[ACTUALIZARE 2] SCU – replică ÎNSOȚITĂ DE DOCUMENTE la aberațiile lui Meszar

echipamente juniori uta scaled
Distribuie:
[COMUNICAT SUPORTER CLUB UTA (REPLICĂ)]

Comunicatul transmis de către Alexandru Meszar pe site-ul clubului UTA ne arată, din nou, cu cine avem de a face și care este gândirea indivizilor care au acaparat clubul. Astfel, ne vedem nevoiți din nou să venim cu o replică la afirmațiile – nici măcar asumate de către cineva – menite să discrediteze Suporter Club UTA, dar și să inducă în eroare suporterii.

În primul rând, Suporter Club UTA nu desfășoară niciun fel de activitate ilegală și nu vinde produse contrafăcute, din moment ce suntem entitatea care deține mărcile combinate „UTA” și „Fotbal Club UTA”, împreună cu sigla. Cum poate cineva să ne acuze de contrafacere, când însuși clubul poartă denumirea și sigla mărcii deținute de Suporter Club UTA?

În același timp, Suporter Club UTA a donat și va dona în continuare echipamente copiilor și juniorilor Academiei UTA, nu entității controlate de către Alexandru Meszar.

Drept urmare, Suporter Club UTA nu poate obliga pe nimeni să joace meciuri oficiale cu acele echipamente, acest aspect ținând exclusiv de conducerea clubului. Cu toate acestea, cu toții am putut observa cum, de-a lungul timpului, nu a existat nicio problemă când juniorii Academiei UTA au folosit, inclusiv la meciuri, alte echipamente decât cele Saller. Așadar, pare că este în regulă dacă cei mici folosesc echipamente Givova sau alte branduri, câtă vreme ele sunt achiziționate din bani publici sau direct de către părinți de la firme de casă, deținute de către angajați ai cluburilor UTA și/sau Atletico, controlate de către Alexandru Meszar.

seap profiteam sport 2018

seap profiteam sport 2020

Dar pare să nu fie în regulă ideea ca cei mici măcar să se antreneze în echipamentele donate de către Suporter Club UTA. Deci, problema nu pare a fi strict legată de firma producătoare de echipament, ci de firmele de la care sunt cumpărate aceste echipamente, de banii pe care nu i-ar mai face acești indivizi de pe urma copiilor. În ultimii ani, AFC UTA a făcut achiziții de peste un million de lei de la firma SPORT TRADE SRL, deținută de Arpad Mihai (Miși) Vida, angajat al clubului. De asemenea, achiziții importante au fost făcute de către AFC UTA și de la PROFITEAM SPORT SRL, deținută de Bogdan Oneț, președintele clubului Atletico – deținut de Meszar, și de Dinu Donca, antrenor al grupei de junior 2014 din cadrul clubului UTA. Deci, aici este durerea, nu-i așa, domnilor, nu la „firma de echipament”?!

Reamintim faptul că, deși conducerea clubului se bate cu pumnul în piept că are contract cu „sponsorul tehnic Saller”, multe dintre grupele de juniori au primit echipamente de la club în urmă cu doi ani.

Pentru cei mai mulți dintre copii, acele echipamente nu mai sunt bune de mult timp, iar părinții au fost nevoiți să cumpere altele, din banii proprii. Interzicerea purtării echipamentelor donate de către Suporter Club UTA, măcar la ședințele de antrenament sau competițiile neoficiale, este cu atât mai absurdă.

În ceea ce privește acuzația potrivit căreia Suporter Club UTA sau persoane din conducerea asociației ar fi adus pe cineva la protestul „UTA liberă!” cu microbuze, lăsând impresia că suporterii au fost aduși cu forța la acel miting, este cât se poate de stupidă și nici măcar nu merită justificări. Probabil Alexandru Meszar și politicienii din spatele său cred că suporterii utiști sunt atât de naivi și că sunt cărați la miting exact așa cum sunt cărați membri de partid.

Pentru noi doar UTA contează!

UTA Liberă!

Suporter Club UTA

………………………………………………………………….

[ACTUALIZARE] (27 mai, 2023 – ora 12.00) Reacție urâtă a oficlialor UTA-ei, după donațiile făcute de SCU copiilor de la Academie!

scu1

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Nu a rămas netaxată de către Mafia Falcă-Meszar  nici măcar intenția SCU de a dona profitul obținut de pe urma vânzării produselor textile cu sigla oficială UTA către copii și juniorii Academiei, echipament de la „Errea” – o firmă respectată și care ani la rândul a fost parteneră a clubului UTA -, darămite concretizarea ei!

Ieri, Suporter Club UTA a anunțat că
Primele echipamente achiziționate de Suporter Club UTA pentru copiii și juniorii Academiei UTA au ajuns astăzi la micuții fotbaliști ai Aradului.
Este vorba despre tricouri, șorturi și jambiere marca „Errea”, care au ajuns în această după-amiază la copiii care fac parte din Grupa 2015.
Pachetele pregătite de către Suporter Club UTA au fost înmânate micuților de către Jacqueline Natalie de Vegvar, nepoata Baronului Francisc Neuman, părintele celui mai important simbol al Aradului.
Suporter Club UTA va continua proiectele demarate și, totodată, în perioada imediat următoare, vom dona echipamente și altor grupe din cadrul Academiei UTA.”
scu

Asta i-a înfuriat pe cei care conduc clubul și adminstrează site-ul oficial încît azi-dimineață s-au grăbit să posteze următorul

[COMUNICAT – ÎN ATENȚIA SCU]

„Clubul UTA (re)informează SCU, faptul că prin contractul încheiat cu sponsorul tehnic Saller, clubul are obligația să folosească, exclusiv această marcă, la absolut toate echipele, indiferent de competiție, categorie sau vârstă.
Academia UTA, nu are nevoie și nu poate folosi alte echipamente sportive, la nici o categorie de vârstă(!), indiferent de faptul că sunt oferite cadou sau sunt produse rezultate dintr-o activitate ilegală, realizată prin vânzarea de produse contrafăcute.

Academia UTA, nu poate fi introdusă sub nici o formă în nici o ecuație de acest gen, indiferent de nivelul de frustrare sau dorința de manipulare care caracterizează cele câteva persoane care se află la conducerea SCU, aceleași persoane care în data de 25 iulie 2022, au organizat transportul copiilor și a unora dintre părinții acestora, cu microbusele, la miting organizat împotriva propriului club.

Facem un ultim apel, să nu mai depășiți limita bunului simț, manipularea sub orice formă și în orice context a copiilor și tinerilor din academie este un demers inacceptabil.”

Vom comenta cu următorul prilej acest „război al mărcilor”… dorindu-i deocamdată succes echipei noastre în meciul foarte important de mâine!

……………………………………………………………….

[TILTLUL INIȚIAL] (24 MAI, 2023) Suporter Club UTA îi somează politicos pe directorii de paie Voinea, Păcurar și Boroș să nu le interzică juniorilor Academiei UTA să poarte echipamentele „Errea”

[COMUNICAT DE PRESĂ]

NE ȚINEM DE CUVÂNT!

echipament uta

(În atenția președintelui Florian Voinea și a directorilor Academiei UTA Cristian Păcurar și Ștefan Boroș)

Am demarat proiectul „UTA Official Store” cu două obiective în minte:
  1. Să oprim sifonarea banilor din fostul FanShop, care erau direcționați către alte conturi, decât cele ale clubului UTA;
  2. Să sprijinim grupele de copii și juniori din cadrul Academiei UTA.

Deși mai avem foarte puțin timp până la deschiderea magazinului oficial dedicat tuturor suporterilor utiști, ne-ați putut găsi deja la igluul „UTA Official Store”. Am promis transparență și asta oferim! Odată cu primele vânzări, am decis să achiziționăm și primele echipamente pentru juniori.
Totodată, am decis ca partenerii noștri în această poveste frumoasă să fie cei de la „Errea”, care ani la rândul au fost partenerii clubului UTA. De acest brand ne leagă, pe aproape fiecare dintre noi, multe amintiri frumoase. De asemenea, brandul „Errea” se regăsește în cele mai importante campionate de fotbal din Europa și, totodată, „îmbracă” echipe naționale de fotbal, rugby, volei etc.

În același timp, am decis să transmitem o adresă oficială către cei care conduc în acest moment AFC UTA și Academia UTA, prin care le solicităm să nu interzică juniorilor să poarte aceste echipamente.

Considerăm că ar fi injust, imoral și chiar ilegal un eventual refuz, mai ales ținând cont că activitatea clubului, dar și a Academiei UTA se bazează inclusiv pe bani publici și pe banii părinților micilor fotbaliști. Nu poate exista o altă justificare pentru un eventual refuz al folosirii echipamentelor „Errea”, decât interesele personale și/sau de grup ale lui Alexandru Meszar și/sau acoliților săi.

 

Pentru noi doar UTA contează!

………………………………………………………………..
Articol asociat:
Așa cum zdreanța lui Falcă este Meszar – PĂCURAR este tomberonul mizeriilor lor: antrenorul-marionetă care FURĂ DE LA COPIII de la UTA / Atletico tot ce-i de furat și despre care nu vei auzi niciun cuvânt de bine de la niciun arădean! [1]
Categorie: Știri, Comunicate de presă
Etichete: Cristian Păcurar, Errea, florian voinea, SCU, Ștefan Boroș., suporter club UTA, „UTA Official Store”
Distribuie:
Articolul anterior
[ACTUALIZARE 2] A fost finalizat rechizitoriul și s-a dispus trimiterea în judecată a femeii care a dat ȚEPE cu „fonduri europene nerambursabile” 
Articolul următor
Cionca și-a lansat programul „Turism în Podgoria Miniș-Măderat” la balta-balastieră din Ghioroc, într-un decor de stație de betoane și lebede de plastic poreclit „Litoralul Vestului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie

whatsapp image 2024 06 20 at 14.05.29 large

Incendiu la o casă din Tauț

În această dimineață, în jurul orei 10:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Tauț. Pentru misiune,…