COFICAB EASTERN EUROPE sfidează criza economică ce se prefigurează și continuă investițiile în Arad

coficab arad
Distribuie:

 

Criza economică ce se prefigurează a determinat multe companii cu mii de angajați să ia decizia de a pleca din județul nostru. Primii care au făcut publică această decizie au fost cei de la Leoni și alte două firme mari din Zona Liberă Curtici Arad, KSS și Hanes Global Supply Chain România (fosta Rosko Textil) conform informațiilor apărute în presa locală.

Cu toate acestea, COFICAB care funcționează în Arad din anul 2005 –  Incinta Zona Industriala de Vest III, Nr: 2, pune la dispoziție informații optimiste. Acestea se referă strict la  investiții majore efectuate în anul  2018, în echipamente de producție  pentru creștere capacitate și echilibrare capacitate producție între procese (3 linii noi de extrudare; 1 mașină de trefilat multifir și 20 de mașini de torsadat)  în valoare totală de 5.700.000 Euro.

În 2019, COFICAB și-a propus investiții însumând 1.520.000 Euro din care 320.000 Euro pentru îmbunătățirea linei existente de cabluri speciale (baterii) și 1.200.000 Euro pentru o nouă linie de cabluri speciale.

Fără a ignora semnalele de instabilitate din economia noastră națională, legislația confuză, lipsa forței de muncă atât calificată cât și necalificată, costurile mari de producție etc, COFICAB a decis să rămână și să investească în Arad lansând  inclusiv noi oferte de muncă.

Prin intermediul site-urilor dedicate anunțurilor și ofertelor de angajare, compania COFICAB recrutează personal atât pentru aria administrativă cât și pentru cea directă și anume: operatori producție, operatori logistică, tehnicieni, mecanici și electricieni. Cei interesați pot aplica fie online pe site-urile de recrutare, fie direct pe adresa de email [email protected]. Numărul de telefon disponibil pentru detalii și informații suplimentare: 0257 / 202609.

 

macheta ian2019 quality service

*******

COFICAB este cel mai important partener global în proiectarea, fabricarea și vânzarea de cabluri și fire de automobile. COFICAB, membru al grupului Elloumi, a fost înființată în 1992 de către domnul Hichem Elloumi.

COFICAB a cunoscut o expansiune incredibilă la nivel național și internațional și o viteză de creștere organică de la începuturile sale ca o mică companie tunisiană.

 

Categorie: Știri
Etichete: afaceri, cablaje, coficab, economie, industrie, mecanici și electricieni, operatori logistică, operatori producție, recrutare, stiri arad, tehnicieni
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE] „Filmul CRIMEI” din „Vlaicu”, care a îngrozit toată țara. Singura „parte bună” a sinistrului eveniment e că băiețelul de 10 ani, rămas orfan, va pleca în Suedia
Articolul următor
CSM Arad a încheiat sezonul în „careul de ași” al SUPERLIGII feminine pe echipe la TENIS DE MASĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 04 15 at 10.36.39 1

Weekend cu acțiuni ale polițiștilor, în județul Arad

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii arădeni au desfășurat mai multe acțiuni preventive, pentru impunerea respectării legislației rutiere și descurajarea fenomenului infracțional. Au fost sancționate contravențional 115 persoane, 5 permise de…
contrabanda tigari

[ACTUALIZARE 4] Soluție DEFINITIVĂ pronunțată de Curtea de Apel Timișoara în cazul „celor 21 de contrabandiști de țigări” cu care DIICOT Arad „aburește justiția” de 4 ani încoace. ACHITĂRI, pedepse cu suspendare și bani dați înapoi inculpaților!

Sentințele, destul de „blânde”, chiar dacă nu sunt definitive, răspund la probabil cea mai importantă întrebare pentru „omul de rând”: MERITĂ SĂ TE BAGI ÎNTR-O COMBINAȚIE CU ȚIGĂRI? Citite în…