[ACTUALIZARE] Arad Open Air Festival – PROGRAMUL COMPLET

program aoa2021 toate scenele
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Ne vedem vineri la Arad Open Air Festival

Arad Open Air Festival își deschide în acest weekend porțile pentru o nouă ediție. Urmează 3 zile magice pentru petrecăreții din vestul țării, în 13-15 august. Festivalul își deschide porțile cu muzică live, relaxare, foodtruck-uri, scenă de muzică electronică și DJ-party. Outlandish, Subcarpați, Cargo, Gojira&Planet H, Vali Bărbulescu, Julian Jordan, John Trend & Jay Ko Dirthy Nano, Mahmut Orhan, Raresh, Root și Paul K, Timirash, Sepp și Nu Zau, Memphys și Noxious sunt doar câțiva dintre artiștii care vor urca pe scenele AOA de pe aeroportul din Arad în curând.

„Ne bucurăm foarte mult că ne revedem curând cu fanii Arad Open Air. Știm că tuturor le-a fost dor de magia de la aeroport și vrem să le transmitem că și nouă ne-au lipsit aceste zile în care ne întâlnim cu toții. Suntem foarte fericiți că am reușit și de această dată să avem alături de noi artiști de suflet, care vor crea o atmosferă specială ca întotdeauna. Abia așteptăm să vă vedem dansând”, transmite Glad Varga, organizator Arad Open Air Festival.

Accesul la festival se face conform reglementărilor în vigoare, astfel participanții trebuie să prezinte la intrare dovada vaccinului anti SARS-CoV-2, dovada trecerii prin boală în ultimele 3 luni, rezultatul unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau dovada rezultatului negativ certificat de unitatea medicală prezentă la intrarea în festival, accesul la controlul zilnic Covid făcându-se începând cu ora 14:00.

Accesul în festival începe de la ora 18:00, concertele de la ora 19:00, iar petrecăreții se pot bucura de muzică până în zori, deoarece până la ora 02:00 sunt restricționate doar activitățile economice din festival: ultima comandă la bar, foodtruck, bilete și tokens. Programul complet al evenimentului este:

 

MAINSTAGE

13 August:

The Case 19:00

RUA 19:30

Cargo 20:00

Subcarpați 21:00

DJ Shiver 22:00

Outlandish 23:15

Pascal Junior 0:00

Brooks 1:00

Mike Kross 2:30

Nilamarva 3:30

***

14 August:

Kings are Overrated 19:00

Zeze 19:30

Baskka 20:00

CTC 21:00

Gojira&PlanetH 22:00

Vali Bărbulescu 23:00

Julian Jordan 0:30

Chris Hype 2:00

Mike Kross 3:30

***

15 August:

Rules 19:00

Dragoș Moldovan 20:00

GOLAN 20:30

John Trend&Jay Ko 21:30

Dirty Nano 23:00

Mahmut Orhan 0:30

Paul Damixie 2:00

Mike Kross 3:30

 

ABC STAGE

 13 August:

Sandru 22:00

Sepp și Nu Zău 23:00

Asael 2:00

Root și Paul K 4:00

Someșan 7:00

***

14 August:

Sandru 22:00

Cruz și Ze Salvador 23:00

Raresh 3:00

Herck și Timirash 7:00

 ***

15 August:

Memphys 19:00

Elarith 21:00

Dj Snow 22:00

The Flo 23:00

Noxious 0:00

Syn 1:00

Mcx Woodie HOST

 

program aoa2021 main stage

 

Abonamentele se pot achiziționa pe: https://www.openairfestival.ro/abonamente/. La intrarea în festival vor fi disponibile doar bilete de o zi.

 

Pentru a fi la curent cu toate noutățile evenimentului urmărește paginile de socializare: https://www.facebook.com/aradopenair, https://www.instagram.com/aradopenair/.

 

Parteneri: Virgin Radio România, UTA, Costa Coffee, Bulldog, Coca-Cola, UVVG, Maschio, MAN construcții, HAI, FCC, Heineken, Red Bull România, Pastel Ceramica, PRbeta Agency și West Media.

 

…………………………………………………………..

[TITLUL INIȚIAL] (3 august, 2021) A 5-a ediție Arad Open Air Festival este dedicată APEI, libertății de a gândi și depășirii stărilor obișnuite de percepție prin dans, muzică și artă

Între 13 și 15 august, pe pista Aeroportului Arad, se va derula cea de-a 5-a ediție a FESTIVALULUI ARAD OPEN AIR. De pe openairfestival.ro – SITE-UL OFICIAL AL FESTIVALULUI –  vă puteți lua toate informațiile despre eveniment, artiști, achiziționa abonamente sau bilete și, mai ales, vă puteți pune în temă privind condițiile de acces.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Înapoi la distracție, muzică, dans până dimineața și multă energie. Arad Open Air Festival are loc vara aceasta în perioada 13 – 15 August. Pregătește-te să experimentezi 3 zile magice alături de gașca ta: scenă live, multe zâmbete, poze, soare, scenă techno, prieteni, DJ party și artiștii tăi preferați într-un singur loc, pe tărâmul muzical AOA. Vino să te bucuri de un moment unic de neuitat.
Participanții pot participa la AOA Festival 2021 în baza unui certificat de vaccinare, test de anticorpi sau test rapid/PCR-RT.
Persoanele nevaccinate pot opta pentru testarea rapidă amenajată la intrarea în festival.
La locația de desfășurare a festivalului, va fi amplasat un punct medical pentru TESTARE RAPIDĂ, cost 30 lei/testare.
Pentru mai multe informații: https://www.openairfestival.ro/faq/
***

Mesajul organizatorilor este unul „în ton cu sărbătoarea”:

„Serbăm împreună cea de-a 5-a ediție Arad Open Air Festival!

Apa înseamnă viață, iar noi facem parte din ea. Ne pregătim să plonjăm într-un univers acvatic compus din oameni minunați, atmosfera vibrantă, și o gamă variată de stiluri muzicale. Sărbătorim toate lucrurile care ne ajută să ne simțim în viață și sărbătorim apa, acesta fiind elementul principal și indispensabil al ei.

Arad Open Air înseamnă libertatea de a gândi, de a acționa, de a crea, de a ne respecta unii pe alții, prin implicare, voluntariat și distracție

Totodată AOA înseamnă și depășirea stărilor obișnuite de percepție și limitarilor de orice fel, prin dans, muzică și artă.

Suntem aici să ne bucurăm din plin de viață, iar asta se poate traduce în multe feluri: stropi de apă rece în zilele calde de vară, sliding la apus, râs cu gura până la urechi, dans cu ochii închiși, bucuria de a fi alături de prieteni și libertatea de a fi fericiți.

AOA suntem noi toți!”

Dive into the fun, dive into life!

Informații de dată recentă puteți culege de pe pagina de facebook dedicată evenimentului.

 

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: AOA, Arad Open Air Festival, festival arad, Glad Varga, openairfestival.ro, stiri arad
Distribuie:
Articolul anterior
CARANTINA ca pedeapsă a căcaților cu pix și servietă pentru că ai îndrăznit să te întorci sănătos din PARADIS
Articolul următor
ZILELE POSTPANDEMICE ALE ARADULUI „ROMÂNESC”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie