Camera de Comerț Arad organizează examen iniţial pentru ADMINISTRATORI CONDOMINII

poza ccia arad
Distribuie:

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad informează arădenii că deţine în sistemul cameral autorizaţia necesară derulării cursului de ADMINISTRATOR DE CONDOMINII.

Astfel, în data de 12 septembrie a.c., ora 17:00, la sediul instituției se va organiza examenul inițial – este un examen de cunoștințe de bază şi se adresează persoanelor atestate ca şi administrator sau tuturor celor ce pot dovedi experienţa în domeniu. În urma absolvirii acestui examen – persoanele declarate admise vor beneficia de reducerea numărului de ore la jumătate.

Persoanele interesate sunt așteptate să se înscrie până la data de 2 septembrie 2019, în vederea obţinerii bibliografiei de examen.

„Meseria de administrator condominiu implică o doză mare de responsabilitate, este important ca cei care activează în domeniu să fie la curent cu reglementările în vigoare şi să aibă o bună pregătire teoretică și practică”, declară preşedintele CCIA Arad, domnul arh. Gheorghe Seculici.

Documente necesare înscrierii:

copie buletin/carte de identitate;

– copie certificat de naştere;

– copie certificat de căsătorie, dacă este cazul;

– copie diploma studii medii sau studii superioare.

“Pentru a putea presta această activitate este nevoie de un certificat de calificare profesională, eliberat de un centru de formare profesională  și de un atestat eliberat de primar, plus cazierul judiciar care să dovedească faptul că nu ați suferit nicio condamnare pentru o infracțiune economico-financiară”, informează managerul Centrului de Formare Profesională din cadrul CCIA Arad, prof. Carmen Crişan.

La absolvirea cursului se eliberează certificatul de calificare profesională, solicitat de autoritățile publice locale pentru dobândirea calității de administrator de condominii.

Informații suplimentare: CCIA Arad – prof. Carmen Crişan, telefon 0730 188 299, email [email protected].

Categorie: Știri
Etichete: carmen crisan, CCIA, CCIA Arad, Gheorghe Seculici
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] Bomba de la Frumușeni a fost DETONATĂ în siguranță de pirotehniștii I.S.U. [FOTO / VIDEO]
Articolul următor
Poliția emite ORDINE DE PROTECȚIE „pe bandă”. În Micălaca e „pe trend” s-o strângi de gât pe „fosta” în fața blocului. La Grăniceri, s-o muști și s-o tragi de păr…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie