[ACTUALIZARE] „Filmul CRIMEI” din „Vlaicu”, care a îngrozit toată țara. Singura „parte bună” a sinistrului eveniment e că băiețelul de 10 ani, rămas orfan, va pleca în Suedia

1950cf72 dea6 40e8 bb44 463cd2268d8c
Distribuie:

 

[TITLUL INIȚIAL] – ORA 9.00 – CRIMĂ cu SINUCIDERE din GELOZIE în blocul A7 din „Fortuna”: un bărbat și-a înjunghiat soția cu care se afla în divorț, aplicându-i zeci de lovituri de cuțit, apoi s-a aruncat de la etajul 9

O crimă înfiorătoare, se pare că pe fondul unei gelozii, s-a petrecut azi-noapte, în cartierul Aurel Vlaicu: un bărbat de 40 de ani și-a înjunghiat soția cu 2 ani mai tânără cu mai multe lovituri de cuțit, aplicate în torace, abdomen și gât, apoi s-a aruncat de la etajul 9 al Blocului A7 – respectiv de pe fereastra camerei în care s-a petrecut tragedia.

Oribila faptă va lăsa urme adânci și nevindecabile în sufletul și mintea copilului lor de 10 ani, în prezența căruia s-a produs – băiețelul fiind cel care a sunat la 112 pentru a anunța sinistra întâmplare. Conform informațiilor pe care polițiștii prezenți la fața locului le-au putut furniza presei din primele cercetări, înainte de a se arunca în gol și după ce și-a ucis „iubirea vieții”, bărbatul s-a înjunghiat în abdomen. Cei doi soți se aflau erau în proces de divorț încă de anul trecut, iar bărbatul bănuia că femeia avea un iubit cu care „îl înșela”.

Atât criminalul cât și victima au decedat, iar corpurile lor au fost duse la Medicina Legală, unde vor fi autopsiate.

„Se efectuează cercetări pentru omor calificat prin cruzimi, întrucât victima are peste 25 de lovituri pe tot corpul. De asemenea, în paralel, se efectuează cercetări pentru a se stabili și condițiile sinuciderii celeilalte victime. S-au efectuat cercetări la fața locului și o cercetare complementară la locul unde a fost găsită cea de-a doua victimă. Am dispus începerea urmăririi penale in rem. Pentru copilul minor am sesizat Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, pentru consiliere”, a declarat procurorul de caz Pavel Palcu.

florin hajas

[ACTUALIZARE] – FILMUL CRIMEI

Florin Hajas (foto), un jandarm care și-a ratat cariera pentru că nu a fost în stare să-și continue studiile muncea „la negru” ca zugrav, taximetrist… ce apuca. Bea mult și era orbit de gelozie, mai ales după pronunțarea, în luna octombrie  anului trecut, a sentinței de divorț prin care femeii… i se respinsese acțiunea din cauza neprezentării în instanță (!). De asemenea, soția sa renunțase și la ordinul de protecție pe care îl ceruse imediat după intentarea procesului de divorț („de frică” – povestesc vecinii).

Criminalul sinucigaș venea pe nepusă masă în fostul domiciliu (pretinzând că „la insistențele copilului”) de la Blocul A7 și la locul de muncă al femeii și făcea scandal aproape întotdeauna. Și-a amenințat, în repetate rânduri, fosta soție, într-un limbaj cât de poate de explicit, că o omoară – iar azi noapte, sub ochii îngroziți ai copillului de 10 ani (elev în clasa a IV-a la Școala „Nicolae Bălcescu”), a pus mâna pe cuțit și a înjunghiat-o pe Ramona Izabela cu peste 30 de lovituri în torace și abdomen.

Duminică seară, Florin Hajas a mers în apartamentul Ramonei Nagy pentru a-și vedea copilul. S-au certat, iar într-un moment de gelozie el a pus mâna pe cuţit şi a ucis-o. Copilul a încercat să intervină, dar a fost împins de „tatăl său”. După ce a lăsat-o fără suflare, criminalul s-a înjunghiat în torace și abdomen și s-a aruncat pe geam, de la etajul nouă.

„Am auzit că sunt ceva probleme, am auzit zgomot și am ieşit la uşă. Îl auzeam pe copil cum ţipa şi ne era teamă pentru el. Ca norocul, copilul nu a păţit nimic. Noi fiind perete în perete am auzit gălăgie, dar nu ne-am gândit că s-ar putea să fie aşa mare nenorocire… Am ieşit afară, am ascultat pe urmă la uşă şi când am auzit copilul ţipând atunci nu am mai putut. Am bătut cu pumnii cât am putut de tot blocul s-a sculat şi a ieşit afară. În final copilul a găsit cheile şi a deschis uşa. Era şocat”, a povestit vecina de apartament a victimelor.

Ambii erau din Pecica – și vor fi înmormântați în cimitirul romano-catolic din orășelul natal, cel mai probabil în zile, la ore și locuri diferite.

Conform informațiilor noastre, băiețelul va rămâne în grija unei mătuși care-l va duce în Suedia, unde se va muta definitiv, dar până atunci i se va asigura consiliere din partea „Protecției Copilului”.

„Din punctul nostru de vedere copilul are nevoie de consiliere psihologică şi terapie pe termen lung. Desigur din partea noastră colegii încearcă să ia legătura cu copilul şi să meargă să lucreze cu el. Mătuşa maternă este cea care l-a luat pe copil şi sperăm să avem o colaborare bună împreună cu dânsa să putem să-l ajutăm. Este o traumă pentru copil, o traumă care probabil îl va urmări toată viaţa, dar cred că trebuie să încercăm să facem tot posibilul să-l ajutăm să depăşească măcar parţial acest moment”, a declarat Erika Stark, director general DGASPC Arad.

 

Categorie: Știri
Etichete: bloc a 7, crimă, stir arad, Vlaicu
Distribuie:
Articolul anterior
Florin Tripa: „Prelungirea magistralei de gaz în județ este o oportunitate unică pe care trebuie să o conștientizeze fiecare primar”
Articolul următor
COFICAB EASTERN EUROPE sfidează criza economică ce se prefigurează și continuă investițiile în Arad

2 comentarii. Leave new

  • Nu am cuvinte i-am cunoscut pe ambii dar mai ales pe Florin ,păcat erau o familie frumoasă. Condimente familiilor

    Răspunde
  • Pentru ca santem o tara de cacat ne omoram ne jefuim .nu ne pasa CE lasam in urma .Astai Romania .parlamentarischen voteaza legi si oameni Suhubosule E omoara Und Esti Bubosule firai a dracu cu neamu tau .Neaju nsurile si gelozia sau adunat Locuri de munca Cañci

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie