[ACTUALIZARE] Bomba de la Frumușeni a fost DETONATĂ în siguranță de pirotehniștii I.S.U. [FOTO / VIDEO]

bf87a820 eddc 4933 8b8f 8d432e68641a
Distribuie:

 

„Misiunea pirotehnică s-a încheiat cu succes. Bomba a fost distrusă în condiții de siguranță. Mulțumim pentru sprijin Inspectoratului de Poliție Județean Arad, Inspectoratului Județean de Jandarmi și Centrului medical județean al MAI.” – au anunțat, la ora 11.15, comunicatorii ISU Arad.

….

[TITLUL INIȚIAL] (ORA 10. 00) [NEWS ALERT] Un INCONȘTIENT a găsit o BOMBĂ EXPLOZIV-BRIZANTĂ de 50 de kilograme, a luat-o pe bicicletă și a abandonat-o la Frumușeni!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Luni seara, în jurul orei 18.45, în urma unui apel la 112, echipajul pirotehnic al ISU ARAD s-a deplasat în zona localității Frumuseni pe drumul județean ce face legătura între Arad și Frumuseni. La fața locului au găsit o bombă de aviație, exploziv-brizanta de 50 kg. Muniția fiind abandonata de o persoana necunoscuta. În urma cercetării efectuate asupra muniției s-a decis: muniția va rămâne pana mâine în acel loc, un echipaj de poliție asigurând paza.

Echipele pirotehnice nu execută distrugeri pe timp de noapte. Pregătirile pentru distrugere durează un anumit timp și nu ar fi putut fi făcute pana la lăsarea întunericului. Muniția se va distruge astăzi. Se vor executa mai multe operațiuni specifice pentru a se putea muta bomba la o distanta de siguranță fata de localitate și căile de comunicații. În prezent bomba este la aproximativ 5 m de drum.

În momentul de față se fac pregătiri pentru transportul bombei la o distanta de aproximativ 2 km de localitate. Bomba este exploziv-brizanta. Puterea de aruncare a schijelor este de aproximativ 1 km.

Biroul de presă al ISU Arad

db634486 5559 4d73 a0ca 939210529789

CLICK pentru VIDEO

Categorie: Știri
Etichete: bomba de aviatie, exploziv-brizanta, frumuseni
Distribuie:
Articolul anterior
Florin Tripa: „Inconștiența liberalilor poate duce la extinderea pestei porcine în tot județul“
Articolul următor
Camera de Comerț Arad organizează examen iniţial pentru ADMINISTRATORI CONDOMINII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie