„Miss Arad” se va desfășura în luna august sub deviza „Frumusețea înseamnă încredere de sine”

215689492 360386399021713 1982976225603958160 n
Distribuie:

 

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

 

Concursul județean de frumusețe Miss Arad se va desfășura în luna august, din calendarul concursului făcând parte înscrierile online ale candidatelor, preselecția, ședințele foto, activitățile de pregătire specifice, cantonamentul și finala.

La fiecare ediție, concursul județean de frumusețe Miss Arad adoptă câte o tematică, în încercarea de a defini însușirea estetică și morală a „frumuseții”, ca termen generic.

În anul 2021, care marchează a XVI-a ediție, proiectul se dezvoltă în jurul valorilor care promovează autocunoașterea, dezvoltarea personală care au ca scop crearea unei imagini de sine sănătoase la adolescente.

Conceptul de „Frumusețe” va primi consistență, odată cu implicarea concurentelor în activități precum: educație pentru sănătate, creșterea stimei de sine și dezvoltarea charismei. Lozinca concursului fiind „Frumusețea înseamnă încredere de sine”, concurentele vor fi încurajate pe întreaga durată de desfășurare a proiectului să-și dezvolte o imagine de sine sănătoasă, prin intermediul experiențelor prin care vor trece dar și să devină membrii implicați în activitățile comunității din care fac parte, să fie atente la nevoile semenilor dezavantajați sau aflați în suferință. Din aceste activități vor face parte și înțelegerea modului în care rețelele de socializare pot schimba perceperea în mod negativ a realității dar și pericolele la care sunt expuse în acest context.

Finala concursului se va desfășura în aer liber, în data de 25 august la Lacul Castelului Kintzig- Domeniul Lupaș. Organizatorii proiectului sunt Asociația Angels Organization și Angels Events.

214044858 1804152263104896 8705941634374740568 n

 

(Foto din galerie sunt de la edițiile anterioare)

 

Categorie: Lifestyle
Etichete: Angels Events, Asociația Angels Organization, Miss Arad 2021
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] RETIM s-a supărat pe noi și ne ceartă că nu i-am cerut un punct de vedere oficial cu privire la gunoiul din buricul târgului [FOTO]
Articolul următor
Cadavrul în putrefacție al unei femei de 36 de ani a fost găsit în casa sa din Centrul Vechi, după un apel la 112

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie