[ACTUALIZARE] Târgul caritabil „Carla, eroul nostru!”

carla - eorul nostru!
Distribuie:

Este în derulare Evenimentul Carla, eroul nostru! – târg caritabil care vine în sprijinul Carlei, o adolescentă de 13 ani cu multiple probleme de sănătate – până deseară, în Piața „Avram Iancu”.


„Dacă aveți poftă de mâncare la ceaun suntem în piața Avram Iancu. Banii încasați se vor dona către Asociatia Carla, eroul nostru.
Contribuim fiecare câte puțin pentru o fetiță luptătoare cu tot viitorul în față” – vă invită și activistul civic Flavius Dumitraș, președintele Asociației „Gai, cartierul nostru”

[TITLUL INIȚIAL] (5 mai, 2023) Eveniment caritabil dedicat Carlei – adolescenta-erou care se luptă cu Sindromul Dicer 1

carla

Un nou eveniment caritabil sub bandana consacrată a lui Marcello Ionescu, de la Asociația Gătim împreună pentru o lume mai bună.

Marcello Ionescu, cel care a obișnuit arădenii cu acțiunile caritabile în jurul delicioaselor ceaune, a reușit să adune un număr semnificativ de asociații și voluntari pentru a susține familia Ardelean.

Carla este o adolescentă de 13 ani, veselă și optimistă, care suferă de o mutație genetică foarte rară: Dicer 1, care îi generează fetei multiple tumori. Până la 13 ani a făcut cunoștință cu zeci de medici și cuvinte complicate. A pierdut un rinichi, însă nu a pierdut pofta de viață și nădejdea că boala se va stabiliza.

Pentru că în cazul Carlei este nevoie de minim 4 drumuri anuale în Italia, familia Ardelean vă invită să îi fiți alături cu o donație, cu o încurajare și cu un gând bun.


Marcello Ionescu: „Mulțumită voluntarilor care susțin Asociația Gătim împreună pentru o lume mai bună, am reușit de-a lungul anilor să facem numeroase ceaune cu scop caritabil. Cazul Carlei îmi ține în mod special la suflet pentru că, atunci când am auzit povestea, am sunat-o pe mama ei și fără să îi cunosc, am propus să facem o strângere de fonduri. Dana mi-a spus atunci foarte sincer să mă orientez către alt caz, pentru că ei se descurcă. Am fost impresionat de sinceritatea și smerenia familiei. Și iată, acum, când nu se mai descurcă, sunt bucuros să constat că numeroase asociații și ONG-uri din Arad și-au unit forțele pentru a veni în ajutorul familiei. Vă așteptăm cu drag duminică, de la ora 10 până la ora 20, în Piața Avram Iancu.”


 

Categorie:
Etichete: Asociația Gătim împreună pentru o lume mai bună, Carla, Dicer 1, eroul nostru!”, eveniment caritabil, Marcello Ionescu, Piața Avram Iancu
Distribuie:
Articolul anterior
Suporter Club UTA – revoltată de afirmațiile directorului executiv al FC Argeș. „Solicităm conducerii să facă toate demersurile necesare pentru ca poziția exprimată de acest comunicat referitoare la declarațiile lui Daniel Stanciu să fie prezentată public”
Articolul următor
[ACTUALIZARE] Nu se confirmă prezența unui cadavru în Zona Trei Insule

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie