[ACTUALIZARE] Vreo 250 de arădeni au trecut pe la Crucea din Parcul Eminescu în memoria celor 64 de tineri uciși acum un an de monștrii acestor vremuri: corupția, indolența și prostia… [FOTO]

colectiv colaj
Distribuie:

 

[ACTUALIZARE]

Vreo 250 de arădeni au trecut în această seară pe la Crucea din Parcul Eminescu pentru a lăsa o lumînare aprinsă, un gând bun, o lacrimă de revoltă sau, pur și simplu, o tăcere durută în memoria celor 64 de tineri uciși acum un an de monștrii acestor vremuri: corupția, indolența și prostia. Colectivă.

Cu inițiativa organizării acestui remember au fost cei de la Alternativa de Vest, care, prin Dascăl Silviu, ne-au trimis grupajul foto din galerie.

Respect și Iertare, #COLECTIV!

Mai multe fotografii – AICI.

…………………………………………………………………………..

[TITLUL PRINCIPAL] (29 octombrie, 2016):  Miting pentru #COLECTIV duminică, în Parcul „Eminescu”

Grupul de inițiativă Alternativa de Vest organizază duminică, începând cu ora 18.00, un mitig în memoria tragediei care a zguduit din temelii România acum un an.

COMUNICAT – „ALTERNATIVA DE VEST ”

„Îţi aduci aminte de tragedia din Clubul Colectiv?

Îţi aduci aminte de tinerii care au murit datorită unui sistem corupt?

Îţi vine să crezi că a trecut un an de la această mare tragedie?

Asociaţia „ALTERNATIVA DE VEST ” te invită duminică, 30 Octombrie 2016, începând cu orele 18, în Parcul Eminescu, să aducem împreună un omagiu acestor victime fară vină.

Te aşteptăm cu drag, pe tine şi pe cunoscuţii tăi, pentru ca împreună să depunem în memoria lor o candelă, să ne rupem un moment din viaţa noastră în cinstea lor şi să ne gândim o secundă la un viitor în care aşa ceva nu o va mai fi posibil …

Este o invitaţie făcută din suflet, pentru sufletul celor care nu mai sunt printre noi sau cărora viaţa tânară şi plină de entuziasm le-a fost curmată aşa de violent şi de stupid.

Indiferent dacă eşti tânăr sau în vârstă, dacă eşti rocker sau nu, dacă eşti credincios sau nu, o tragedie ca şi cea din Clubul Colectiv nu poate să nu te afecteze. Un gest simbolic ca şi depunerea unei simple candele şi un gând adresat memoriei victimelor ajută.

AJUTĂ-NE SĂ NU UITĂM !

Îţi multumim pentru distribuirea acestei invitaţii şi ne vedem Duminică în faţa Primăriei!”

Vezi și pagina de eveniment de pe facebook

Categorie: Știri
Etichete: 30 octombrie, colectiv, comemorare, miting Arad, tragedie
Distribuie:
Articolul anterior
Spectacol „Happy Halloween” la Colegiul Național ,,Moise Nicoară’’ [GALERIE FOTO]
Articolul următor
Donarea de organe: Consensul suprem între medicină și biserică

2 comentarii. Leave new

  • Dumnezeu sa îi odihnească în pace!Dumnezeu sa aducă mângâiere si liniște sufleteasca în familiile celor care au murit!Îmi pare nespus de rău pentru aceasta tragedie care a avut loc în urma cu 1 an si îmi doresc ca așa ceva sa nu se mai repete!Păcat de tinerețea si nevinovăția lor!

    Răspunde
  • Întrebarea mea este cum putem schimba politicienii corupti, atâta timp cit îmi pare ca ,la alegeri sint dușmani dar odată aleși,aproape toți sint de aceeași parte. Adică Noi și Ei.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din aceeași categorie