[ACTUALIZARE] Ele sunt concurentele care se vor duela în frumusețe pe 29 iulie, în finala Miss Arad

MISS
Distribuie:

 

[ACTUALIZARE]

Cele 31 de tinere înscrise în concurs au avut de trecut trei probe: catwalk (defilarea în fața publicului și a juriului), fotogenie (o ședință foto) și proba interviului (să răspundă la o întrebare inspirată din fișa de înscriere, completată de ele în prealabil).
Concurentele care au reușit să meargă mai departe în Finala Miss Arad 2016 ce va avea loc în data de 29 iulie sunt:
Orban Nicolette Jasmine, Bucataru Oana- Adelina, Don Ioana, Macovei Madalina, Talaba Roberta, Musca Diana, Danut Daniela Paula, Lazea Andreea Elena, Varga Rebeca, Ladar Iosefina, Bargan Ionela Roxana, Bolohan Raluca Andreea, Dragu Oana, Faur Vanessa și Dragoman Ana- Maria.
Pe banca rezervelor le avem, deocamdata, pe: Sanduleanu Vanessa, Ordace Ana-Angela.

………………………………………………………………………….

 

 

[TITLUL INIȚIAL] (16 iunie, 2016) Ai între 14 și 24 de ani, arăți „standard” și vrei să fii frumoasă cu diplomă? Hai vineri la „Hotel Central”, la Preselecție

Preselecția concursului județean de frumusețe Miss Arad 2016 va avea loc vineri, 17 iunie, la Hotel Central Best Western din municipiul Arad.

Regulament, termeni și condiții

Domnișoarele care doresc să participe la preselecție trebuie să aibă domiciliul în județul Arad, vârsta cuprinsă intre 14 și 24 de ani, o înălțime minimă de 1,65 m și să nu fie căsătorite.

Înscrierile concurentelor care doresc să participe la eveniment se vor realiza începând cu orele 17:00, iar evenimentul propriu-zis, în care acestea vor trebui să impresioneze juriul, va începe la orele 19:00.

La fel ca în fiecare an, în cadrul Preselecției, concurentele vor avea două  probe: defilarea în fața juriului și interviul în care fiecăreia i se va adresa o întrebare personalizată (în baza informațiilor din fișa de înscriere). De asemenea, va avea loc și o ședință foto pentru proba de fotogenie.

TOATE fetele care se vor înscrie la Preselecție vor beneficia de surprize din partea sponsorilor!

Intrarea la eveniment este liberă, fetele având posibilitatea de a fi insoțite de susținători.

Fericitele finaliste care vor trece de această etapă și se vor califica în marea finală, vor participa la o serie de evenimente, printre care se numără și „Cantonamentul Frumuseții”, „ședința foto oficială”, dar și programe și servicii menite să le marească capitalul de frumusețe la maxim prin accesul la cele mai apreciate utilități din domeniul frumușetii. În acest scop, până la marea finala, fetele vor întalni și vor colabora cu adevarați profesioniști în materie de frumusețe din Arad.

Fetele care susțin în acest an examenul de Bacalaureat, dacă trec de Preselecție, vor fi scutite de activitățile specifice de pregătire până după terminarea ultimei probe.

Finala concursului Miss Arad va avea loc în data de 29 iulie, la Teatrul de Stat Ioan Slavici din Arad.

Organizatorul principal al actiunilor concursului judetean de frumusete  Miss Arad este Asociatia Angels Organization, în parteneriat cu Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean Arad care asigură sprijinul logistic și financiar.

Pagina oficială unde se pot urmări regulamentele, calendarul și evoluția concursurilor de frumusețe este  http://missarad.blogspot.ro/.

 

Comunicat de presă  Angels Organization 

Foto reprezentativ – via Facebook

Categorie: Lifestyle
Etichete: adela raut, Angels Organization, miss arad 2016
Distribuie:
Articolul anterior
Ce trebuie să știi dacă ai o dronă? În primul rând, că este aproape ilegal să o folosești!…
Articolul următor
[PROZĂ SCURTĂ] Şi morţii se împuşcă, nu-i aşa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

carmina burana fila 1

Se deschide stagiunea nouă la Filarmonica Arad

La Filarmonica Arad, stagiunea începe cu „Carmina Burana”. Cu o uriașă infuzie de energie și vigoare, cu o partitură predominant cinematografică, palpitantă, incredibil de frumoasă și atrăgătoare! Mult așteptatul eveniment al…
Urmăriți-ne pe