De aceea nu există semnătura notarului, și nici autentificarea documentului.

„Modelul” procurilor după care trebuia executată Procura Judiciară A4 dată lui Wagner se referă la două PROCURI SPECIALE pe care Hackel le-a dat altui mandatar cu 5 ani în urmă!

A. PROCURĂ SPECIALĂ nr. 506/20/02/2007 autentificată la BNP Fărcuțiu Petru Ioan prin care Hackel împuternicește pe mandatarul Apetrei Cătălin- Constantin „ca în numele meu și pentru mine – să ridice de la SC ”QUEEN MATINAL BAR” SRL Arad, contravaloarea sultei ce mi se cuvine în baza Sentinței civ. nr. 5334/18.10.2004 emisă în Dos.nr. 6757/2004 al Judecătoriei Arad, privind apartamentul 1, înscris în CF nr. Aradul Nou, (nr. top) situat în mun. Arad, str.Cibinului nr. 1-3, apartamentul 5 (urmează date de identificare de carte funciară, nr. top) în cotă de 5/10-a parte sau să ridice contravaloarea sultei de la ceilalți coproprietari persoane fizice, juridice sau Statul Român, privind următoarele imobile: apartamentul nr. 2 (date CF, topo), apartamentul nr. 3 (idem), apartamentul nr. 4 (idem), apartamentul nr.6 (idem), apartamentul nr. 7 (idem), apartamentul nr. 8 (idem), apartamentul nr. 9 (idem), apartamentul nr. 10 (idem).

Mandatarul meu va semna valabil pentru mine și în numele meu, oriunde va fi necesar în vederea îndeplinirii prezentului mandat, semnătura sa fiindu-mi opozabilă.

Mandatul este gratuit și valabil până la îndeplinire.”

Trecutul stufos al „blestematelor imobile” – în exprimarea exactă a lui Hackel – certifică existența unor litigii deschise de unchiul acesteia, coproprietar în cota de 5/10 a imobilului str. Cibinului nr. 1-3. În urma acestora, Hackel Ilse Karin a cules o sultă sănătoasă la acea vreme din partea ocupantului barului ”S.C. Queen Matinal SRL”. Între acesta și Hackel au existat litigii, urmate de acte de executare silită – până la urmă, ocupantul barului reușind prin mijloace specifice unei reușite iminente, sfidătoare a legii – să obțină extinderea spațiului în spații locuibile ale unor apartamente din imobilul de pe str. Cibinului nr. 1-3.

Luați, spre exemplu, CF-ul actual și vă veți cruci cum se prezintă ”harta ocupației Wagner/Dima Valy !

Revenind la Procura Specială datată 20.02.2007 de încasare a sultelor pe cota de 5/10 moștenire Hackel după unchi – aceasta nu a putut fi pusă în aplicare de către mandatarul Apetrei Cătălin-Constantin din simplul motiv al deschiderii proceselor de revendicare imobiliară la cota întreagă de la Statul Român, procese promovate în numele lui Hackel Ilse Karin, cu acordul acesteia – de către mandatara Ichim Viorica, subsemnata.

Atunci despre ce ”MODEL” de procură mai poate fi vorba în putredul Contract de vânzare întocmit la BNP Savin Năstase dacă procura-model era deja expirată la data întocmirii contractului, termenii fiind cu totul schimbați, în sensul că la acea dată de 26.09.2012 exista o sentință judecătorească din 01.07.2010 , Dos. 12.222/55/2007 care acorda dreptul de proprietate în cotă de 1/2 lui Hackel Ilse Karin privind imobilul de pe Cibinului nr. 1-3?!

Deci la întocmirea Contractului de vânzare, fostul notar Savin Năstase nu a verificat ”MODELUL” Procurii Speciale a lui Apetrei Cătălin-Constantin trebuind astfel să constate că nu mai sunt valabili termenii și obiectul procurii, plus expirarea documentului.

Wagner, prin acest contract ilicit și fals trebuia – teoretic – să ”cumpere” doar cota de 5/10-a parte, moștenirea lui Hackel după unchi, așa cum se specifica În Procura Specială dată lui Apetrei, nicidecum cota de 1/2!

B. Hackel Ilse Karin întocmește o altă Procură Specială la BNP Fărcuțiu Peru Ioan, tot cu aceeași dată, 20.02.2007 – înregistrată cu nr. 510/2007, luată ca ”model” de Procură de… ”lucru” pentru Wagner Androne Dana în Contractul de vânzare.

Pasaj din textul procurii întocmită de Hackel pentru Apetrei:

„Împuternicesc pe domnul Apetrei Cătălin-Constantin (date personale) să vândă cui va crede de cuviință și la prețul pe care-l va considera potrivit, cota de proprietate pe care moștenit-o în urma dezbaterii succesiunii (achitată integral de subsemnata!) defuncților mei părinți (….) din următoarele imobile: apartamentul 2, (…), ap.3 (…), ap.4 (…), ap.6, (…)ap. 7 (..), ap. 8 (…), ap.9 (…) și ap.10 (…) situat în mun. Arad str. Cibinului nr. 1-3, corp D, parter, imobile care au fost coproprietatea defunctului meu unchi Hackel Otto Emil Ignatz în cotă de 5/10 parte.”

Evident, nu s-a mai pus problema vânzării la această cotă – după discuția avută cu Hackel, aceasta fiind de acord cu deschiderea proceselor de revendicare de către subsemnata pentru cota întreagă a imobilelor.

Despre cea de-a treia Procură Judiciară pe care aș fi încheiat-o cu Hackel la 26.05. 2010 În Germania nu se specifică nimic decât faptul că există varianta tradusă.

***

Concluzie:

Wagner Androne Dana, de fapt, clanul Wagner a obținut prin înșelătorii, denigrări și minciuni acea hârtie format A4 denumită Procură Judiciară cu aproximativ același text ca și cel al Procurii Speciale și Judiciare apostilat la Offenburg. Să fie clar faptul că pe prima procură, A4 – nu există decât semnătura lui Hackel (partea dreaptă) și cuvântul Offenburg, 26 sept.2012 în scris ștampilat. Lipsește semnătura notarului, locația și autentificarea notarială. În schimb, cea de-a două Procură, lărgită, purtând aceeași dată, dar fără semnătura lui Hackel pare a fi autentificată la notarul Markus Voltz din Offenburg, apoi apostilată.

Acest act purtând nr de dosar UR 2181 se regăsește în arhiva judecătoriei Oberkirch, în actele notarului decedat Jorg Heller. Ce caută un act autentificat la Offenburg de către un alt notar între actele notarului din Oberkirch în timp ce toate actele notariale pe care le-am încheiat cu Hackel la Oberkirch nu se găsesc niciunde?!

Dorința lui Hackel pe termen lung…

„Dorința mea pe termen lung este ca mandatara mea, făcând referire la cele de mai jos în ce privește bunurile individualizate în procurile mai sus enumerate (toate EXPIRATE, neconforme cu realitatea anului 2012!) precum și referitor la alte imobile care mi-au aparținut, care îmi vor aparține din nou, să le dobândească. Acest drept se va trece în cartea funciară.”

Cum vine chestia asta tradusă în termeni notărești, dna Hackel? Adică, pardon, dna Wagner?

Simplu și ieftin ca braga: un contract „beton” a la Savin Năstase în care „dorința pe termen lung” a bietei Hackel s-a transformat sec și rapid într-un contract de vânzare prin care Wagner și-a tras 5 (cinci) apartamente: ap.2, ap.6, ap.8, ap, 9 și ap.10 la ZERO EURO!

S-ar fi înfipt cu toate ghearele și în ap. 3 și 4 dar acestea erau ipotecate cu garanție imobiliară de subsemnata, fiind în deplinătatea mandatului nerevocat – cu titlu de împrumut pentru continuarea proceselor de revendicare la cota întreagă. Ulterior, după ce am pierdut toate procesele contrafăcute de grupul mafiot lărgit – veți vedea mai târziu lista completă – Wagner Androne Dana a atacat-o în instanță pe însăși mandanta sa, în calitate de… reclamantă pentru a o jefui de ultimele apartamente, cele mai mari, ap. 3 și 4.

Dnă Wagner, dorința lui Hackel, conform procurilor, și-așa ”aranjate” în text (totuși, prost făcute) era să-i continuați procesele, nicidecum s-o devalizați de 5 apartamente la nici 3 săptămâni de la primirea procurii judiciare!

Pasaje din contractul putred de ilicitate a lui Savin Năstase

Cu privire la preț, în contract se specifică: „cu prețul de 25.000 euro pe care mandanta l-a primit în întregime de la cumpărător la data semnării antecontractului (respectiv eu subscriind la aceasta și consimt în numele mandantei mele la întabularea dreptului de nudă proprietate în cele 4 (patru) coli de carte funciară.

(…) Cumpărătoarea intră de drept și de fapt în stăpânirea (nudei) proprietăți asupra cotei de 1/2 parte din imobile, de azi,  data încheierii contractului.

Subsemnata Wagner Androne Dana, cetățean român (date personale)  cumpăr de la Hackel Ilse Karin, nuda proprietate, respectiv deplinul drept asupra cotelor  de 1/2 parte din imobilele mai sus descrise cu prețul total al acestora de 25.000 euro pe care l-am achitat integral vânzătoarei (la momentul semnării antecontractului) din banii mei proprii și consimt la întabularea dreptului de nudă proprietate în cele 4 coli CF pe numele meu exclusiv.”

Urmează la mințit și capul pleșuv al escrocheriei și înșelăciunii de la A la Z, numitul Wagner Androne Lucian care se declară în contract în calitate de… declarant și „de acord ca soția mea să dobândească în mod exclusiv cota de 1/2 parte din imobilele mai sus descrise, având în vedere că prețul vânzării a fost achitat din banii ei proprii proveniți dinaintea căsătoriei , totodată aceasta fiind și semnatara antecontractului  mai sus menționat, subscriind la întabularea  dreptului acesteia în cele 5 (coli) de carte funciară ca bun propriu”.

Observații

5 coli ori 4 coli de carte funciară, foști soți Wagner? Hotărâți-vă cu minciuna la unison!

Dna Wagner susține înscrierea furtișagului în cele 4 (patru) coli funciare pe când soțul (fostul, după cum se aude) știe de 5 (cinci) coli de carte funciară.

Până la urmă, penalul fost notar Savin Năstase e de vină sau cea care a redactat penibilul și penalul act?! La atâta minciună groasă, e clar că omul mai greșește.

Alte pasaje interesante:

„Actele în baza cărora s-a încheiat prezentul contract și care fac parte integrantă din el sunt: 5 extrase CF, 5 certificate fiscale, procură specială în original și în traducere legalizată, antecontract (act sub semnătură privată), sentință civilă, act de revocare, adresă radiere somație  execuțională BEJ.(…)

Eu, mandatara vânzătoarei și cumpărătoarea declar în mod expres că prezentul contract este încheiat de către mine în deplină cunoștință de cauză, cu consimțământul neviciat și respectiv neafectat de vreo cauză ilegală sau imorală, prețul vânzării este stabilit de către părți de comun acord, serios și îl consider corelat valorii de circuit civil al cotei de 1/2 parte din imobile vândută respectiv cumpărată și anterior anexată acestui act pe care l-am citit în întregime, notarul public mi-a explicat consecințele juridice (să mori, nu alta!) ce se nasc din semnarea acestui înscris pe care mi-l asum.”

În final se prezintă ”valoarea” cotelor de 1/2 din imobilele ”cumpărate”.

Semnează la rubrica VÂNZĂTOARE prin mandatară – WAGNER DANA

Semnează la rubrica cumpărătoare – WAGNER DANA

Semnează la  rubrica DECLARANT – WAGNER ANDRONE LUCIAN.

***

Astfel s-au dus pe apa Sâmbetei 5 apartamente FURATE de la Hackel, munca mea de patru ani în instanță! Nici măcar nu a furat la cota specificată în ”modelele de procuri” adică 5/10 – ci a înhățat urgent cota de 1/2 obținută după 4 ani de procese susținute de subsemnata. Nici nu se răcise redactarea sentinței din Dos. 12.222/55/2007 prin care am obținut ca mandatară această cotă pentru Hackel – pe care am întabulat-o imediat în Cartea Funciară – când colții lacomi ai GIF (grup infracțional organizat) au și mușcat o halcă de 5 apartamente , înșelând fără frică de Dumnezeu și rușine o biată bătrână aproape oarbă, nedeplasabilă – prin minciuni, acte false, furturi de acte și identitate a acesteia, în final, înscrierea furtului în CONTRACTUL DE VÂNZARE întocmit la pușcăriabilul fost notar Savin Năstase care a ”autentificat” furtul!

Cu acest document , Wagner Androne Dana s-a întabulat în Cartea Funciară, devenind – la doar 3 (trei) săptămâni de la primirea procurii judiciare de continuare a revendicărilor pentru Hackel – ”PROPRIETARA” a 5 apartamente de pe Cibinului nr. 1-3, fără un sfanț dat lui Hackel!

Dnă și dle Wagner, dle Savin Năstase există o înregistrare prin care dna HACKEL neagă primirea vreunui euro din partea clanului Wagner sau intenția de a vinde la doar trei săptămâni de la acordarea procurii judiciare lui Wagner Androne Dana – aceste apartamente. Femeia spune clar că după ce veți dobândi tot ce aparține ca patrimoniu imobiliar familia Hackel, de-abia atunci să dobândiți aceste imobile, dnă Wagner, dar ATENȚIE! Nu specifică modalitatea de dobândire. Dacă ar fi dorit să vi le pună pe tavă, CADOU – n-ar mai fi lungit-o cu procurile și modelele expirate. Ați fi întocmit un simplu contract de vânzare-cumpărare direct sau donație. Dar nici vorbă de așa ceva!

Domnule Savin Năstase,

situația e albastră foarte. Am fost devalizată de sume imense din cauza escrocheriilor, corupției, falsurilor, faptelor penale, ilicite de către un grup infracțional organizat din care, din păcat, nici dumneavoastră nu lipsiți.

O simplă răsfoire juridică a dosarelor care cuprind activitatea dv infracțională, în mare parte demonstrează că și nenorocitul CONTRACT DE VÂNZARE pe care l-ați autentificat clanului Wagner face parte din „distinsa” dv.  activitate notarială în care ABUZUL ÎN SERVICIU primează. Nu am de gând să încoronez materialul de față cu articolele din NCPP privind încadrarea faptelor în ceea ce vă privește dar fiți sigur, faptele dv și ale clanului infracțional au avut consecințe extrem de grave asupra mea și a familiei mele. Din acest motiv, lucrurile nu se vor opri aici, așa cum speră toți cei implicați. Voi merge pentru dreptatea mea și banii pe care i-am pierdut timp de 9 ani cât am fost dată în judecată și devalizată de un grup infracțional organizat – până la CAPĂT, oriunde ar fi acesta.

Iată tabloul dosarelor „SAVIN NĂSTASE” prin judecătorii, tribunale și Curte de Apel Timișoara, sigur și pe la ÎCCJ.

Judecătoria Arad

Dos.15699/55/2018

Dos.16368/55/2018

Dos. 8571/55/2019

Dos. 8935/55/2019

Dos. 9409/55/2019

Dos.3479/55/2020

Dos. 7214/55/2020

Dos. 17990/55/2020

Dos. 18690/55/2020

Tribunalul Arad

Dos. 17990/55/2020

Curte de Apel Timișoara

Dos.1092/59/2019

Dos.401/59/2020 (revocare sau anulare a suspendării pedepsei de 2,8 ani închisoare) -(soluție: RESPINS)

Dos. 1092/59/2019* – abuzul în serviciu. Condamnare 2, 8 ani închisoare cu suspendare la care se adaugă achitarea de daune materiale către partea civilă Gabor Clara a sumei de 770.000 Euro. Sentință cu data de 08.06.2021 la care Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara a declarat Apel.

………………………………………………………………………….

N. RED: ACTUALIZAREA nr.2 a acestui articol reprezintă exclusiv TEXTUL AUTOAREI – Viorica Ichim.
Oricine dintre cei vizați de acuzațiile cititoarei noastre dorește să își exprime opinia / poziția / dreptul la replică prevăzut de legile în vigoare o poate face scriindu-ne pe adresa de email [email protected].

«Menționez expres faptul că toate textele pe care le public în mass-media (deocamdată) pe acest site au destinații OFICIALE precise: Judecătoria Arad, Tribunalul Arad, Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, departamentele de investigații din cadrul Poliției Arad, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, DNA Timișoara, SIJ (Serviciul privind infracțiunile în justiție) din cadrul ÎCCJ (Înalta Curte de Casație și Justiție), Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Arad, Serviciul de Expertiză Criminalistică, secția Grafoscopie din cadrul IPJ Arad, breslei notarilor – instituții cărora m-am adresat ani de zile cu privire la infracțiunile sesizate în dosarele de judecată – toate soluționate cu CLASARE, PRESCRIERE sau NUP. 

Și nu în ultimul rând publicului cititor căruia nu doresc să-i răpesc timpi cu lecturarea unor materiale strict legate de infracțiunile comise de justițiari, magistrați, avocați, traducători, organe de cercetare penală – poliție și parchet. Totuși, celor care au răbdarea să citească, mulțumiri.

Am arătat în textele anterioare că m-am înțeles cu Hackel Ilse Karin să mă ocup de revendicarea imobilelor familiei sale a cărei unică moștenitoare devenise

Încă de la început, aceasta mi-a spus că dacă sunt de acord să susțin procesele cu Statul Român totul îmi va aparține, eu urmând a-i da o cotă parte din întregul câștig – la final. Hackel nu a dorit să semneze niciun document notarial în acest sens, motivând că Statul german nu trebuie încunoștiințat despre aceste revendicări imobiliare, existând temerea pierderii drepturilor bănești pentru aceasta, ca persoană cu handicap.

Acest „final” despre care vorbea Hackel l-am transformat – în perioada 2006-2010 într-un episod pecuniar extrem de avantajos pentru nemțoaică. Necâștigând încă nimic, fiind în plin proces de revendicare imobiliară cu statul român, totuși, în buzunarele acesteia au intrat, pe rând, 35.000 euro pe care i-a primit în mai multe tranșe din partea mea. Extrem de mulțumită – mi-a spus că nu mai are nicio pretenție – întocmindu-mi o ultimă Procură judiciară în Germania (mai, 2010) pentru continuarea proceselor de revendicare imobiliară la cota integrală.

De aceea, brusca și inexplicabila schimbare de atitudine, inclusiv – și mai ales – juridică a acesteia au fost nu doar uluitoare dar nu conțineau nici cea mai infimă urmă de logică.

Care ar fi putut fi motivul acțiunii judecătorești de nulitate a cesiunilor de drept litigios (17.01.2008 și 17.03.2009)?! Nu vorbesc de cea de-a treia cesiune făcută de av. Popescu Ioana – ca „strategie de urgență”, motivarea fiind faptul că prin acel act de transmisie a drepturilor litigioase către un terț, imobilele nu mai puteau intra în posesia lui Hackel. Ce prostie, ce naivitate inimaginabilă…

Cesiunile de drept litigios nu presupuneau proprietatea cuiva asupra acelor imobile.

Cu atât mai mult cu cât ne aflam în plin proces de revendicare de la statul român. Imensa greșeală pe care am făcut-o acceptând cesiunea întocmită de av. Popescu Ioana m-a costat, iată, începutul unei alunecări în avalanșa dosarelor care nu s-au oprit până când nu mi-au luat totul, toți banii și imobilele personale pe care le dețineam. Acțiunile civile și penale îndreptate împotriva mea și a familiei mele, executările silite pe pensie și bunuri – au pus punct, după 8 ani de procese acestui JAF și DEVALIZĂRI în care am căzut victimă  atât eu cât și Hackel Ilse Karin.

Grupul infracțional organizat începuse să prindă curaj și putere după prima și importanta victorie a Dos. 15708/55/2010 încheiat cu Decizia civ. nr. din 28 iunie 2012 a Curții de Apel Timișoara.

***

În acest episod nu voi continua cu următorul dosar în care Hackel m-a(r fi) acționat din nou în judecată – ci voi dezvălui în continuare planul premeditat al GIF (grup infracțional organizat)

Cesiunea de drept litigios nr. 3 (20.03.2009) de fapt 12.10.2010 conținea precizări cu privire la valoarea imobilelor lui Hackel, faptul că subsemnata primisem deja suma de 100.000 euro, urmând ca după terminarea litigiilor să intru în posesia a încă 200.000 euro, în timp ce cesionarul Deală George era obligat ca după semnarea cesiunii să se ocupe din acel moment de litigii.

Cum am spus, nu s-a întâmplat așa, nu am primit niciun ban, a fost doar un act fictiv ”gândit” și aplicat de av. Popescu Ioana. Dacă acesta ar fi fost adevărul, atunci cesionarul, după terminarea litigiilor cu statul român, ar fi intrat urgent în posesia imobilelor, cota de 1/2. Mai mult, actul cesiunii era o clătită găurită prin care curgea un gem alterat. De unde cunoștea cesionarul valoarea imobilelor, nefăcând evaluarea acestora, totuși, achitându-mi, aiurea, suma de 100.000 euro!?

Data de 12 octombrie 2010 – data REALĂ a întocmirii Cesiunii false – a antrenat mai multe infracțiuni ale acestei zile „memorabile”:

1. Cesiunea de drept litigios dintre subsemnata (cedent) și Deală (cesionar) a fost URGENT introdusă spre notare la CF Arad. Cine era ”introducătorul” dacă nu onorabila av. Popescu Ioana!?

2. În aceeași zi, s-a plătit taxa de timbru a acțiunii civile de nulitate cesiuni împotriva mea (în numele lui Hackel!) înregistrându-se acțiunea civilă din Dos. 15708/55/2010 la Judecătoria Arad. Cine a înregistrat acțiunea, dnă av. Popescu Ioana, dv. sau dna Hackel din Germania, săraca?!

3. Ca să nu se „prindă nimeni”, ”Hackel a cerut inițial doar nulitatea celor două cesiuni pe care mi le făcuse legal. Cea de-a treia NULITATE urma să fie cerută peste vreo… 8 (opt) luni când „ar fi aflat” Hackel de cea de-a treia cesiune pentru care aș fi încasat deja suta de mii de euro…

Clanul WAGNER, adică Wagner Androne Lucian și Wagner Androne Dana a fost deosebit de activ și pe fază, conform indicațiilor fostei magistrate Popescu Ioana, dirijorul din umbră (deocamdată) a etapelor dublei devalizări. Subsemnata am fost denigrată la modul cel mai de jos în fața bătrânei din Oberkirch (cesiunea 3, falsă – își avea rolul precis de denigrare a persoanei mele în fața lui Hackel, arătându-i-se negru pe alb câți bani luasem din averea nemțoaicei până atunci…). Pe lângă faptul că totul era o minciună crasă, Hackel a ”uitat” câți bani primise din partea mea până atunci și toate imensele cheltuieli cu succesiunea și procesele de revendicare imobiliară. La finalul episoadelor voi prezenta suma finală și poze cu toate facturile, evaluările, expertizele imobilelor, chitanțele cu sume plătite avocaților din Arad.

Fiind înnoroită până peste cap în fața lui Hackel de către clanul Wagner, doamna Hackel … cedează psihic presiunilor acestora și degetelor acuzatoare care arătau pe documente caracterul meu infam. Rezultatul? Hackel întocmește în favoarea nepoatei mele, Wagner Androne Dana două procuri judiciare diferite ca text la un notariat din Offenburg, apostilându-le la Tribunalul Landului Offenburg, ambele având aceeași datare. În aceeași zi, întocmește un alt act, o Declarație de Revocare împotriva unui fost mandatar…

Înainte de a trece la analiza procurilor accentuez asupra adresabilității textului ce urmează:

INTRODUCERE LA S C R I S O A R E  D E S C H I S Ă  către
OCPI ARAD
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA ARAD
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL ARAD
JUDECĂTORIA ARAD
TRIBUNALUL ARAD
BIROUL DE INVESTIGAȚII CRIMINALE din cadrul IPJ ARAD
DNA TIMIȘOARA
PARCHETUL DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL TIMIȘOARA

Textul se referă la cele două Procuri Judiciare întocmite la Offenburg.

A. PROCURĂ SPECIALĂ JUDICIARĂ – în limba română , finalul conținând următoarele date: „77652 Offenburg – 26 sept.2012 ; MANDANTA” 

inkedprocura li

Documentul, după cum se poate observa/citi este un format A4 în care nu se specifică locația notarială, notarul, semnătura, sigiliul și ștampila notariatului respectiv. Este doar un act în limba română conținând datele observabile din poza înscrisului.

Textul procurii nu este identic cu cea de-a doua „procură specială și judiciară” care – deși identic datată, 26 sept.2012 – diferă în conținut – privitor la modul de dobândire al bunurilor revendicate „LA FINAL” – adică la încheierea tuturor proceselor de revendicare imobiliară aparținătoare lui Hackel Ilse Karin.

Procura 1A este o împuternicire pe care Hackel Ilse Karin o dă (în fața cărui notariat?!) în favoarea numitei Wagner Androne Dana. Atenție la text:

„ca în numele meu și pentru mine să întreprindă toate demersurile procedurale astfel cum le-am acordat eu în cuprinsul…………

Procură autentificată sub nr. 506/20/02.2007 de notar public Fărcuțiu Petru Ioan

Procură autentificată  sub nr. 510/20/02.2007 de notar public Fărcuțiu Petru Ioan și… Procura autentificată în Germania în data de 26.05.2010 – în traducere–.”

inkedwagner ichim 2 li

Explicație:

Cele două procuri autentificate menționate sunt procuri speciale ce împuternicesc pe numitul Apetrei Cătălin- Constantin (fiul meu) să încaseze „contravaloarea sultei  ce mi se cuvine (în calitate de moștenitoare a defuncților mei părinți Hackel Iuliu Emil Ioan și Hackel Aurelia Laura Rosalia) în baza Sentinței civ. nr. 5334/18.10.2004 emisă în Dos.6757/2004 al Judecătoriei Arad, privind apartamentele 1, 5, 2, 3, 4, 7, 9, 10 . (…) Mandatul este gratuit și valabil până la îndeplinire”. Mandanta, Hackel”, – semnătura.

Pe verso urmează legalizarea Încheierii de autentificare nr. 506/20/02.2007.

inkedlegalizare falsa li

Fapt

Hackel și-a încasat sulta de 9000 euro conform Procurii acordate lui Apetrei care și-a îndeplinit exemplar mandatul. Biata dnă Hackel… cum se mai plângea printre foile dosarului 15708/55/2010 că dacă își plătește întreținerile casnice și își mai face și dinții, de unde să-i mai rămână bani de acțiuni judecătorești cu taxă de timbru de 8040 lei?!

Așa că miloșii judecători ai cauzei i-au îndeplinit dorința la 2 zile de la cererea de ajutor public judiciar, Hackel urmând să plătească în tranșe lunare de câte 1000 lei, taxa de timbru la dosarul 15708/55/2010…

Evident, repet, Hackel habar nu avea de niciun dosar, nu a făcut nicio cerere de ajutor public judiciar, nu a semnat niciun act de judecată, EVER – în Arad/Romania …. restul, întrebați GIF (grup infract. org) cum au acționat „pas cu pas” vorbă prezidențială – la devalizarea mea și a habarnistei nemțoaice – care la urma urmei încasase ceva bănuți din uriașa mea naivitate, de fapt, o nejustificată încredere în breasla avocățească și mai ales în a celor care reprezintă și aplică legea. O greșeală care m-a costat totul.

B – A doua Procură Specială cu Încheierea de autentificare nr. 510/20.02.2007 întocmită de Hackel la același notar Fărcuțiu Petru Ioan

împuternicește pe același Apetrei Cătălin-Constantin ca „în numele meu și pentru mine să vândă cui va crede de cuviință și la prețul pe care-l va considera potrivit , cota de proprietate pe care am moștenit-o de la părinții mei Hackel Iuliu Emil Ioan și Hackel Aurelia Laura Rosalia din următoarele imobile: apartamentul nr. 2, ap. nr.3, ap.nr.4, ap. nr. 6, ap. nr. 7, ap. nr. 8 , ap. nr. 9 , ap. nr. 10.” Urmează înscrierile CF și nr. topo.

(Vezi întreaga GALERIE FOTO ATAȘATĂ ARTICOLULUI)

Drepturile mandatarului s-au întins până la întocmirea actelor de ieșire din indiviziune, reapartamentare, formalități privind contractele de vânzare-cumpărare, întabularea în CF a dreptului de proprietate pe numele cumpărătorilor, respectiv, proprietarilor. (…) „Mandatul este gratuit până la revocare”.

Acest mandat a fost preluat din mers de către subsemnata, astfel că eu am fost aceea care am susținut, după cum am spus la început, toate cheltuielile legate de succesiune, sultă, apartamentări, evaluări topo, expertize, contraexpertize, relevee, onorarii avocați etc. Vorbim de imobilul de pe str. Cibinului nr. 1-3.

După succesiunea achitată integral de mine, Hackel a fost întabulată în CF ca proprietară în cota de 1/2 pe aceste apartamente. Nu s-a vândut niciun apartament, contrar specificației din procură. Voiam să luptăm cu statul român pentru cota integrală a celor două imobile. Hackel nu a comentat, era fericită, primise bani destui, nesperați – spunându-mi că totul îmi aparține, nu mai are nicio pretenție bănească sau de altă natură.

Text DUBIOS al Procurilor Speciale Judiciare date de Hackel lui Wagner Androne Dana

Citiți cu atenție întregul text al Procurii Judiciare (format A4), indicația de îndeplinire a mandatului de către Wagner după modelul procurilor date lui Apetrei.

Este de necrezut această prostie (care putea fi savant complicată de un notar mai cu cap!) a modelului Procurilor date lui Apetrei care și-au făcut deja efectul juridic la timpul potrivit! Sulta a fost încasată de Hackel (Procura nr. 506/20.02.2007) iar vânzarea apartamentelor la cota moștenită de la defuncții părinți ai lui Hackel  – nu a avut loc, ideea subsemnatei fiind aceea de a continua, conform mandatului NEREVOCAT primit de la Hackel pe 05.10.2009 în Germania – procesul de revendicare imobiliară la cota integrală.

Despre ce model de urmat mai putea fi vorba atunci în mandatul acordat lui Wagner Androne Dana pe 26 .09.2012?

Poate doar a două procură, cea cu dreptul de vânzare al apartamentelor să-i fi făcut cu ochiul până la orbire – pentru că, așa cum veți vedea pe parcurs, Wagner Androne Dana a dat cu barda din prima: la doar 18 zile de la intrarea în posesie a procurii – și-a tras 5 apartamente pe numele său din imobilul lui Hackel!

Dar să respectăm textul primei procuri care se încheie în tragismul testamentar verbal al marelui Ștefan: „…la final voința mea este ca mandatara mea să devină proprietara bunurilor menționate în cuprinsul procurilor premenționate cât și a altor imobile pe care eu le-am avut în România, drept ce se va întabula în cartea funciară.

(…) Declar că în exercitarea mandatelor mai sus descrise , am pus la dispoziția mandatarei mele trei procuri speciale și un exemplar din prezenta procură.

Declar că anterior semnării acestui act pe care l-am citit în întregime, notarul public mi-a explicat consecințele juridice ce se nasc din semnarea acestui înscris, pe care mi-l asum”.

77652 Offenburg 26 sept.2012 MANDANTĂ,”.

inkedtraducere procura li

Întregul text al Procurii cere o pagină de semne de întrebare.

Una dintre ele, înafara „modelelor” de procură după care trebuia să-și îndeplinească mandatul Wagner Androne Dana este textul privind acel FINAL care nu se poate interpreta funebru (privitor la mandantă) ci doar în optica îndeplinirii întregii acțiuni revendicative – conform textului procurii. Deci DOAR după ce mandatara ” va promova acțiuni în instanță (în continuarea celor promovate de mine) pentru recunoașterea drepturilor și încasarea oricăror sume de bani ar fi datorate mie; totodată mă va apăra contra cererilor și acțiunilor  îndreptate împotriva acesteia, va putea să intenteze, să susțină sau să retragă orice acțiune civilă sau penală, constituindu-se parte civilă, va putea primi toate actele de procedură, va putea face orice declarații, va răspunde la interogatoriu, în cazurile permise de lege, va putea promova acțiune de apel, recurs, revizuire, contestație și alte căi procedurale de atac, va putea investi hotărârile cu titlu executoriu.”

Cred că prea multe i-a cerut biata Hackel – care deja mă bate gândul că HABAR nu avea nici de această procură ! (ar fi maximă!), astfel încât proaspăta mandatară Wagner și-a pierdut răbdarea așteptării la colț și s-a dus direct la un notar renumit în driblări en-gros și en detail a legilor notariale, nimeni altul decât onorabilul pușcăriabil SAVIN NĂSTASE.  Aici și-a tras 5 apartamente din imobilul de pe str. Cibinului, cota de 1/2 proprietatea lui Hackel fără a da vreun ban nemțoaicei habarniste. Am tragica impresie că textul procurii este întocmit în așa fel încât (la o adică, vorba lui musiu Caragiale) – mandatara înhățătoare de apartamente pe gratis, la 18 zile după ce ” a primit” procura de la Hackel! – să se disculpe cu ridicare senină din umeri…

Dar despre OPERA MAGNA a Contractului de vânzare „marca” SAVIN NĂSTASE în episodul următor, că-i greu, de meseriași aspri.

De reținut

Procura Specială Judiciară  format A4 nu conține locația notarială, numele notarului și întreaga birocrație care investește un act notarial autentic.

Actul pare a fi făcut în Offenburg, conform ștampilei, undeva , într-o înghesuială de Oktoberfest – când nu se ține din motive politice și pandemice și vrei să te răzbuni pe soartă în scris – cu o procură a naibii, care te aruncă în zona înaltă a lozului ”TOTUL PE GRATIS, DOAR AZI!” Și a luat mangafaua Wagner (hei, Caragiale !) 5 odăi de pe Cibinului, fără vreun sfanț! Cinste onorabilei, venerabilei dne îndrumător av. Popescu Ioana și grupului infracțional scoborâtor pe scara valorilor.

Alo, Dana, nepoata tușii, unde ai făcut Procura? În Arad sau la Offenburg? Dacă ai făcut-o la Arad, știu unde, dacă la Offenburg, atunci vezi că ai uitat numele notarului, strada, biroul, semnătura, ștampila, cam tot ce ar face credibil și autentic un act notarial de o asemenea anvergură (de apartamente).

PROCURA SPECIALĂ ȘI JUDICIARĂ este cea de-a doua procură , identic datată cu coala A4 mai sus menționată.

Introducerea e cel puțin curioasă și lasă loc de interpretări răutăcioase.

Iat-o: „Subsemnata HACKEL ILSE KARIN, cetățean german, domiciliată în Germania, Oberkirch (urmează adresa de domiciliu și C.I.) prin prezenta și în deplinătatea facultăților mentale , (corect, MINTALE) mental se referă la MENTALITATE , nicidecum la MINTE. Deci facultăți mintale, cunoscând limba română ca o”

Aici se oprește prețiosul text care îi oferă lui Wagner Androne Dana marea și sarea imobilelor lui Hackel, fără să miște vreun deget.

Acum, ce e de înțeles din acest text? Cum poți fi în deplinătatea facultăților mintale, mai mult, și cunoscătoare a limbii române – ca după aceea să urmeze acel „ca o”…. Stop. Ca o ce, dna Hackel? Păi, vă spun eu, ca o FRAIERĂ ce-ați fost dacă ați semnat hăcuiala propriilor imobile câștigate cu preț greu de către mine, a doua fraieră din lume, după dv. sau viceversa, vorba multpomenitului Caragiale…

După acel„ ca o”  urmează bla-bla-urile notărești cu privire la ducerea la îndeplinire a mandatului prin procese, acțiuni civile, penale,  proceduri juridice, etc., idem prima procură dar la chestia cu „La final” e altfel finalul.

Adică: ”Dorința mea pe termen lung (sună a amenințare de viață lungă!?) este ca mandatara mea, făcând referire LA CELE DE MAI JOS  (Doamne, prost mai era cel care a redactat foaia notarială!) în ceea ce privește bunurile individualizate în procurile  MAI SUS enumerate, precum și referitor la alte imobile care mi-au aparținut, care îmi vor aparține din nou, să le dobândească. Acest drept se va trece în cartea funciară”.

Doamna Hackel avea și dorințe pe termen scurt? Cât de lung putea fi termenul dorinței domniei sale? Nu s-a precizat termenul.

Apoi, acele exprimări ciudate, ex-notariale „de mai jos, de mai sus”; referitor la alte imobile care mi-au aparținut (ce a mai rămas la tăvăleală?), care îmi vor aparține ( de unde era așa de sigură biata din Oberkirch când și ceea ce i-a aparținut prin întabulare s-a dus dracului peste 18 zile, grație bunăvoinței și profesionalismului infracțional în grad înalt de cavaler al escrocheriei și înșelăciunii, falsului și uzului de fals, domnul notar pușcăriabil SAVIN NĂSTASE – momentan pe nicăieri. Cică, bârfa spune că voia musai un loc la Baroul Arad, o mică transformare dintr-un notărel pătat într-un avocățel curat dar le-a fost frică greilor cu robă de duhul penal ce voia să le intre pe ușă, așa că, nu.

Una peste alta, cele două procuri sunt dubioase, chiar DACĂ! ar fi fost făcute la notar. Textul nu e în ordine, ”modelele” de urmat ale mandatului Wagner erau expirate.

Procura dată lui Apetrei Cătălin cu nr.510/20.02.2007 prin care acesta era ÎMPUTERNICIT de HACKEL să VÂNDĂ cui va crede de cuviință apartamentele menționate era valabilă până la REVOCARE.

Ori, dragilor, acea „revocare” a venit ultra târziu dar FOARTE CIUDAT – tot pe data de 26.09.2012!

Cu alte cuvinte, Hackel face două procuri speciale și judiciare cu FINAL diferit în favoarea lui Wagner Androne Dana.

Nu se specifică modalitatea de ”dobândire” a bunurilor lui Hackel la acel ”final”.

Wagner nu a mai așteptat „dorința pe termen lung, „voința lui Hackel la final” – le-a dat dracului pe amândouă și s-a dus la SAVIN să-i dea odată odăile alea cum știe el că a așteptat destul cu procesul lung din Dos. 15708/55/2010 când abia a scos-o la capăt cu nulitatea cesiunilor și a plătit cât nu a făcut toată mizeria.

Interesant este că, deși Procurile par întocmite la notarul german Markus Voltz, sub UR (nr. dosar în germ.) 2181/2012, acest număr de dosar apare și în arhiva notarială a decedatului notar Jorg Heller din Oberkirch! Ce caută acolo un act, de fapt, mai multe acte notariale din Offenburg în arhiva unui notar decedat, ale cărui documente sunt păstrate de Judecătoria Oberkirch?

Și mai mult, procurile pe care subsemnata le-am făcut la notarul decedat Jorg Heller cu Hackel – nu se mai găsesc! Atunci de ce actele notariale ale lui Hackel cu Wagner nu sunt semnate/ștampilate de notarul Heller din Oberkirch?!

De râs, Declarația de Revocare a lui Apetrei Cătălin, întocmită la același notar Markus Voltz din Offenburg conține în text revocarea procurilor pe care apoi le dă model de urmat lui Wagner, în aceeași zi, același notar!

De plâns, în loc să scrie revocarea procurii nr. 506/20.02.2007 dată lui Apetrei Cătălin, se notează aiurea, procura cu nr… 206! Apoi, procura cu nr. 510 din 20.02.2010, ” modele demne de urmat” în proaspătul mandat întocmit imediat pentru Wagner Androne Dana.

Nicio Declarație de REVOCARE NU conține o ÎMPUTERNICIRE pe aceeași pagină, în contextul revocării.

Bazaconii, prostii, hoții, înșelătorii, furăciuni și falsuri cu megatona!

Aceste „documente” au fost folosite în instanțe, parchete, poliție, birouri notariale, curți de apel și oriunde s-a impus vehicularea acestor gunoaie ambalate în numele legii! Nimeni nu a văzut nimic suspect, totul a fost acceptat din prima.

Episodul următor, CAP.II – se referă în detaliu la bijuteria grotescă a Contractului de vânzare, autor operă notar Savin Năstase – atenționând prin publicarea integrală a documentului instituțiile care se fac vinovate de neglijență crasă, indiferență și implicit de implicare în tăvălugul acestor mizerii crunte a documentelor false care au fost acceptate ca acte legale în toate instituțiile mai sus menționate, făcându-și efectul juridic.

Solicit insistent, prin toată mass-media scrisă și audio-vizuală implicarea acestora în demascarea uriașei corupții din justiția arădeană și a organelor de cercetare penală cărora m-am adresat. Sunt convinsă că – exact ca și mine – mulți naivi au crezut în imparțialitatea justiției și în credința de DREPTATE, fiind înșelați amarnic, rămânând la sapă de lemn, așa cum am rămas și eu din cauza lor!

P.S. Presiunile asupra nepublicării materialelor, continuă.

……………………………………………………..

[ACTUALIZARE 1] (20 septembrie) NUME IMPORTANTE din „Lumea justiției” – acuzate de JOC DUBLU și INTERESE PERSONALE în dosare GRELE privind retrocedările imobilelor pe Legea 10/2001. Cazul Vioricăi Ichim a ajuns, în sfârșit, în atenția procurorilor Curții de Apel Timișoara

Dezvăluirile prezentate de noi în episodul-pilot  [TITLUL INIȚIAL] (7 septembrie, 2021) Țepuită de fosta judecătoare-„prietenă” Ioana Popescu, umilită de Justiție și „întoarsă” de avocați celebri, o femeie din Arad recurge la ULTIMUL GEST POSIBIL: publicarea în presă a înșelăciunilor cărora le-a căzut victimă n-au rămas fără ecou în mediile care ne interesează din punct de vedere pragmatic: adică ÎN JUSTIȚIE… singurul loc în care o cauză, fie ea și „pierdută” (JUSTIȚIA este astfel creată încât ORICE SENTINȚĂ, indiferent cât de „definitivă”, „irevocabilă” sau „executorie” este ea, ESTE ATACABILĂ) se mai poate repara.

Viorica Ichim a primit, la trei zile după apariția în presă a cazului său, următoarea CITAȚIE din partea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara:

citatie

„Desigur – a luat-o ca pe o victorie. „Bună ziua… Am primit citație de la P.C.A. Timișoara, în calitate de persoană vătămată.. Mă bucur că s-a început urmărirea penală împotriva mafioților.” – ne-a scris femeia, imediat ce a primit actul (10 septembrie).

Mai avea plângeri cu duiumul, trimise în toate „colțurile justiției”… de un deceniu tot trimite pe ele. „Mă tot pasau de la unul la altul” – rezumă petenta – „și nu se rezolva niciodată nimic”.

Cea de mai jos e unul dintre cele mai exemple de „hai… valea… că nu-i de competența noastră!” (când, de fapt, e DIN CAUZA lor… de cele mai multe ori).

dna ichim

(Paranteză necesară pentru înțelegerea „contextului MACRO”: noi, aici și oriunde, ne ocupăm de reparații morale și, de regulă, în atenția noastră ajung CAZURI-LIMITĂ… după ce căile de atac oficiale au fost epuizate. Demersul nostru nu este unul „justițiar”, ci un RECURS LA MORALA PUBLICĂ… o „Justiție poetică” dacă vreți.)

Mai trebuie să specificăm, deontologic și juridic obligați fiind, că am fost sunați (și noi, și Viorica Ichim) – repetăm: SUNAȚI, nu abordați cu texte coerente și conforme cu relațiile de comunicare între o publicație și un birou de avocatură – de domnul Ioan Kocsis Josan (al cărui nume nu apărea în prima parte a investigației noastre)… acestea fiind argumentele principale ale faptului că nu am răspuns la telefon: cunoșteam „scopul și mijloacele” și nu am fost curioși.

Așteptăm, pe adresa electronică a redacției – [email protected] – un răspuns / drept la replică… ce-o fi, din partea celor vizați de scrisoarea care urmează și pe care o publicăm integral, după ce am lecturat și ascultat sute de pagini semnate de toate persoanele publice vizate. (L.V.)

„Cuvânt înainte

Afirmațiile din text sunt bazate pe fapte reale, persoane reale, documente aflate în dosarele de judecată, înregistrări proprii, declarații martori și alte probe.

Textul acestui material îmi aparține și mi-l asum în totalitate. El se adresează justițiarilor, sistemului judiciar din Arad, organelor de cercetare penală dar și justițiabililor (ca o tristă atenționare!) care au judecat și soluționat acte false, persoane absente, în necunoștință de cauză fiind de acțiunile civile îndreptate 8 ani împotriva mea. Mă așteptam la „amenințările” persoanelor vizate, replica mea fiind una singură: ne vedem în sala de judecată unde voi putea, în sfârșit, după atâția ani – să dovedesc TOATE înșelăciunile, falsurile, martorii falși, toate mizeriile pe care le-am sesizat ani întregi organelor competente, fără rezultat. Datorită mass-media a sosit ORA ADEVĂRULUI. Nu voi precupeți niciun efort și nicio probă în vederea aflării adevărului acestor ani de coșmar în care am alunecat fără oprire în abisul justițiar strâmb și corupt.

Succesiune și cota de 1/2 a imobilelor de pe str. Cibinului nr. 1-3 și C-lea Timișorii nr. 39

Așa cum am menționat în materialul anterior, dna Hackel a fost de acord să mă ocup personal și exclusiv pe cheltuiala mea de revendicarea imobiliară și procesele care se impuneau cu Statul Român spunând că nu are bani pentru anvergura juridică a revendicării și nu dorește ca statul german să aibă cunoștință de aceste imobile ale familiei Hackel.

Cu MARTORI , Hackel mi-a spus: „Viorica, ocupă-te tu de tot, mie-mi ajung banii de un apartament. În rest, totul este al tău, doar tu pui banii!”

Primii bani, 6000 de euro i-a primit din partea mea (Ichim V.) în 2006 pentru cealaltă jumătate de cotă (cota de 1/2 o cumpărasem eu de la stat) a ap. nr. 7 din imobilul de pe str. Cibinului nr. 1-3.

În 2008 a primit cu MARTORI – la restaurantul Perla Mureșului (am poza) suma de 10.000 euro, bani în avans, deși încă nu câștigasem personal nimic din procesul de revendicare imobiliară, de fapt, eram în plină desfășurare a procesului (Dos. 12.222/55/2007) în calitate de mandatar Ichim Viorica, mandant, Hackel Ilse Karin. Dețineam Procuri judiciare valabile, autentificate în Germania cu semnăturile  REALE ale lui Hackel.

În 2007, martie am încheiat succesiunea pentru Hackel I.K. la BNP Fărcuțiu Petru achitând aproape 180.000 lei, bani serioși pentru acea vreme. Pe 28.03.2007, Hackel Ilse Karin devenea proprietar tabular înscris în CF de subsemnata pentru cota de 1/2 a imobilului de pe str. Cibinului nr. 1-3, mai puțin ap. 7 vândut lui Moisă Floarea și procesele cu Dima Valy pentru spațiul pe care acesta îl ocupa, abuziv la parter cu barul ”Queen Matinal”.

În 2008 Hackel mi-a făcut a doua Procură Judiciară care-mi conferea ABSOLUT toate drepturile de administrare a bunurilor imobile în numele acesteia.

Următorii bani cheltuiți au ținut de expertize topo și contraexpertize ale apartamentelor (10) imobilului de pe str. Cibinului nr. 1-3, sume uriașe care se regăsesc în chitanțele pe care le dețin, onorariile avocaților, evaluări, impozite neplătite cu anii, etc.

Procesul din Dos. 12.222/55/2007 a început în toamna 2007 și s-a încheiat în primă instanță cu Sentința civ. nr.6594/01.07.2010 a Judecătoriei Arad. Hackel câștigase prin subsemnata ca mandatar cota de 1/2 din imobilul C-lea Timișorii nr. 39, actualmente Centru de vârstnici, imobil ciopârțit de primăria Arad care a concesionat, ulterior vândut teren și dărâmat mai multe construcții/casă din acel imobil. Acesta este un subiect separat care va fi tratat în amănunt într-o apropiată ocazie.

Am depus APEL în termen, atât Hackel prin mandatar Șofrag Viorica (la acea dată, august 2010 purtam deja numele de Șofrag după căsătoria din 2009) cât și primăria municipiului Arad prin primar.

Stufăria dosarului, necesitatea completării cu alte acte m-a făcut să renunț la o parte din imobilul de pe C-lea Timișorii respectiv, partea de 1/2 ce i-ar fi revenit de drept surorii lui Hackel, Fritz Laura Ibolya (Germania, parțial despăgubită de stat). Primăria s-a luptat pentru integralitatea revenirii imobilului în posesie dar a pierdut ca și mine prin Decizia civ. nr. 492 din 07 dec. 2011 a Tribunalului Arad. Apelurile au fost respinse, fiecare parte de judecată am rămas cu soluțiile primei instanțe.

…și a venit 12 octombrie 2010

o zi căzută din calendarul toamnei ca un fruct greu și putred în locul celui așteptat, un rod frumos și bogat.

Registratura Judecătoriei Arad înregistra Dos. 15708/55/2010, cutia Pandorei care a deschis drum lung șerpăriei din sistemul judiciar arădean, a poliției, ambelor parchete, inclusiv a celui de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

Ceea ce trebuia să fie încheierea a patru ani grei de procese revendicative cu cheltuieli peste ceea ce-mi puteam imagina – toamna lui 2010 a devenit începutul unui infern care nu s-a terminat nici în purgatoriu, nici în rai. Nu se termină, de fapt, decât când DREPTATEA își va spune cuvântul AICI și nu altundeva.

Personaje -cheie din „realitatea” dosarului

Nu intrăm în …”realitatea” dosarului, vorba dnei av. Popescu decât după ce voi prezenta două personaje:

1. Wagner Androne Dana,

nepoata mea, fostă Totoran. Era adolescentă când am adus-o de la Piatra Neamț, cu absențe școlare uriașe, în ideea de a-i oferi un viitor frumos la Arad. N-am avut nicio șansă, relele apucături și evenimente lăsate cu poliția m-au făcut să regret accesul de bunăvoință și cheltuielile zadarnice. În această perioadă sumbră a vârstei Julietei (de Piatra Neamț, să fie clar!) a intrat în casa mea și al doilea personaj:

2. Wagner Androne Lucian. Își zice „Koko” și-așa îi zic toți.

Eram într-un fel de relații de pseudo-afaceri, în sensul că, având ONG îl chemam să mă însoțească în Germania, fiind cunoscător al limbii, acolo unde nu mă descurcam, pe la diferite firme. De fiecare dată era plătit, altfel nu mă striga nici pe nume fără bani. Cam ăsta era omul, înafara faptului că era un dubios al afacerilor ”interzise” cu istorie penală zbuciumată în spatele său purtând acum (fără demnitate) vreo 7 decenii.

Văzându-mi nepoata cea necuminte, i s-au aprins călcâiele ca unui apropiat pensionar, insitând să fiu de acord cu plecarea fetei în Germania, împreună cu omul/juma de secol plus1- pentru că ”o fac cu meserie de baby-sitter, că se plătește bine!”. Nu am fost de acord dar ei au plecat fără știrea mea, ea, 17, el, 52… În 2008 s-au căsătorit…

Siropul subțire al bunelor relații s-a alterat brusc. În primăvara lui 2008 am împrumutat suma de 50.000 euro de la ”Koko”, Wagner Androne Lucian.. Am făcut o chitanță de mână iar el m-a pus să scriu 80.000 euro, dobânda invizibilă. Așa am făcut. Am întâmpinat greutăți la cumpărarea unei cote din imobilul de pe str. Șincai (există dosarul de judecată) astfel că am convenit să-i predau la schimb o altă afacere imobiliară plătită de mine cu mulți bani al unui pensionar (decedat) Szots Ludovic, deținător al mai multor imobile. A fost de acord. Afacerea depășea cu mult datoria pe care o aveam. De fapt, nici nu mai era vorba de datorie, primise la schimb o afacere extrem de avantajoasă. Dar nu este prima înșelăciune pe care am încasat-o din partea proaspătului mire, mai bătrân cu ceva decât tata-socru…Gustând din borcanul cu miere , acel gust dulce și tonic al tunului imobiliar l-a sedus definitiv. De-aceea și-a întors lacom și revendicativ privirile spre mandanta mea, biata bătrână Hackel cu imobilele ei – punându-ne gând rău de tot, ambelor. Așa a și fost…

Dos. 15708/55/2010, ”No Mercy” (fără milă) – este un FALS de la prima filă până la ultima.

Rodul unui penal juridic conceput de la A la Z de către noua prietenă a clanului Wagner, onorabila și demna dnă av. fostă judecător, fostă prietenă a subsemnatei, numita Popescu Ioana.

La momentul promovării acțiunii civile ÎN NUMELE LUI HACKEL ILSE KARIN (care habar nu avea că numele îi apare pe rolul unei instanțe judecătorești din Arad, România sau oriunde altundeva pe globul pământesc) Wagner A. Lucian mă ponegrise aspru în desele vizite pe care le i făcea bătrânei din Oberkirch (deja o vizita la domiciliu în absența mea!).

Deja se construise un plan greu – de către acest prim trio al grupului infracțional organizat – plan de cursă lungă al devalizării mele ca mandatară a lui Hackel precum și al bătrânei nemțoaice care avea să-și piardă averea imobiliară (tot ce câștigasem eu prin procesul de revendicare și succesiune ) la trei săptămâni, respectiv 18 zile de când i-a făcut o Procură Judiciară nepoatei mele, dna Wagner Androne Dana cu data de 26.09.2012.

Totul sub presiunea sistematică a acelui Koko care (lăsați cacofonia) mă voia ștearsă din mandatul acordat de Hackel, înlocuindu-mă cu mult prea tânăra sa soție, nepoțica mea – luată cu încredere sub aripa fermă a robei demnei și onorabilei dnă av. Popescu Ioana.
”Stați liniștiți (vorba oricărui avocat) o facem pe Ichim și radem tot de la babă!” – (și-)o fi zis..

Obiectul și motivația acțiunii civile

în numele lui Hackel I.K. au fost concepute de onorabila dnă av. Popescu Ioana (autor și al Întâmpinării pe care mi-a redactat-o, să nu mă supăr prea tare că a trecut în barca wagnerilor) și predate ca ștafetă de reprezentare/asistare juridică în instanță unei alte onorabile dnă avocat, Trifa Corina. Totodată, arătându-și colții prieteniei, mi-a recomandat ca apărător în cauză pe dna av. Grădină Viorica.

„Stai liniștită, Viorica, în spatele ei (Grădinei) sunt eu!

Am plătit-o cu 1500 euro iar dnei Grădină i-am plătit onorariul. Apoi am stat ”liniștită” dar extrem de intrigată de gestul inexplicabil al mandantei care în loc să fie mulțumită de cât a primit de la mine (bani și cadouri) mă acționează în judecată și refuză orice comunicare!

Obiectul acțiunii, nulitatea cesiunilor de drepturi litigioase

Două Cesiuni de drept litigios din trei (3) sunt redactate de către aceeași inconfundabilă onorabilă dnă av. Popescu Ioana.

Cesiunile de drept litigios  au apărut ca o cerință a instanței din Dos.12.222/55/2007 nefiind suficiente Procurile judiciare pe care le aveam..

Prima Cesiune este datată 17.01.2008.

A doua Cesiune 17.03.2009, autentificate notarial în Germania.

Cesiunea 3: păcălici și șah-mat la Ichim și Hackel  

Iată „lucrătura” la goblenul fin și ultra penal al onorabilei dnă av. Popescu Ioana.
La scurt timp după declararea apelului Dos. 12.222/55/2007 (aug. 2010) pentru revendicarea integrală a imobilelor lui Hackel, am primit informația că aceasta are de gând să-mi rezilieze mandatul. Uluială, uluială dar am ieșit repede din hățișul întrebărilor de ce? – și am bătut la ușa ”prietenei” mele, Popescu Ioana. I-am relatat informația și temerea că nu aveam să recuperez nimic din imensa pagubă materială a acestei revendicări imobiliare.
Ideea care i-a venit… (o avea demult ca momeală) – a fost simplă: „fă repede o cesiune de drept litigios cu cineva și, gata, Hackel nu-ți mai poate lua nimic!”. O prostie infantilă, de fapt, dar atunci am luat-o ca pe cea mai bună idee salvatoare din lume.

Onorabila Popescu Ioana mi-a redactat Cesiunea de drepturi litigioase nr. 3

– era chiar după deschiderea acțiunii, deci prin 12.10.2010 și a antedatat-o cu un an și jumătate în urmă, respectiv, 20.03.2009.  M-am ales cu un proces penal pentru fals (vezi, Ioana ce mi-ai făcut?!) cică tot Hackel ar fi fost reclamanta, săraca… Mai mult, mi s-a recomandat de către autorul cesiunii să-mi caut un avocat ”maleabil” care să pună ștampila… Bietul Ivan(of)…

Deci, cine și de ce m-a acționat în judecată în Dos.15708/55/2010, domnilor judecători?

Am încercat să iau legătura cu Hackel și să înțeleg ce a determinat-o să mă acționeze în judecată.( Încă nu o bănuiam pe Popescu Ioana și wagnerii). Cheltuisem pentru revendicarea lui Hackel sume imense din 2006 – prin vânzarea bunurilor mele, împrumuturi cu camătă – pentru achitarea succesiunii după toți Hackelii, multiplele (contra)expertize topo, evaluări, relevee, impozite neplătite de mulți ani, etc. până la sfârșitul lui 2011 la soluția finală din Apel. Hackel nu a mai vrut să comunice. Împietrită, am așteptat termen cu termen de judecată o rațiune pentru a mă lămuri ce s-a întâmplat…

Din păcate, această lămurire avea să vină extrem de târziu, în mai 2019 când am reușit să reiau legătura cu Hackel… Atunci aveam să aflu ADEVĂRUL trist și tardiv.

Pentru modul în care a fost judecat Dos.15708/55/2010 mă adresez instanțelor de judecată – rușinea acestei judecăți, a incompetenței și neglijenței crase în administrarea dosarului

1. „Hackel I.K”. a solicitat prin acțiune, nulitatea cesiunilor de drept litigios întocmite în favoarea subsemnatei cu datele de 17.01.2008 și 17.03.2009. Cesiunea 3 nu exista la acea dată deși a fost antedatată … corespunzător!

A motivat că „ambelor cesiuni le lipsește obiectul contractului, prețul contractual , faptul că nu era de acord ca cesiunile să fie întocmite cu titlu gratuit, că au fost redactate în limba română iar notarul german nu a putut certifica decât semnăturile părților, că nu a citit al doilea contract, doar a semnat, că s-au folosit manopere dolosive din partea mea, dânsa având încredere în mine dar eu am profitat de handicapul ei, nu i-am achitat obligațiile privind renta viageră, a achitat tot felul de cheltuieli judiciare”, etc., BA-ZA-CO-NII în fața cărora am rămas interzisă. Toate acestea veneau din partea dnei av. Popescu Ioana, regie și scenariu puse pe scena sălii de judecată – în reprezentarea av. Trifa Corina pusă la curent cu ”acțiunea civilă” în cauză.

Totodată, în ambele cesiuni se specifică faptul că toate cheltuielile ocazionate de litigii privind imobilele lui Hackel au fost suportate de mine și vor fi în continuare suportate exclusiv de mine în calitate de cesionar. Și-atunci pe ce se mai susțin afirmațiile din dosarul motivării acțiunii privind finanțarea de către Hackel a proceselor?!

În judecata dosarului, domnule judecător Ștefan Lucaciuc trebuia să țineți seama de cele mai elementare noțiuni de drept! Dar nu ați ținut cont!
1. Obiectul acțiunii l-a constituit nulitatea cesiunilor de drept litigios făcute de Hackel pentru subsemnata.

Prima cesiune datată cu 17.01.2008, a doua datată cu 17.03.2009, ambele autentificate în Germania, citite de Hackel, cunoscătoare a limbii române (doar a stat în Romania până în 1985!) semnate cu mâna validă.

Contractele conțin toate datele reclamate în acțiune, obiect, clauze, preț, răspundere contractuală, litigii, dispoziții finale. Un fel de copie a Procurilor juridice pe care Hackel mi le făcuse în 2007 și în 2008. Care era problema? Am luptat în instanță 4 ani pentru nenorocita de cotă 1/2 din imobilele lui Hackel și am cheltuit cât pentru 4 imobile! Nu câștigasem un ban, nu beneficiasem de niciun spațiu/apartament sau alte beneficii în urma acestui efort (dezastruos, se va vedea) eram în plin proces de Apel pentru aceste imobile și mă trezesc reziliată tam-nesam.

De ce?! De ce Hackel nu a vrut să mai comunice cu mine ani întregi,

până s-a finalizat operațiunea de devalizare a subsemnatei, inclusiv a nemțoaicei habarniste a tot ce s-a întâmplat cu imobilele ei din Arad?!

Simplu, clanul Wagner, al cărui cap luminat străjuia în spatele dos.15708/55/2010 aștepta cu ghearele scoase soluția finală din Apel pentru ca mai apoi dna Wagner Androne Dana să înhațe pe GRATIS 5 apartamente din imobilul de pe Cibinului. Urmează în alt episod.

Cum este posibil, domnule judecător să nu se depună de către avocat împuternicirea avocațială în ORIGINAL, contractul de asistență juridică în ORIGINAL, cu semnătura clientului, respectiv HACKEL ILSE KARIN, cu atât mai mult cu cât are domiciliul în străinătate?

– în timpul procesului, av. Grădină V. a semnalat acest fapt de câteva ori dar NIMENI nu a luat în considerare acest aspect care trebuia să pună punct mârșăviei din care a luat naștere dosarul.

2. Precizarea de acțiune prin care se introduce nulitatea celei de-a treia cesiuni de drepturi litigioase este făcută de av. Trifa Corina

(cică av. reclamantei Hackel , săraca) după 7 luni de la înregistrarea acțiunii (13.10.2010). Tot natu știe, dle judecător că precizările de acțiune se depun până la primul termen de judecată.

Urmează o serie de Precizări de acțiune în care se solicită nulitatea celui de-al doilea contract de cesiune, Hackel căinându-și naivitatea, bătrânețea, handicapul, sărăcia – (mai trebuia și neamul), mințind la greu cu privire la susținerea proceselor din banii proprii (Halo, dna Popescu și Trifa, păi nu dna Hackel a primit vreo 35.000 euro din partea mea cu martori?? Cum nu avea atunci, bani?! Păi nu se specifică clar în ambele cesiuni că toată cheltuiala a aparținut cesionarei, adică subsemnata și așa va fi și în continuare?!).

A fost, biata de ea ”indusă în eroare prin manopere dolosive”.

De aceea wagnerii au adus trei crai martori, doi din vest și un nefericit cu probleme din Șiria lui Slavici. Toți au mințit după dictare – că au auzit pe la ”Mc Donalds”-ul din Arad-Centru cum Hackel se plângea wagnerilor (ce naiba căuta o bătrână cu handicap la McDonalds în Arad, cu tipi tineri precum Bucur Cosmin, cu cizmarul Neidenbach Gunter și afaceristul tăcut, Morodan Dorel?! ) că subsemnata nu m-am ținut de cuvânt și nu i-am dat renta viageră de 10.000 euro?!…

Ce rentă să-i fi dat dacă eram în procesul de Apel pentru cota întreagă, madamelor onorabile avocate?! Judecați mai bine când mințiți, am pretenții din partea dv.! Chiar așa minte scurtă să aveți? A fost într-adevăr greu planul premeditat de devalizare, pentru că angrena multă lume oficială, ați făcut greșeli flagrante cu duiumul…

…de aceea mă adresez domnului judecător Ștefan Lucaciuc:

cum ați putut judeca o astfel de mizerie de dosar fără să vă aplecați câteva secunde asupra actelor și faptelor, fără să fiți încredințat prin confirmarea actelor de procedură, comunicările de înștiințare că această mult vehiculată judiciar, Hackel – a auzit cumva că e implicată într-un proces despre care – veți vedea habar nu a avut!?

3. Nulitatea celui de-al  treilea contract, opera finală (mă refer DOAR la Dos. 15708/55/2010 !) a onorabilei dnă av. Popescu Ioana a fost obiectul acțiunii solicitate de… „Hackel”…

Nu, dv, dnă av. Popescu, ați redactat cesiunea, sfătuindu-mă „cu tot dragul” să caut repede un avocat și o ștampilă (dv. abia ați scăpat din magistratură și nu puteați pune pe față osu-n prună), astfel încât Hackel să nu-mi mai poată lua imobilele înapoi… O încordare de șoricel în fața unui motănoi furios și flămând cu ghearele scoase!

Printre altele, dle judecător, în cea de-a treia cesiune se specifică faptul că numitul Deală George, cel căruia îi cesionasem urgent ( la 3 zile după a doua  cesiune!) drepturile litigioase primite de la Hackel – că începând din acel moment  dl Deală trebuia să se ocupe de procesele revendicative, respectiv de Dos.12.222/55/2007. Aiurea, tot eu m-am ocupat până la capăt – din simplul motiv că acel act nu conținea data reală a întocmirii actului fiind plasmuit pe 12.10.2010, nu, dnă av. Popescu? Dv. știți mai bine ?!

De fapt, dv. dnă avocat Popescu v-ați dat singură în judecată pentru aceste cesiuni, inclusiv ultima, construindu-vă atacul și apărarea! E ca și cum joci șah de unul singur și am pierdut.

Cum ați putut judeca, dle judecător Lucaciuc cererea lui… Hackel de ajutor public judiciar, fără să citiți atent actele din dosar?

Apropo, actele de handicap ale lui Hackel au fost aduse din Germania. De către cine, pentru că bătrâna, când am vorbit la telefon, mi-a spus că nu se poate așa ceva!
Nu a dat actele nimănui, pentru niciun proces, nu a făcut nicio cerere de ajutor public judiciar, actele medicale și de gospodărire a locuinței cu cheltuielile aferente, lumină, apă, încălzire, bani de mâncare, rată la dentist…. Sunt probleme private. Cum au ajuns acestea în Dos. 15708/55/2010 fără ACORDUL și încunoștiințarea ei?!

Mai mult, „cererea” dnei Hackel a fost aprobată, astfel că nu mai era obligată să plătească taxa de timbru de 8040 lei, sunt ceva bani, nu?! – instanța admițând în două zile cererea, acordându-i facilități în sensul plății lunare a sumei de 1000 lei în fiecare zi de 01 a lunii, în perioada oct.2011-iulie 2012. Ideea e că și subsemnata am făcut cerere de ajutor public judiciar la pensia modestă (anticipată) pe care o aveam dar mi-a fost respinsă de același judecător mai sus menționat…

Introducerea la CF a notării contractului de cesiune nr. 3 (dar și a celorlalte două) a fost făcută de aceeași inconfundabilă av. Popescu Ioana deși este trecut numele meu. Dovadă, comunicarea către părți. Citiți: ”Ichim Viorica, Bdul V. Milea  nr. 19, ap.1” adică adresa de cabinet a dnei av. Popescu Ioana.

Av. Popescu Ioana afirmă că nu are nicio legătură cu Dos. 15708/55/2010… Nu-i adevărat, are!

Păi dacă eu aș fi introdus cererea, dnă av. Ioana Popescu atunci fiți sigură că registratorul mi-ar fi trecut numele corect, adică ȘOFRAG, la acea dată eram căsătorită, adică pe 12 nov.2010 când dv ați introdus notarea cesiunii antedatate!!!

Chiar dacă dv. respectând șmecheria cu Contractul de cesiune nr. 3 ați indicat conform datei – 20.03.2009 numele meu anterior căsătoriei, adică Ichim – la CF ați declarat idem dar mi-ați trecut numele ca și când eu aș fi înregistrat notarea cu Deală, ori eu aș fi prezentat cartea de identitate cu numele după căsătorie, ȘOFRAG! V-am spus că ați făcu erori cu duiumul, foamea a fost mare – știind că nimeni și nici fraiera de Ichim, Șofrag sau cum vreți – nu va zgândări vreodată acest dosar putred în întreaga sa falsitate.

Domnul Deală, cel căruia îi predasem ștafeta cesiunilor cu dată antedatată fusese introdus în acțiunea civilă a lui ”Hackel” de-abia din  01.06.2011…

Păi cum?! Dacă actul era făcut pe 20.03.2009, dna Hackel trebuia să reclame toate trei cesiunile odată! De ce a reclamat transferul de cesiune dintre mine și Deală de-abia pe 01.06.2011 după 8 luni după deschiderea cesiunii? Simplu, pentru că dna av Popescu încă nu întocmise acel act!

A fost aprobată în noiembrie 2011 luarea interogatoriului lui Hackel. Inițial, dna av. Trifa Corina ceruse întrebările din partea lui Ichim și a răspuns tot dânsa, evident, Hackel nu știa NIMIC. Într-un document din dosar apare faptul că Hackel ar fi fost în sala de judecată și asistată de reprezentant, adică av.Trifa.

Hackel nu a mai pus piciorul în Romania din anul 2008.

După pierderea procesului în primă instanță cu această harababură de acte false – am declarat Apel, atât eu cât și cesionarul Deală.

Altă pățanie:

Dna Hackel părea că și-a tras un alt avocat pentru Apel, Doandeș Cristian și Asociații din Baroul Timiș. Împuternicirea avocațială este datată 18.05.2012 iar la client /reprezentant semnează nimeni altcineva decât nepoata „Wagner Dana”. Hackel ce făcea atunci, număra nasturi în Germania?

Totodată, dna Wagner NU AVEA NICIO ÎMPUTERNICIRE din partea lui Hackel pentru Apel. Dl av. Doandeș trebuie să aibă și să fi avut o motivație când a completat Împuternicirea avocațială fără a fi Hackel de față, fără o împuternicire notarială pe care trebuia să o fi dat lui Wagner.

Nu am mai putut face față taxei de timbru din Apel și am renunțat. Procesul a fost pierdut, subsemnata trebuind să plătesc 8040 lei cheltuieli de judecată lui… Hackel Ilse Karin. Niciodată acești bani nu au ajuns în Germania la dna Hackel!

Cum, dle judecător nu ați fost – măcar curios – să aflați vești despre această Hackel pe timpul îndelung al procesului,

să găsiți măcar o semnătură originală a acesteia peste vreun act al dosarului, să vă încredințați că într-adevăr ACEASTA este persoana care trimite lunar rata de 1000 lei conform admiterii ajutorului public judiciar, că într-adevăr, dânsa este persoana care a trimis toate actele medicale și cheltuielile gospodărești în vederea acestui ajutor, că într-adevăr aceasta este RECLAMANTA, persoana care m-a acționat în judecată?!

Dos. 15708/55/2010 este rezultatul primului punct realizat în planul de devalizare a subsemnatei și al lui Hackel
Iată de ce:

După ce am cheltuit bani cu nemiluita înainte de deschiderea procesului de revendicare a imobilelor lui Hackel, în timpul procesului și după ce hăitașii (prada am fost eu) s-au asigurat că am mușcat momeala cu ”rezilierea mandatului în 2010” de către Hackel – „făcătura” din Dos.15.708/55/2010 era un simplu balon de săpun, totul, adică ACTELE FALSE din dosar urmau să fie răsfoite plictisit și aproape neprivite de completul de judecată în frunte cu președintele Ștefan Lucaciuc.

Nimeni nu a întrebat de Hackel, putea fi și în cimitir, nu conta, avea ”reprezentant” pe dna av. Trifa Corina cu atâtea cereri, precizări de acțiune după luni întregi de la deschiderea acțiunii, martori mincinoși, interogatorii luate sieși în propriul cabinet, răspunzând în locul lui Hackel,

Apelul plătit și semnat la client de Wagner Androne Dana care nu avea nicio împuternicire din partea lui Hackel la acea dată, cu toate denigrările proferate la adresa mea pe ascuns; nimeni nu s-a sesizat despre faptul că Hackel nu a depus o semnătură în original pe niciun act din dosar, nu exista nicio împuternicire avocațială, nimeni nu a verificat dacă într-adevăr femeia trimitea ratele lunare în contul ajutorului public judiciar, nimeni nu a pedepsit penal, conform legii, martorii mincinoși, deși Apelul CAT desființează toate declarațiile martorilor de serviciu Neidenbach Gunter și Morodan Dorel (după cum se va vedea în episodul următor) pentru că Bucur Cosmin (martorul 3) s-a liniștit pe parcurs.

***
Dacă ar fi să respectăm „realitatea” actelor dna av. Popescu Ioana, ce ar trebui să respectăm ca să nu vă denigrăm ”demnitatea și onoarea”? Falsurile grosolane, crasa neglijență în judecata dosarului sau ADEVĂRUL?

Faptul că după ce v-ați încredințat alături de clanul Wagner că miza devalizării mele și a lui Hackel e foarte profitabilă și se merită efortul cu RISCURI MINIME – vizavi de ”competența și vigilența instanței” – ați aruncat momeala cu rezilierea mandatului meu de către Hackel, m-ați ”sfătuit” să transfer urgent cesiunile lui Hackel către numitul Deală George , act făcut pe 12.11.2010 și scos la iveală în Dos. 15708/55/2010 de-abia pe 01.iunie 2011…

De ce până atunci nu a văzut nimeni cesiunea cu pricina, făcută cică, pe 20 martie 2009?? De ce nu era în dosarul de judecată de la început, de ce nu a cerut… ”Hackel” nulitatea acestuia alături de celelalte două? Tocmai pentru că planul trebuia îndeplinit treptat ca să fie credibil și inatacabil cu așa o instanță…

Cesiunea nr. 3 care viza primirea de către subsemnata a sumei de 100.000 euro din partea lui Deală e un alt fals. Nu s-a dat și nu s-a primit niciun ban. Dimpotrivă, eu am fost aceea care mi-am vândut unele proprietăți cum ar fi un depozit uriaș, banii primiți fiind folosiți pentru succesiune și procesele revendicative. Totul se poate constata din acte. Evident, wagnerii i-au arătat lui Hackel actul fals făcut de av. Popescu Ioana prin care se evidenția faptul că primisem acei bani. Hackel s-a cam șifonat, deși n-ar mai fi trebuit să aibă nicio pretenție, primise până la acea dată destui bani din partea mea.

Dacă dna av. Popescu nu are nicio imixtiune în acest dosar, de ce în Memoriul depus în nov. 2018 în Dos. 347/P/2018 în care i-am făcut Plângere penală a răspuns prin reprezentantul Kocsis Josan Ioan (cine altul ?!…) afirmând următoarele:

Numita Hackel Ilse Karin a fost nemulțumită de modul în care a fost reprezentată de către Șofrag Viorica (doar în Cesiunea nr. 3 eram… Ichim?!) deoarece aceasta a dispus cesiune de drepturi litigioase către Deală George care constau în 10 apartamente în Arad, str. Cibinului nr.1 și 60 ha teren arabil (nici vorbă, terenul a fost înhățat de altcineva, continuarea în episodul următor) contra sumei de 300.000 Euro din care a încasat 100.000 Euro, fără a avea consimțământul mandantului (Hackel) și fără a achita vreo sumă acesteia. Contractul a fost notat în carte funciară CF 310065- C1 Arad. ( de către dv. dna av. Popescu, ați ”uitat” amănuntul?).
Anterior Hackel Ilse Karin semnase pentru Șofrag Viorica o cesiune de drepturi litigioase cu titlu gratuit, cedenta neavând reprezentarea semnificației acestui act. (de când sunteți apărătorul, dle av. Kocsis Josan Ioan al numitei Hackel?) Actele de cesiune de drepturi litigioase au făcut obiectul dosarului 15708/55/2010 al Judecătoriei Arad și prin sentința civilă nr. 29/23/01. 2012 (nicidecum 2011!) s-a dispus anularea ambelor acte de cesiune din 17.03.2009 încheiate între Hackel Ilse Karin și Șofrag Viorica (la primele două contracte pe care mi le-ați făcut, dna av. Popescu Ioana nu purtam numele de Șofrag ci de Ichim!) și contractul de cesiune nr. 1/20.03.2009 încheiat între Șofrag Viorica (corect, Șofrag, nu Ichim cum ați trecut dv în actul antedatat!) și Deală George . Avocatul reclamantei a fost Trifa Corina”.

De unde cunoașteți dosarul dna av. Popescu Ioana sau l-ați pus la studiu urgent pe dl av. Kocsis Josan Ioan în numele colegialității strânse de breaslă care vă leagă atât de tare?! Atât de tare încât dl av. Kocsis a cerut de la arhiva Judecătoriei Arad studiul dosarului 15708/55/2010 în anul 2018 când am depus Plângere penală la CAT împotriva dv și a mai multor persoane juridice în Dos. 347/P/2018 – acesta afirmând scriptic că Hackel Ilse Karin este clienta sa, depunând în acest sens Împuternicire avocațială. Degeaba am depus Sesizare la Președintele Tribunalului Arad, treaba a rămas bătută în cuie – dl av. Kocsis avea ”împuternicire” să cotrobăie unde vrea prin dosar! – în apărarea celor două făptuitoare (Memoriul dlui av. Kocsis este redactat în numele a două persoane, av. Popescu Ioana, persoană juridică și Wagner Androne Dana, persoană fizică, patroana restaurantului cu specific românesc ”Transilvania. La Dana” din Nurnberg, deschis din banii devalizării mele și a lui Hackel.

Final de început de serial

Dna Hackel a fost înregistrată audio iar listarea convorbirii o pot pune la dispoziția organelor de cercetare penală. De fapt, am făcut acest lucru dar organele respective au ”pierdut” stik-urile. Nu-i bai, mai am.
Listarea convorbirii cu Hackel pe data de 09.05.2019 o pun de asemenea la dispoziție.
Mai există și alte listări și înregistrări în ceea ce privește implicarea av. Popescu Ioana în regia și scenografia Dos. 15708/55/2010.
Aștept, printre altele, autosesizarea justiției arădene care a judecat un dosar fals integral, cărându-l termen cu termen vreo 2 ani, neluând în seamă cele mai elementare reguli de procedură și judecată a pieselor din dosar.
Voi reveni în episodul următor. Cum am spus Dos. 15708/55/2010 a deschis cutia cu șerpării a Pandorei din sistemul judiciar arădean, a organelor de cercetare penală, poliție și parchet.

(Viorica Ichim)   

…………………………………………………………………

[TITLUL INIȚIAL] (7 septembrie, 2021) Țepuită de fosta judecătoare-„prietenă” Ioana Popescu, umilită de Justiție și „întoarsă” de avocați celebri, o femeie din Arad recurge la ULTIMUL GEST POSIBIL: publicarea în presă a înșelăciunilor cărora le-a căzut victimă

viorica ichim

CAZUL pe care urmează să-l prezentăm în serial este, pentru cine vrea să înțeleagă ce se petrece cu imobilele din Arad care au aparținut unor familii bogate și au fost confiscate în perioada comunistă, afront dictatorial parțial reparat de LEGEA nr.10 din 8 februarie 2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate în mod abuziv în perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989, un CAZ-ȘCOALĂ. Mai ușor de documentat decât altele – pentru că fiecare afirmație conținută în această „introducere în problemă” este documentată cu teancuri de dosare – cazul Vioricăi Ichim, fostă femeie de afaceri de succes, actualmente locuind într-un imobil aparținând Primăriei Arad… și atât, fiind unul emblematic.
În acest prim episod, ne bazăm pe o scrisoare adresată redacției noastre, INSISTENT ASUMATĂ, pe care o publicăm mai jos exact așa cum ne-a fost trimisă pe email, înmânată personal și care face obiectul unor denunțuri trimise tuturor autorităților competente în a soluționa asemenea spețe… foarte încâlcite. (L.V.)

«Mă numesc Viorica Ichim și domiciliez în Arad

După 8 ani de târâre prin procese în Instanță, respectiv perioada 2010 – 2017, timp în care am fost acționată în judecată de persoane fără nicio calitate procesuală vizavi de cauzele dosarelor CONTRAFĂCUTE, după tot atâția ani cât am deschis și închis ușile organelor de cercetare penală sperând în dreptate pe litera și spiritul legii, am ajuns la cel mai trist final: acela de a abandona ideea de respectare și aplicare a legii în DREPT, de a nu mai aștepta nimic din partea legii aplicate STRÂMB și  CORUPT și, ca ultimă și poate cea mai bună soluție a unui păgubit cu peste 2 milioane de euro, să recurg la mass-media pentru a publica Odiseea Corupției justiției arădene și a organelor de cercetare penală în dosarele care mă privesc:

1. Complete ale Judecătoriei Arad, Tribunalului Arad, Curtea de Apel Timișoara în Dosarul 15708/55/2010;
2. Complete ale Judecătoriei Arad, Tribunalului Arad în Dosarul 10855/55/2013;
3. Complete ale Judecătoriei Arad, Tribunalului Arad în Dosarul 8143/55/2016;
4. Complete ale Judecătoriei Arad, Tribunalului Arad în Dosarul 15856/55/2017, la care am depus o Cerere de intervenție în interes propriu, respinsă de judecător.

A. Enumerarea cauzelor

1. În Dosarul 15708/55/2010 am fost reprezentată de av. Grădină Viorica (Baroul Arad) la recomandarea prietenei mele de atunci, fosta judecătoare Popescu Ioana – cunoscându-ne din anul 1998, de când ocupa funcția de judecător la Judecătoria Arad) și av. Bățălărean Sabina (Baroul Arad) în Apel;
2. Pentru Dosarul 10855/55/2016 nu am angajat avocat, fiind „sfătuită” de prietena mea de atunci, av. Popescu Ioana „să stau acasă pentru că totul va fi bine”;
3.
Pentru Dosarul 8143/55/2016 am fost reprezentată în prima Instanță și în Apel de av. Vucoiev Nadia.

B. Grupul infracțional organizat

După ce seria de dosare menționate și-au produs „efectul juridic” pe deplin, am depus o Plângere penală amplă la Cabinetul av. Doseanu Răzvan, avocat în cardul Baroului Bihor Oradea, privind Dosarul 8143/55/2016 (incluzând toate persoanele implicate) înregistrată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara la data de 11.07.2018, procuror de caz fiind Mihaela Fackelmann.

Voi descrie pe larg în materialul următor tot ce s-a întâmplat – cu dovezi – cu această plângere penală care a antrenat după ea multe alte plângeri penale, privind modul de instrumentare al organelor de cercetare penală pe Dosarul 8143/55/2016 (de fapt, pe toate dosarele), singurul scăpat de prescriere și căruia îi puteam efectua „resuscitarea” pe litera legii. Iluzii. Cert este că am reușit să despic, până la ultimul fir, tot ceea ce se putea face pentru a dovedi existența grupului infracțional organizat cu privire la devalizarea subsemnatei de toată averea strânsă într-o viață, de peste 2 milioane de euro, inclusiv devalizarea de cele două imobile în litigiu aparținând în cotă de 1/2 proprietare de drept, numita Hackel Ilse Karin, cetățean german.

C. Povestea

care a asmuțit nasul fin al celor care ulterior, din octombrie, 2010, au intrat ca lupii îmbrăcați în piei de oaie, în arena Justiției Arădene, luptându-se pentru a obține aceste imobile ale doamnei Hackel, în mod abuziv, fraudulos, în timp ce subsemnata am fost chemată în judecată de persoane din umbră, în numele acestei persoane, această „manevră” reușind datorită corupției inimaginabile din Justiția Arădeană, Poliție și Parchet, să-mi distrugă viața, sănătatea și familia.

Subsemnata m-am ocupat, după anii `90, de mai multe afaceri: croitorie, măsurători topo (în asociație cu ingineri topografi), diferite ONG-uri, cumpărări de imobile etc., unele dintre aceste fiind „incerte d.p.d.v. juridic”. Printr-o anumită împrejurare am aflat de existența a două imobile din Aradul Nou: 1. imobilul de pe Strada Cibinului, nr. 3 (10 apartamente și un bar – „Queen Matinal”, la parter) și 2. imobilul de pe Calea Timișorii, nr. 39, „cucerit” nelegal de către onorata Primărie a Municipiului Arad, actualmente finanțând pe proprietatea numitei Hackel Ilse Karin un Centru de vârstnici.

În anul 2006 am luat legătura cu Hackel Ilse Karin, din Oberkirch (Germania), aflând că este unica moștenitoare a celor două imobile. Femeia avea atunci 60 de ani, suferea de o infirmitate la o mână, avea mari probleme de vedere și primea pensie de handicap în Germania. De la început mi-a spus că este de acord ca aceste imobile să fie revendicate pe lege de la Statul Român, dar că nu dispune de niciun ban pentru cheltuielile de revendicare, succesiune, taxe, impozite neplătite, evaluări topo, expertize, contraexpertize etc. Am căzut de acord ca toate aceste cheltuieli să le fac eu în mod exclusiv. Hackel Ilse Karin mi-a spus atunci că, după câștigarea proceselor, ar fi mulțumită să primească din partea mea o sumă reprezentând cota de 1/2 a unui apartament, restul urmând să îmi rămână ca bunuri personale, datorită cheltuielilor extrem de costisitoare legate de aceste revendicări.

Prima etapă de dinaintea promovării procesului de revendicare a constat în căutarea, strângerea tuturor documentelor de familie pentru succesiunea Karinei Hackel după întreaga familie, plata impozitelor neachitate de 20 de ani, evaluări topo pentru fiecare apartament, expertize și contraexpertize, apartamentări etc. La finalizarea acestei etape, Hackel mi-a făcut o procură autentificată la BNP Fărcuțiu Petru, cu data de 20.02.2007, urmând și alte procuri, ale căror autentificări de semnătură s-au făcut în Germania. Menționez că toate procurile ulterioare, până în anul 2010, au fost întocmite de av. Popescu Ioana.

Am deschis în calitate de mandatară a Karinei Hackel acțiune de revendicare a celor două imobile la Judecătoria Arad, dosar 12222/55/2007 cu sentință de admitere a acțiunii acesteia, în favoarea lui Hackel, cu data de 1.07.2010, Primăria Arad putându-și exercita dreptul de Apel (septembrie, 2010 – respins ulterior). Astfel, cota de 1/2 din imobilul de pe Calea Timișorii, nr. 39, a revenit proprietarei de drept, Hackel Ilse Karin, unică moștenitoare a familiei Hackel. De ce cota de 1/2?… Pentru că Hackel, plecată din România în anul 1985, a mai avut două verișoare, ambele cu domiciliul în SUA, care habar nu aveau de acțiune, și care trebuiau să își dea acordul de renunțare în favoarea lui Hackel și pentru cealaltă cotă.

D. „Surpriza”

Am intabulat-o pe Hackel Ilse Karin în Cartea Funciară, imediat după sentința definitivă, fiind extrem de mulțumită de acest rezultat, urmând ca, după aceasta, să reușim, în aceeași manieră procesuală, să recuperăm și cealaltă cotă. Surpriză: pe data de 13 octombrie, 2010, în plin proces, în faza de Apel cu Primăria, m-am trezit acționată în judecată de Hackel Ilse Karin, care deja încasase din partea mea suma de 35.000 de euro.

Iată primul dosar contrafăcut:

Dosar 15708 / 55 / 2010 având ca obiect nulitate  cesiuni de drept litigios. De fapt, nu era nicio surpriză: am fost așteptată cu răbdare de călău pervers să câștig prima cotă a acestui imobil (Calea Timișorii, actualmente Centru de Vârstnici – și voi reveni pe subiect cu privire la „achiziționarea” acestui imobil de către Primărie, domnul Pâncotan „cu munițiile” și încă un domn, despre a cărui implicare o să relatez la timpul potrivit). Acest centru a fost „ciopârțit” pe bucăți interesante și (răs)plătite de actualii „proprietari”.

Deocamdată atât… suficient pentru o scurtă introducere în serialul „Odiseea corupției Justiției arădene”, a organelor de cercetare penală din IPJ Arad, Serviciul de Investigații Criminale, Parchetele de pe lângă Judecătoria și Tribunalul Arad, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.
Toate sesizările mele se află depuse la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție de pe lângă Înalta Curte, iar cele de competența procurorilor anticorupție, la D.N.A. Timișoara.»

***

În baza principiului AUDIATUR ET ALTERA PARS (AUDI ALTERAM PARTEM),

am contactat-o telefonic pe av. Ioana Popescu, pentru a-i publica replica privind acuzațiile care i se aduc de fosta sa prietenă și clientă, Viorica Ichim:

ioana popescu

Nu a catadicsit să răspundă… așteptăm încă să o facă.

[ACTUALIZARE – Ora 10.00]

(Așa cum ne așteptam) Av. Ioana Popescu ne-a răspuns la mesaj la o oră după apariția articolului.

Iată răspunsul său… cu răspunsul nostru cu tot:

ioana popescu raspuns

Categorie: Investigații
Etichete: av. Ioana Popescu, coruptie, Hackel Iles Karin, judecatoria arad, justitia arad, legea 10/2001, Mihaela Fackelmann, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, Tribunalul Arad, Viorica Ichim
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Incendiul izbucnit la groapa de gunoi ilegală rezultată de pe urma demolării caselor de pe „Mărului” care a distrus 5 panouri fonoabsorbante ale Autostrăzii a fost lichidat
Articolul următor
Ferestre și uși care „durează o viață”
Bagă un „16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie