Informare oficială a IGSU cu privire la mesajul care circulă prin intermediul aplicației WhatsApp referitor la măsurile de autoprotecție pentru populație în cazul contaminării radioactive: „Mesajul NU APARȚINE IGSU. Este FAKE NEWS!”

igsu fakenews 1
Distribuie:
ATENȚIE! Mesajul de mai jos NU APARȚINE IGSU!

Având în vedere sesizările primite din partea cetățenilor cu privire la un mesaj care circulă prin intermediul aplicației WhatsApp referitor la măsurile de autoprotecție pentru populație în cazul contaminării radioactive a mai multor regiuni din țară, facem precizarea că IGSU se delimitează clar de aceste informații care se înscriu în spectrul datelor de tip !

igsu fakenews

Mai mult, adresa de contact a instituției noastre nu este cea menționată în textul mesajului!

INFORMAȚI-VĂ DOAR DIN SURSE OFICIALE!

În acest sens, pentru combaterea dezinformării, facem un apel către cetățeni să se informeze și să verifice datele și informațiile primite prin diferite canale de comunicare!

 

Categorie: Știri
Etichete: IGSU
Distribuie:
Articolul anterior
Cionca și-a lansat programul „Turism în Podgoria Miniș-Măderat” la balta-balastieră din Ghioroc, într-un decor de stație de betoane și lebede de plastic poreclit „Litoralul Vestului”
Articolul următor
Sindicatul EUROPOL: „Bode este vinovat de dezastrul admiterii în școlile de poliție! În curând locurile vor fi ocupate probabil de imigranții din Pakistan sau Sri Lanka”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie