[ACTUALIZARE] Pastorul septuagenar a fost recunoscut de copilele hărțuite, dar este cercetat în stare de libertate pentru „tentativă de lipsire de libertate”

gen4.
Distribuie:

 

[ACTUALIZARE]

Polițiștii care instrumentează „cazul Angheluță” sunt la faza vizionării înregistrărilor surprinse de camerele video stradale amplasate în jurul Școlii Generale 4 și confruntarea lor imaginilor cu declarațiile suspectului, victimelor și martorilor. Constantin Angheluță – după cum era ușor de bănuit – nu recunoaște nimic din cele povestite de fetele de 9 ani. Acestea l-au recunoscut, însă,  pe  individul care le-a acostat înainte și după cursuri, recunoscând și mașina.

Actualmente, starea juridică a pastorului neoporotestant Constantin Angheluță este „cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de lipsire de libertate.”

………………………………………………………………………..

[TITLUL PRINCIPAL] (12 octombrie, 2016): [BREAKING NEWS] A fost prins hărțuitorul de fetițe de la „Generală 4”: Constantin Angheluță, pastor neoprotestant în vârstă de 70 de ani

Două plângeri de o gravitate extremă – dat fiind impactul lor social puternic – au fost depuse și soluționate astăzi de polițiștii arădeni.  Ele au fost depuse de către două mame care au reclamat faptul că fiicele lor au fost ademenite să intre într-o mașină (un Ford Focus albastru) înainte și după începerea cursurilor la școala la care învățau: Colegiul Național „Vasile Goldiș” – fosta și cunoascuta Școală Generală nr. 4. Prima tentativă de răpire (în caz că putem vorbi despre așa ceva – deocamdată se fac cercetări) a avut loc ieri dimineața, la ora 7.45, iar a doua la ora 16.36.

De asemenea, un tată a reclamat același lucru pe pagina sa de facebook – polițiștii spunând, însă, că postarea sa nu s-a concretizat într-o declarație.

Una și aceeași persoană este suspectată de hărțuire și, actualmente, se află în custodia IPJ Arad: este vorba despre un bătrân de 70 de ani, de profesie pastor neoprotestant.

Numele său va fi public după încheierea cercetărilor preliminare.

Vom reveni.

Actualizare:

Pastorul Constantin Angheluță este septuagenarul reținut de polițiști în cazul hărțuirii fetițelor. Polițiștii îl vor ține sub supraveghere strictă, chiar cacă magistratul judecător nu va dispune arestarea sa.

 

Categorie: Știri
Etichete: Generala 4 Arad, hărtuire, IPJ Arad, pastor, răpire
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 2] Rudele și prietenii lui Abel: „Se va săpa în continuare sub casa criminalului”
Articolul următor
[ACTUALIZARE 6] Nobelul pentru Literatură… rocks! BOB DYLAN – pentru „crearea unor noi expresii poetice în marea tradiție a muzicii americane”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie