[ACTUALIZARE] Filmul „Evadații de la Buziaș” alunecă în parodie polițistă. N-au reușit să-l prindă pe hoțul evadat acum două zile!

detinuti
Distribuie:
[ACTUALIZARE]

Iulko Zoltan, în vârstă de 36 de ani, a fost prins în zona localității Vermeș, la 20 de kilometri de Buziaș. Cel de-al doilea deţinut, Gavril Bogdan, de 25 de ani, condamnat pentru furt, a reuşit să fugă în pădure, dar în zonă sunt prezenţi oamenii legii.  Polițiștii, jandarmii și angajații Administrației Naționale a Penitenciarelor sunt în continuare în căutarea lui. De asemenea au fost instituite filtre pe mai multe drumuri din Timiș aproximativ 20 de km de Buzias, locul din care evadase.

Politiștii spun că sunt foarte aproape să-l prindă și pe cel de-al doilea fugar. Evadatul încă liber, Bogdan Gavrilă, este îmbrăcat cu blugi deschiși la culoare, o cămașă albastru închis, cu mâneca lungă, și în picioare poartă mocasini.

La scotociri participă și politiștii din Bocșa, cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, o echipă a Serviciului pentru Acțiuni Speciale, un câine de urmă, o echipă a Jandarmeriei dar și pădurari ai Ocolului Silvic Bocșa.

Din informațiile pe care le-am cules neoficial, se pare că hoțul Bogdan Gavrilă a fost prins împreună cu criminalul Iulko – dar a scăpat pentru a doua oară din mâinile oamenilor legii, fungind în timp ce aceștia îi încătușau tovarășul.

…………………………………………………………………………….

[BREAKING NEWS]  Criminalul din Peregu Mic a fost prins. Vezi pentru ce a fost condamnat

Criminalul Zoltan Iulko, evadat, ieri seara, de la un punct de lucru de la Buziaș al Penitenciarului Timișoara, a fost capturat. Bărbatul de 36 de ani din Arad ispășea o pedeapsă cu închisoarea de 7 ani. El era spre finalul perioadei de detenție, astfel încât era încarcerat în regim deschis și lucra, miercuri, fără pază – a informat evz.ro în urmă cu câteva minute.

„În jurul orei 09.45, a fost identificat și capturat deținutul Iulko Zoltan. Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru, aflat în interiorul secției de deţinere, este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani. De asemenea, administraţia locului de deţinere va dispune măsurile disciplinare prevăzute de legislaţia în vigoare pentru astfel de situaţii, precum și analizarea acestuia în cadrul comisiei de individualizare în vederea schimbării regimului de executare într-unul mai sever”, transmite Magdalena Radu, ofițerul de presă al Penitenciarulu timișorean.

Conform Mediafax, Iulko Zoltan a fost condamnat la şapte ani de închisoare după ce, la Lugoj, împreună cu un complice, a bătut un bărbat până l-a omorât. Crima s-a întâmplat la finele anului 2012. Acesta a fost ajutat de coinculpatul Ioan Poroșniuc. Cei doi și-au ucis în bătaie victima, invidioși că bărbatul găsise o bucată mare de cupru pe care putea lua bani frumoși dacă o ducea la un centru de colectare a metalelor neferoase.

…………………………………………………………………………….

[NEWS ALERT] (27 iulie): Doi deținuți au evadat din Penitenciarul Timișoara. Unul dintre ei este condamnat pentru omor și este din Arad

Politiștii sunt în alertă și au fost organizate filtre pe mai multe drumuri din Timiș, după ce 2 bărbați au evadat de la un punct de lucru al Secției exterioare a Penitenciarului Timișoara, din localitatea Buziaș – informează cotidianul Opinia Timișoarei.

Alerta a fost dată după ora 18.00, după ce detinuții nu au răspuns la apel, cei doi fiind în regim semideschis. Deși mai mulți gardieni au pornit în urmărirea lor, acestora li s-a pierdut urma. Se presupune că aceștia s-au îndreptat spre stația CFR Capăt, direcția Lugoj.

În ajutorul gardienilor și politiștilor au venit și echipaje de  jandarmi. Atât pădurea, cât și drumurile laterale dintre Buziaș și Lugoj sunt scotocite de oamenii legii.

Unul dintre cei doi fugari ispășea o pedeapsă pentru furt, iar celălalt era la ultimele săptămâni dintr-o pedeapsă pentru omor.

Cei doi sunt (conform ordinii din fotografie) Bogdan Gavril, de 25 de ani, din Sibiu, și Iulko Zoltan de 37 de ani, din Arad.

GAVRIL BOGDAN – înălțime: 1,71 m
– ochi căprui
– păr șaten închis
– constituție: atletică
– purta pantalon trening gri cu verde.
(în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la 1,8 ani de inchisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt, cu domiciliul în localitatea Seica Mare, jud Sibiu)

IULKO ZOLTAN   – înălțime: 1,72 m
– ochi albaștri
– păr șaten
– constituție: atletică
– tatuaje pe brațe
– purta pantalon crem și tricou roșu.
(în vârstă de 37 de ani, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor, cu domiciliul in comuna Peregu Mare, sat Peregu Mic, judetul Arad, clasificat in regim deschis).

Dacă îi vedeți, sunați la 112!

 

 

Categorie: Știri
Etichete: 112, alertă, evadare, evadați, Gavril Bogdan, Iulko Zoltan, penitenciar Timișoara
Distribuie:
Articolul anterior
Un cap în gura libertăţii de exprimare
Articolul următor
29 iulie – Ziua Imnului Național al României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

uns uvvg3

UNIVERSITATEA NOVI SAD, la UVVG ARAD

În perioada 18-19 iulie 2023, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a avut onoarea de a primi o delegație a Universității din Novi Sad, Serbia, în cadrul programului Erasmus+.